עבור לתוכן

דיון | מערכת הפעלה אופטימלית לגיימינג

Featured Replies

פורסם

איזה מערכת הפעלה עדיפה למשחקים?

אני מתלבט בין וינדוס 7 לבין וינדוס 8

לא מצליח להחליט מה כדאי.

אני רגיל כלכך לוינדוס 7 ואני לא רוצה לעבור, כי כשניסיתי להשתמש במחשב של חברה שלי לא באמת התחברתי לSTART החדש (אני יודע שיש תוכנות שמחזירות)

ולאבטחה השונה שמונעת מהרבה תוכנות לעבוד כמו שצריך (ניסיתי valve hammer והוא פשוט לא קימפל לי מפות)

קראתי איפשהו שבוינדוס 8 בבאנצ'ים תמיד היה יותר FPS במשחקים (גם אם זה כמה יחידות זה מבורך למחשב כמו שלי)

וגם שמעתי שהוינדוס 8 יותר יעיל על SSD

בבקשה מכל מי שמגיב, תכתבו פלוסים ומינוסים

פורסם

8.1 מתקרב מספיק ל 7. אם אתה יודע שיש דברים שלא עובדים לך על 8.1 שאתה צריך ואתה לא יכול להריץ על VM, אז לך על 7.

פורסם

windows 8/8.1 יתמוך ב-DX12 בעוד ש windows 7 לא יתמוך

פורסם

אני בספק, DX12 יצטרך WIN10 בוודאות גבוהה.

פורסם

אחי, יש לי מערכת סוס בשבילך!!!!!!!!!1

win311logo.gif

באמת שאני אפילו לא יודע איך לענות על שאלה שכל כך לא קשורה לכלום...

אתה בכלל מה מה היא מערכת הפעלה?

מערכת הפעלה לא מתאימה את עצמה לתוכנות, אלא ההפך.

כנל לגבי הכתבת דרכים לכתיבת API או device drivers.

השאלה שלך חסרת שום משמעות לוגית.

פורסם

אחי מה אתה רוצה ממנו? שאלה לגיטימית לגמרי! היה פה כמה דיונים על הנושא הזה.. אתה צודק שזה עניין של דרייברים ופחות מערכת הפעלה... השאלה היא כללית. איזה מערכת כיום יציבה ויעילה יותר במשחקים בשקלול כללי של כל המשתנים כמו ניצול חומרה, הדרייברים שמוציאים למערכת וכ"ו.. תבדוק ביוטיוב, יש עשרות סרטונים שמשווים גיימינג בין מערכות הפעלה. בכללי מה שהמומחים פה ממליצים זה 8.1, לי אישית המליצו

אל תזלזל בשאלה של אף אחד, לא כולם מומחים כמוך

פורסם

בוא נשאל את השאלה בצורה הפוכה - איזה מערכת לא יציבה או לא יעילה, כאשר מפעילים בה משחקים?

מה בדיוק משווים בסרטונים האלו?

אתה יכול לתת לי דוגמא של משהו שהוא show stopper?

פורסם

מסכן הבחור, סך הכל שאל האם במערכת הפעלה X הוא יקבל יותר ביצועים במשחקים (שזה אומר בין היתר יותר FPS, זמני טעינה קצרים יותר וכו') מאשר במערכת הפעלה Y.

יכולת לענות, אין הבדל מהותי בחלונות בין המערכת הפעלה. יכולת להגיד שיש הבדל זניח של אחוזים בודדים. (לי אין מושג, אני זוכר בזמנו ש 8 היה קצת יותר טוב מ 7, לא ברור אם באופן ששווה אזכור). אבל כרגיל בחרת לענות בשיטה הרגילה של מישהו שיותר מדי זמן בפורומים פה.

פורסם

פותח הדיון.. תשובה ברורה וממצה, בלי להתנשא עליך שאתה לא סופר טכנאי גיימניג שכל חטאו שלא גולש כל יום בפורומים.

יש הבדל זניח לטובת 8.1 שכנראה יגבר עם הזמן. זה אומר שאם אתה יכול ונוח לך לשדרג תשדרג. אם לא תמתין ל 10.

פורסם

תשאל שאלה חסרת הגיון או הבנה וזה מה שתקבל.

תזכורת:

לאיפה אתה רוצה לפרוץ אח שלי ? אני מכיר האקרים חבל על הזמן אחושילינג!

באמת שאני מנסה לשמור על רמה מסויימת של דיונים פה.

פורסם

אנחנו שואלים - כי אנחנו לא מבינים.. זאת הלוגיקה הפשוטה. תפתח דיון למומחים בלבד, לא תקבל שאלות בסיסיות כמו השאלות שלנו. תפסיק להתנשא ותלמד משאר חברי הפורום שמסבירים פעם אחרי פעם, או מפנים לדיונים שמסבירים. בגלל התייחסות מגעילה כזאת לשאלות פשוטות של אנשים אנשים לא שואלים בפורומים

פורסם

יש שאלות שבגוגל הוא יקבל תשובה או בויקיפדיה.

לקרוא ''התייחסות מגעילה'' למי שמשקיע ממרצו ומזמנו הפרטי זה לא מכבד אף אחד...

פותח הדיון: אין הבדל ראוי להתייחסות בין מערכות ההפעלה. תבחר מה שנוח לך ותתקין.

נערך על-ידי דובי770

פורסם

מתנצל אם נפגעת

- - - תגובה אוחדה: - - -

כשאנחנו מקלידים בגוגל שאלה מקצועית ברוב המקרים התוצאות הראשונות זה לפורום הזה.. ככה אנשים כמוני (והרבה מחברי הפורום הגיעו אליו) אז אנחנו שואלים וברוב המקרים מקבלים תשובה והתייחסות טובה מאוד.. בחלק מהמקרים משפילים אותנו על עצם השאלה.. כמו במקרה הזה. דובי, אתה באמת רוצה שגולש סטנדרטי יחפש בגוגל, יחפור בויקיפדיה, ויפנה לפורום כמוצא אחרון? רק כדי לא לשאול שאלה מטומטמת? הדיון הזה חוזר ויחזור מידי פעם כי בדרך כלל הדיונים פה מעולים ומפרים, ולפעמים אנשים מצטערים ששאלו בפורומים. במיוחד כשהם משתמשים חדשים, וחבל. חפרתי מספיק יום נעים

- - - תגובה אוחדה: - - -

אחי מנהל הפורום מתנצל אם פגעתי.. אבל שימו לב

פורסם
תשאל שאלה חסרת הגיון או הבנה וזה מה שתקבל.

תזכורת:

באמת שאני מנסה לשמור על רמה מסויימת של דיונים פה.

אני לא אוהב להסיט דיונים להתייחסות של התנהגות, אבל אם אתה לא יכול לראות את ההבדל בין הבדיחה (הפוסט) ההיא לשאלה הלגיטימית פה, זה בהחלט מסביר דברים.

אם השאלה כלכך חסרת הגיון, איך כשיצא חלונות 8, כמעט כל אתר משחקים שמכבד אותו עשה השוואות ביצועים בין חלונות 7 ל 8 ?

נערך על-ידי needacomp

פורסם
  • מחבר

סך הכל שאלתי מה הגיימרים פה בפורום גיימינג מעדיפים, בשאלה שלי ניסיתי לעשות גם השוואה כלשהי. תודה שנפלתם עליי כאילו שאלתי שאלה מטומטמת וחסרת הגיון שבכלל לא מתאימה לפורום.

ותודה (לא צינית) לאלה שענו ועזרו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים