עבור לתוכן

המלצה למסך ללקות ראיה

Featured Replies

פורסם

החלפתי מחשב אני עובדת כעת על חלונות 7, 64 ביט

מסך המחשב האהוב שלי ככל הנראה שבק

המסך הקודם שלי אפשר רזולוציה של 1280x1024

בשל מגבלת הראיה שלי כשמצריכה הגדלת תצוגה

יכולתי להנות רק מ- 600-800

היה לו ms4 וזה יחד עם הזכוכית כנראה שעשו עבורי

עבודה נהדרת- וללא הוא התחיל לגמגם לא הייתי מחליפה.

כן קראתי מה אתם חושבים על NEOVO

עבורי הדגם E-19A עשה עבודה נהדרת

החדות שלו, הריענון, וגם הצבעים שירת אותי נאמנה 8 שנים

מה שהצדיק את המחיר של אז.

אני מחפש מסך לעבודה:

כתיבה, קריאה , מידי פעם אני עובדת

עם גימפ (גירסאת לינוקס לפוטושופ)

צופה בסרטים - עם רמקולם חיצוניים

מה חשוב לי?

העיניים - שגם ככה הן לא משו- שלא ייתעייפו

השאלה היא בתקציב של עד 2000 ש"ח

מה כדאי לי לרכוש?

תודה על שקראת עד כאן

ותודה גדולה על תגובה

פורסם

את ההמלצות למסכים אשאיר למי שמכיר מקרוב מסכים חדשים. ה 2 cent שלי :

1. ש סיכוי גבוה שאת יכולה לתקן בעצמך את המסך הקיים, בהרבה מקרים התקלה היא ברמה של החלפת קבל וכו'. לא נדרש ידע מקדים כלשהוא באלקטרוניקה

2. העייפות בעבודה מול מסך מושפעת ביותר מהתאורה של סביבת העבודה - דברים שנמצאים בשדה הראייה שלך חוץ מהמסך. תנסי אפשרויות תאורה שונות - מנורת קריאה בצד מכוונת לצד, מכוונת למאחורי המסך וכדומה, מה שתמצאי שהכי נוח לך הוא מה שגם הכי בריא

3. ספקטרום האור של המסך - מסכים בעבר השתמשו בתאורת פלורסצנט (ולא כל הפלורסצנטים הם אותו דבר), היום רובם לד. הספקטרום של 2 מקורות אור אלו שונה לחלוטין ויש מי שיכול להרגיש את ההבדל בצורה משמעותית. בתאורה אחורית של מסך יש מי שיעדיף את הפלורסצנט ויש מי שיעדיף את הלד, תלוי מה ספקטרום ההעברה של ה LCD עצמו ואיך המשתמש רואה את הצבע

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה- יצרתי לי סביבת עבודה אופטימלית מבחינת תאורה

החלפתי שנאי והחלפתי כבל והבעיה לא נעלמה (הוא מציג לאלפית שניה ומת)

באתר של לנובו אין דרייברים ל-WIN7 לדגם הזה

וכנראה שזמנו עבר - למרות כל הצער שבדבר

פורסם

לא כבל (כבל חשמל), אלא קבל - רכיב אלקטרוני פנימי

האם המסך הוא של neovo AG או של lenovo ?

האם הוא מחובר ישירות לשקע או דרך ספק כוח חיצוני (שנאי) ? אם דרך ספק חיצוני, מאיפה הספק האחר שניסית איתו והאם הוא מתאים בנתונים ?

פורסם
  • מחבר

המחשב מחובר לחשמל דרך שנאי, במשך שמונה שנות עבודתו כבר בחלפתי עפם אחת שנאי

ובנסיון ההחיאה ניסנו להחליף שוב

וכן ניסיתי להחליף גם את כבל התקשורת- כי לעיתים מתעקם פין - אזל גם זה לא עזר

- - - תגובה אוחדה: - - -

זה המסך- http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3277252,00.html

איך מחליפים קבל ? איך מזהים היכן יושב הקבל ואיזה צריך ?

