עבור לתוכן

התלבטות בין 3 לוחות אשמח לעזרה GIGABYE ASUS.

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם יש לי מעבד : Intel Core i7-4790K.

כרטיס מסך :: GIGABYTE GTX970G1

זכרון: 16G 1600MHZ

אני מתלבט בין :

1. ASUS Z97 1150 -PRO

GIGABYTE GA-Z97X-UD5H 2

asus maximus vii hero 3

המטרות הן: תכנות ומשחקים!!!!!!

תודה

פורסם

בעיקרון למטרות תכנות ומשחקים הלוחות האלו הם יותר ממספיקים. צריך להבין שכל הלוחות, גם הזולים וגם היקרים, יתנו את אותה רמת ביצועים מכיוון שהבקרים החשובים נמצאים על המעבד ולא על הלוח. למעשה, אתה לא חייב לקנות לוח כזה יקר - אתה יכול להסתפק בלוח המבוסס על ערכת השבבים H97, אלא אם כן אתה צריך תכונות מסויימות מהלוח ולא ציינת את זה.

בכל מקרה, הכנתי לך השוואה בין שלושת הלוחות הנ"ל:

547cc1c7595a0.png

לי הלוחות נראים דיי שקולים (יש הבדל של תכונה אחת או שתיים בינהם, אבל לא משהו קריטי בעיני) - אני מציע שתעבור על התכונות של הלוחות ותראה האם יש תכונה מסויימת שאתה צריך או רוצה.

פורסם
  • מחבר
בעיקרון למטרות תכנות ומשחקים הלוחות האלו הם יותר ממספיקים. צריך להבין שכל הלוחות, גם הזולים וגם היקרים, יתנו את אותה רמת ביצועים מכיוון שהבקרים החשובים נמצאים על המעבד ולא על הלוח. למעשה, אתה לא חייב לקנות לוח כזה יקר - אתה יכול להסתפק בלוח המבוסס על ערכת השבבים H97, אלא אם כן אתה צריך תכונות מסויימות מהלוח ולא ציינת את זה.

בכל מקרה, הכנתי לך השוואה בין שלושת הלוחות הנ"ל:

547cc1c7595a0.png

לי הלוחות נראים דיי שקולים (יש הבדל של תכונה אחת או שתיים בינהם, אבל לא משהו קריטי בעיני) - אני מציע שתעבור על התכונות של הלוחות ותראה האם יש תכונה מסויימת שאתה צריך או רוצה.

תודה רבה לך על העזרה.

בסוף אני כנראה הולך עלה

ASUS Z97 PRO

עלות של 700 ש"ח..

מה אתהאומר זה וח טוב ? ממולץ. ?

תודה רבה לך

פורסם

לוח מעולה!

תהנה :xyxthumbs:

פורסם

אם המחיר מתאים לך והלוח כולל את כל התכונות שאתה צריך, אז לא צריכה להיות בעיה איתו (מבחינת התכונות הלוח נראה מצוין).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים