עבור לתוכן

AMD מבטיחה: ייעול משמעותי למעבדי ה-APU

Featured Replies

פורסם

וכמה שחבל שחברות INTEL וגם AMD סמו צלב בלוח אם שלהם על מערכת הפעלה WINDOWS XP .

יש לי עדיין סורק דיי מיקצועי של EPSON ואין לו דרייברים למערכת הפעלה WINDOWS 7 והתוכנות הנילבות שקיבלתי ביחד אם הסורק שקניתי גם לא תומכות ב מערכת הפעלה WINDOWS 7 .

תוכנה פקס WINFAX שקניתי בזמנו ,גם לא תומכת ב מערכת הפעלה WINDOWS 7 .

פורסם

מה זה קשור לכתבה?

אפשר לחשוב שאין פתרונות בצורת אמולציה למקרים מיוחדים...

פורסם

יש לי עדיין סורק דיי מיקצועי של EPSON ואין לו דרייברים למערכת הפעלה WINDOWS 7 והתוכנות הנילבות שקיבלתי ביחד אם הסורק שקניתי גם לא תומכות ב מערכת הפעלה WINDOWS 7 .

אולי גם כדי שנתמוך בWindows 3.1 .. אתה צריך להבין שW7 יצאה לפני 6 שנים , זה המון בעולם הטכנולוגיה .. Windows XP מערכך הפעלה בת 15 כמעט ,אין שום סיבה הגיונית לתמוך בה . זה שיש לך מוצר בן עשר שEpson לא מוכנה לתמוך בו יותר לא קשור בשום צורה לזה שהחברות לא מוכנות לבזבז כסף וכח אדם על תוכנה בת 15 שנה שמייקרוספט עצמה זנחה כבר לפני שנה .

פורסם

אכן לא קשור, אבל אתה יכול להשתמש במכונה ויראוטלית. להתקין XP עם כל הדריברים שאתה צריך ולחבר אליה ישירות את החומרה שאתה רוצה. כמו כן, למיטב ידעתי XP עדיין רץ על מעבדים של אינטל ו AMD בגלל שזה אותו קוד. אם כבר יצרניות לוחות אם לא תומכות בזה.

פורסם

1) 2 יצרניות ,INTEL וגם AMD לא תומכות יותר ב

מערכת הפעלה WINDOWS XP .

2) לגבי שימוש ב VIRTUALBOX אם מעבד AMD ,זה לא אפשרי - יש כתבה כהוכחה באתר של מיקרוסופת http://support2.microsoft.com/kb/2519949 .

3)AMD מסתירים את זה,נרשמתי בתמיכה טכנית באתר של AMD אם הפניה לצורך להיעזר בהם ולא מהכבוד לענות על זה.

אתה יכול לבדוק אתי,אם אתה חושב שאני לא כתבתי את האמת.

פורסם

א. יש לך בעיה שאתה לא כותב כמו כל אחד נורמלי פה (חוץ מהרצון לעצבן)?

ב. זה שתמשיך להגיד את מה שאתה אומר לא אומר שזה נכון (עד ל haswell).

ג. עוד טעות, הלינק שלך זה לגבי XP MODE ולא VIRTUALBOX.

פורסם

1)אין לי שום בעיה .

2)מה שאתה כותב,לא אומר,שזה נכון כי זה מבוסס על שום עובדה לגביי אפשרות של התקנה XP MODE בעזרת תוכנה virtualbox של חברת ORACLE.

​3)כתבתי הערה לא כדיי לעצבן אותך .

פורסם

אוקי,תמשיך לכתוב כחול ובגדול, בהצלחה !

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים