עבור לתוכן

המלצה למסך ללקות ראיה

Featured Replies

פורסם

לפני זה, הייתי רוצה לראות מה בעצם קורה בתוך המסך, ואם נצתרך לקנות inverter board חדש, אז איך נראה זה שיש עכשו. האם תוכלי לצלם באיכות גבוהה : תמונה כוללת של 2 המעגלים, תמונה של ה inverter board, ותמונה של הצד השני (הקווים המוליכים) ב inverter board ?

פורסם
  • מחבר

אני מאוד מודה לך על הזמן

העלאתי את הדיון- על מנת לקבל עזרה ברכישת מסך חדש

לא חשבתי שהבקשה הזו תגרור אותי להרפתקאה של פירוק מסך

עכשו המסך מפורק וארוז

כי אין לי לזה מקום להאיר אותו פתוח

אין לי אפשרות לצלם צילום איכותי את המעגלים

אני כן יכולה לצרף שוב את אותו הקישור בו

מופיעה תקלה זהה לשלי (מסתבר שהיא נפוצה)

ויש שם צילומים של האינוורטור

http://tehnikservice.net/2011/04/02/repairing-lcd-monitor-ag-neovo/

שם הוא גם ציין שכיוון שכל הקבלים נראו תקינים הוא קיבל החלטה להחליף את האינוורטור

רק שלא מצויין איזה בדיוק כי יש CCFL 4 Lamp Universal Inverter Board

- 17-24

- 10-30

-15-22

-12-25

http://tehnikservice.net/2011/04/02/repairing-lcd-monitor-ag-neovo/

הדבר האחרון שאני מוכנה לעשות הוא להשקיע כה עשרות שקלים

ולהזמין את הרכיב מאיביי

אני אשמח אם תוכל לסייע ולאמר לי איזה להזמין

אני אכבד אם תבחר שלא

פורסם

אני מעדיף לתקן דברים שנהרסים ולא לרוץ לקנות חדשים, ומנסה לעזור גם לאחרים בכך

ובינינו, אם הזכרת "לינוקס" ו "gimp" בהודעה הראשונה, ניחשתי שיש סיכוי גבוה לכך שאת מתמצאת בלעשות דברים לבד ושאנחנו גם נצליח.... (בין היתר אני משתמש לינוקס ומנהל את פורום לינוקס באתר זה)

בהנחה (שאני עדיין לא בטוח בה לגמרי, אבל נזרום אם זה) שהבעיה ב inverter board, החלפה שלו היא אכן מה שנדרש, אבל יש צורך בתמונות משלך :

החיבור של ה inverter אינו סטנדרטי, כלומר רוב הסיכויים שלא ניתן להוציא את הפלאג מה board הקיים ולחבר לחדש - גם אם הפלאג מתאים, סידור החוטים בדרך כלל יהיה שונה. כנראה שיהיה צריך לחבר חוטים לחוטים (זה גם מה שנעשה במדריך). גם לא מחייב שה inverter board שאת תקני יהיה זהה מבחינת החוטים לזה שבו השתמשו במדריך, כך שלא ניתן לראות מהתמונות איך הם עשו ולהיות בטוחים שגם אצלנו זה יעבוד באותה צורה

הם לא מראים שם מה התפקיד של כל חוט, ובתגובות של המדריך יש משתמש ששאל את זה ולא קיבל תשובה

בשביל שאני אוכל לנחש איזה חוט אמור להתחבר לאיזה חוט אני אצתרך לראות את ה inverter board המקורי (כפי שהוא מחובר ליתר המסך, וכן ה board עצמו מ 2 צדדים), ואת ה board החדש (את זה אני אנסה למצוא ב ebay שיתאים)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים