עבור לתוכן

כרטיס מסך gforce 4

Featured Replies

פורסם

היי יש לי כרטיס מסך של asus v6600 agp החלטתי להחליף מה אתם ממליצים ?

ראיתי 2 כרטיסים של chaintech ו gainward mx 440 עם 64 מגה זיכרון מי מיהם יותר מומלץ איזה חברה עדיפה ולמ הכל הג'יפורס 4 ti4400/4600 עולים כ"כ יקר מה ההבדל ביניהם???? וכמה אתם אומרים שהם שוויום אני אומר היעוד שלי זה הרבה בשביל משחקים ותוכנות האם אלו כרטיסים מתאימים לי??? :bash:

פורסם

מה התקציב שלך?

פורסם

אני ממליץ לך על gainward, וברור ששוה לך Ti4400/Ti4600 אם אתה משחק הרבה, GeForce4Mx הם כרטיסים זבל שעוד מעט כבר לא תראה אותם, תשקיע קצת ב-Ti4400 של Abit שהוא כרטיס מעולה וזול, ואל תקח MX!

פורסם

אני מניח שהתקציב שלך לא בשמים, ולכן דווקא אני אמליץ לך לא על מוצר של nvidia, אלא משהו שכולם יתמכו בו, כי הוא פשוט מציאה במחיר שלו והביצועים שלו מעולים..

ב-ispectrum יש להם כרטיס מבוסס Radeon8500LE מחברת Hercules, זהו כרטיס פשוט מצויין. ויחסית דיי זול. 910 ש"ח.

יש אותו גם בזיגזג ב-930 ש"ח.

אם לא, אז גם ראיתי שניתן להשיג GF3-Ti200 של Abit דיי זול, בסביבות ה-850. עדיף על כל MX מכל סוג.. גם GF4.

אבל ה-Radeon עדיך עליו.

פורסם
  • מחבר

היי יש לי תקציב עד 1000 שקל אז לא כדאי ךקנות את הכרטיסים האלו הם זבל יש לי עוד שאלה ה v6600 שלי של asus יותר טוב מהרטיסים האלו או שבכל זאת הם יותר טובים אני מעונין בכרטיס טוב ולא נדפק ושיחזיק מעמד

פורסם

אני חושב שאתה צריך לקנות Radeon 8500LE - זה כרטיס מסך שמשתווה ל GF4 TI ועולה כמעט פי 3 פחות ממנו

פורסם

כמו שכבר ציינו לפני, בהחלט לך על ה HERCULES - 3D PROPHET FDX 8500 LE.

כרטיס שנותן תמורה פשוט מעולה יחסית למחיר, והביצועים שלו מעולים גם כן.

פורסם

אני חושב שאתה צריך לקנות Radeon 8500LE - זה כרטיס מסך שמשתווה ל GF4 TI ועולה כמעט פי 3 פחות ממנו

ממש לא! מבחינת מהירות הgf4 ti הרבה יותר חזקים

אבל מבחינת איכות תמונה הם ממש דומים ברמתם

פורסם

אבל המחיר..

עדיף 8500, כי ה4TI נורא יקרים ולא נותנים "ערך לכסף".

פורסם

HERCULES - 3D PROPHET FDX 8500 LE

ברמה של TI200 ובדרך כלל עוקף אותו................... הכי משתלם.

פורסם

ממש לא! מבחינת מהירות הgf4 ti הרבה יותר חזקים

אבל מבחינת איכות תמונה הם ממש דומים ברמתם

זה מה שעיצבן אותי......

מבחינת תועלת למחיר בהחלט הרידאון מנצח גדול

פורסם

אז סגרנו?

פורסם

ברור.....

היום הרבה יותר שווה לקנות את הרידאון

חוץ מלמחשבי high end שדורשים את ההכי חזק לא משנה המחיר

פורסם

היי יש לי תקציב עד 1000 שקל אז לא כדאי ךקנות את הכרטיסים האלו הם זבל יש לי עוד שאלה ה v6600 שלי של asus יותר טוב מהרטיסים האלו או שבכל זאת הם יותר טובים אני מעונין בכרטיס טוב ולא נדפק ושיחזיק מעמד

אתה קורא לכרטיס הזה זבל? זה כרטיס עם הצ'יפ של אחת משתי החברות המובילות את השוק (ATI), בגירסתו המוזלת אומנם, אך העדיין מאוד מאוד חזקה.

אתה יכול לקרוא עליו ביקורת פה:

http://www.tech-report.com/reviews/2002q1/prophet-8500le/index.x?pg=1

נחסוך ונאמר שהוא קיבל 9.

הוא עקף כמעט הכל המבחנים את ה-GF3, ולעתים גם את ה-GF3 Ti-500.. וגם כשהוא היה מאחור המרווחים היו קטנים למדי ולא כל כך מורגשים. מבחינת המחיר/ביצועים הוא פשוט מנצח.

אתה רוצה השוואת מחירים?

Asus Ti500 - 2350nis

Hercules Ti500 - 1974nis

Elsa Ti500 - 2458nis

Gainward Ti550 - 2172nis

Gigabyte GF3 - 1996nis

והוא משתווה, ולעיתים גם עובר אם לא ראש בראש עם הכרטיסים האלה, אתה רואה מציאה יותר טובה?? כי אני לא!

והוא גם מחברה מעולה כמו Hercules!! עם פילטרים מעולים מבחינת דו-מימד.

אומנם מבחינת אוברקלוק (אם אתה בכלל יודע מה זה) הוא לא מנצח כי הוא בעייתי במקצת עם הזכרונות, אבל הוא עדיין מעולה גם במהירות העכשווית שלו!

ד"א, הזכרתי שהוא כחול? ;D

עריכה: שכחתי לציין, הוא אוכל את ה-6600 שלך לארוחת צהרים בוקר וערב. הכרטיס שלך מבוסס על הג'יפורס הראשון, מאז התקדמנו טיפה, וכפי שאתה רואה הכרטיס הזה גובר על הדגמים החזקים של הדור השלישי מדי פעם. וכמובן שגם על הגירסא המוחלשת של הדור הרביעי שלא שווה יריקה.

פורסם

באוברקלוק הוא בסדר, כאשר מדובר בליבה, הזיכרון קצת בעיתי באובר, אבל נראה לי, שאם יצמדו היטסינקים לזיכרון, הכרטיס יוכל להיות מלך גם באוברקלוק.

;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים