פורסם 2014 בדצמבר 711 שנים רגע, לאון אומר שיש להם במלאי מקלדות שלא מופיעות באתר? מתי אתה אמור לקבל אותה?
פורסם 2014 בדצמבר 711 שנים מחבר רגע, לאון אומר שיש להם במלאי מקלדות שלא מופיעות באתר? מתי אתה אמור לקבל אותה?יום רביעי הקרוב נערך 2014 בדצמבר 711 שנים על-ידי צפיד
פורסם 2014 בדצמבר 711 שנים פשששששששששששששש, באמת צריך לדבר רק איתו.לי אמרו בשירות לקוחות שיש דאקי שיין 3 עם סוויצ'ים חומים רק בסגולה (למרות שלא הופיע באתר) ואחרי שהגעתי לשם הבחור בדק במחסן ואמר שיש לו רק זירו.בעסה איתם. בטוח מתגלגלת לה מקלדת שיין 3 עם סוויצ'ים חומים איפשהו אצלם...בכל מקרה, תתחדש ותהנה, אחלה מקלדת שבעולם.
פורסם 2014 בדצמבר 3010 שנים DUCKY SHINE 3יש לי ואני מאוד מרוצה.גם CM STORM RAPID מעולה אבל ללא NUMPAD- - - תגובה אוחדה: - - -אל תתקרב ל RAZER, מקלדות נחותות מאוד יחסית ל DUCKY ן CMSTORM
פורסם 2014 בדצמבר 3110 שנים סתם שאלה שמסקרנת אותי. איך עובד כל העניין של האותיות בעברית במקלדות האלה? אני מניח שהתאורה לא עובדת איתן.(אם מישהו יוכל להעלות תמונה אני אודה לו)
פורסם 2014 בדצמבר 3110 שנים ^ זה תלוי במקלדת ובסוג החריטה. דוגמה של CM Storm Trigger שנקנה מאייבורי (אני מניח שזאת החריטה שהם עושים בד"כ). הלד ממוקם מעל הסוויץ' (בד"כ ככה במקלדות עם cherry mx): נערך 2014 בדצמבר 3110 שנים על-ידי IlanF
פורסם 2014 בדצמבר 3110 שנים אה מגניב. חשבתי שהם רק מדפיסים את האותיות על המקשים. תודה על ההסבר והתמונה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.