פורסם

מאיפה הספקים (זה לא באמת שנאי) האחרים הגיעו ? יתכן שאחד מאלה שאת מנסה פשוט אינו מתאים למסך, או גבולי, או בעצמו לא תקין

פתחי את גוף הפלסטיק של המסך ותראי האם ניתן לראות על הלוחות האלקטרוניים סימנים כלשהם של שרוף או קבלים שנראים כך :

https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Al-Elko-bad-caps-Wiki-07-02-17.jpg

בקבל תקיםן הראש המתכתי שטוח וישר, בקבל לא תקין הוא מנופח כמו אלה שבתמונה. את יכולה לצלם תמונה ולהעלות לכאן

האם המסך הציג גוון ורוד בתמונה / בהירות האור עלתה וירדה או היתה נמוכה יותר לפני שהוא הפסיק לעבוד ? אם כן, יכול להיות שנשרפה מנורה של תאורה אחורית. גם את זה ניתן להחליף, אבל נדרשת יותר עבודה קטנה (עדיין ניתן לעשות זאת אם את טובה בעבודות קטנות ומדוייקות ברמה של אומנות)

פורסם

זו תקלה נפוצה בכל סוגי מסכי ה LCD, לא ספציפית לדגם כלשהוא

בתמונות במדריך שהבאת, אני יכול לראות קבל שנראה לא תקין על ה inverter board המקורי. יש מצב שגם הם היו יכולים להסתפק בהחלפת הקבל ולא כל ה inverter. יש מצב שכן נהרס שם משהוא חוץ מהקבל

בכל מקרה, אני כן רוצה לדעת מה הספק התחליפי שבו השתמשת כשהמקורי נשרף וכן הספק החדש איתו את בודקת עכשו, מאיפה הוא ומה הנתונים שלו. העניין הוא שלא כל מה שהוא "שנאי 12V" הם אותו דבר. יכול להיות שהחדש שאת מנסה איתו פשוט לא מתאים לפי נתון אחר כלשהוא

פורסם
  • מחבר

היו ארבעה ברגים + בפינות, הסרתי, היו עוד שני ברגים שקיבעו את התושבת הסרתי,

היה עוד בורג אחד אחרי שהסרתי את התושבת

ועכשו אני לא מצליחה להפריד בין חלקו האחרוי של המסך

אני חוששת לעבוד עם כח

פורסם

בדרך כלל יש "חיצים" מפלסטיק שתפוסים בין 2 חלקי המסגרת בכל ההיקף של המסך. תכניסי מברג שטוח בקצה המסך התחתון ותנסי להפריד איתו את 2 הפלסטיקים, לאחר מכן תתקדמי מסביב למסך

פורסם
  • מחבר

הספק איתו עבדתי עד שהמסך התחיל לגמגם הוא GPT שמאפשר מגוון מבינהן קיבענו את ה-12

הגסיסה של המסך התחילה במקביל לגסיסה של המחשב הישן

חשבתי שהמחשב מת,אז החלפתי מחשב (טוב הוא היה בן שמונה על XP )

השנאי החדש לא פתר את הבעיה כתוב עליו - LINEARITY1 והוא לא שלי

הוא הושאל לי, כיוון שהתקלה לא ניפתרה, אני מניחה שזו אינה בעיה של שנאי

והשנאי הישן שלי עדיין תקין

הסרתי את הפלסטיק וגם את ארבעת הברגים שמחברים את "הבמה הפנימית" רק שהיא מקובעת תחת קיפלים של מתכת-האם עלי להפעיל כח על מנת להוזיז אוץתה ממקומה ?

פורסם

מסך כזה אמור לצרוך משהוא כמו 3A..4A, מה נתון ה A (או mA) בשנאים בהם השתמשת ?

בחלק מהמסכים 2 הברגים המשושים בצדדים של ה VGA וכו' מחזיקים את המכסה הפנימי. באחרים או שיש גם כן איזה שהוא סוד קטן וטריויאלי, או שצריך פשוט לשחק אם זה

פורסם
  • מחבר

הסרתי ארבעה ברגים והוא תקועה,

עכשו יש חי חתך ענק בצבע מהמברג

אז תהיה נדיב ותסביר לי איך מעיפים את הכיסוי הפנימי

פורסם

במסכים שפתחתי עד עכשו - ברגים, כולל הברגים המשושים בצדדי חיבור ה VGA, מדבקות אלומיניום / מסקינג טייפ, לפעמים גם כן "חץ" מקופל כלשהוא וכו', ולבסוף ניתן להזיז ולהוציא את הכיסוי. לפעמים צריך קצת לשחק איתו בשביל שיזוז מהמקום שבו הוא עמד שנים

לא פירקתי מסך מהדגם הזה, אבל אני לא מצפה לכך שהוא יהיה שונה

פורסם
  • מחבר

סליחה על העיכוב- לא יכולתי לכתוב כאן- הצלחתי לפרק את המסך , ועברתי לאיביי לחפש את הרכיב רק שמצאתי שם כמה אפשרויות האם תהיה מוכן לאמר לי איזה LCD Monitor CCFL 4 Lamp Univers

להזמין ?

http://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_trksid=p2047675.m570.l1313.TR0.TRC0.H0&_nkw=LCD+Monitor+CCFL+4+Lamp+Universa&_sacat=0

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים