עבור לתוכן

סקר-כל כמה זמן אתה שותה אלכוהול, אם בכלל ?

Featured Replies

פורסם

בתור אחד ששתה מגיל 13 וודקה וכמעט 2 ליטרים כל שישי שבת...

אני לא מבין מה טעים בזה ::)

זה לא טעים אין יל זה טעם!!

וכפי שאמרתי אני לא שותה כבר חצי שנה!! ואני לא ישתה יותר :);)

• תגובות 96
  • צפיות 7.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

שגיא - מסיים הרבה יותר מדאבל בלי שום בעיה, ויש בעיות עם הג'ו ג'יטסו שלי?

אור, וודקה מגעילה אותי פשוט, יש לזה טעם של סבון, אבל אני מודיע לך, אני אף פעםםםם לא "משתכר" אלא תופס ראש...

פורסם

אני בן 17, שותה כל שבוע כוס בירה או יין, לפעמים כוסית קטנה של ליקר שרי מתוק וחזק.

בקיץ אני אוהב לקחת נענע, קרח, מיץ פריגת קפוא, לערבב עם מים ולשים קצת קאמפרי... שמח :P

ממליץ בחום.

בגדול אני לא שותה הרבה... ואני לא חושב שצריך, שהולכים למסעדה או משהו אפשר יין או בירה אבל לא צריך להגזים, להשתכר עוד לא יצא לי ואני גם לא מתכוון.

פורסם

לא שותה בכלל!!.. רק מוגזים

בן 15 וחצי...

פורסם

צריך לשתות הרבה וודקה או לא לשתות בכלל, אחרת אתה נמצא בהרגשה מסריחה של הביניים ששתית ואתה לא מרגיש כלום בראש..

וודקה זה לא טעים, אבל עם שילובים מסויימים זה יכול להיות טעים.

מתכון מומלץ: רבע כוס ברנדי (משהו טוב), רבע כוס וודקה(גם עדיף משהו טוב), חצי כוס מיץ דובדבנים וקצפת מוכנה להשפריץ מעל.

לשתות ביחד עם חתיכת לימון (חצי לימון עם סוכר מעליו וחצי עם קפה נמס). :)

.

פורסם

טוב... תראו, אני שותה טובורג רגיל, לא GREEN יוצא לי לשתות בערך 2 בקבוקים של חצי ליטר ביום ככה עם החברה או סתם עם חברים יושבים על הטיילת...

לא סובל HOEGARDEN בירה מסריחה, האמת יש לה טעם של ביוב.. או קיא... פשוט מגעיל..

עכשיו, בקשר לוודקה... הנימירוף פלפל ,ווקדה אחת המצויינות ששתיתי, ובערך פעמיים בשבוע דופק איזה 2 3 קוסיות של 100 גרם FINLANDIA, עם כמה בקבוקי טובורג מעולה.

לכל האנשים פה שאומרים דברים בסגנון "וודקה זה טעים" אני חייב להעיר שהטעם של זה פשוט מגעיל, אני לא יכול לשתות וודקה בלי איזה מיץ אשקוליות או משהו, בדיסקוטקים, שותה טקילה עם ספרייט, כשזה לא יקר.. ואם יקר, יוצא רגע מהדיסקוטק, קונה בקיוסק איזה בקבוק FINLANDIA, וכמה בקבוקי TUBORG ודופק את הראש עם חברים על איזה מכסה מנוע של אוטו, אחרי זה חוזר למסיבה... והכל טווווווווווווווב..

יינות שותה... אבל ככה.. לא ברצינות,

אוהב בלאדי מרי... כשעושים אותו טוב וחריף.

אגב... בירה גולדסטאר זאת בירה מעולה וזולה.. אבל אני עדיין מעדיף את הטובורג.. הן מאוד דומות בטעם.. לא שותה את כל הבירות הפוזאיסטיות שמגישים רק בבארים,

שתיתי HOEGARDEN FORBIDDEN FRUIT, היא בסדר יחסית לHOEGARDEN רגילה. אבל עדיין טובורג הישן והטוב... הרבה יותר טוב.

אגב.. מישהו ניסה לשתות טקילה זולה לא מקוררת נקיה מפיה של בקבוק?.... זה כל כך מגעיל... הרבה יותר גרוע מהוודקה הכי גרועה ששתיתי.. ושתיתי אפילו גולד.

בקיצר אני אוהב אלכוהול... פעם הייתי אוהב יותר מדי... וככה לא הייתי זוכר בבוקר שכמעט שכבתי עם איזה ילדה קטנה ממני ב4 שנים מזל שיש חברים שהוציאו אותי מטביעת אבהות רצינית

עכשיו אני יחסית רגוע... לא זוכר מתי הייתה הפעם האחרונה שבאמת השתכרתי עד אבדן חושים.

בן 22.

מסכים לגמרי עם מה שמודגש!

שותה לפחות פעם בשבוע 4 פולישים כל פעם (משקה ירושלמי למתאבדים אמיתיים ששונאים את הכבד שלהם)

בן 23

עריכה:

מאסטר פשוט לא ראיתי ששאלת על פולישים אז זה הולך ככה

פוליש הומצא בבר הטאברן ז"ל (בערך מול הזוליס עדיין יש את השלט)

בימינו אין אפילו מקום אחד שעושה פולישים כמו שצריך אבל עקב היכרות ארוכה עם הבעלים של הזוליס הצלחתי לשכנע אותו להכין לי כמו שצריך

עד ללפני שנתיים בערך היה אותו אך ורק בירושליים אבל זה התחיל להיות מופץ בכמה מקומות

מה שעוצר את ההתפשטות זה העובדה שאף בארמן לא מאמין שאנשים אשכרה ישתו את זה ;D

למה אתה שותה פולישים בזוליס??

פוליש אחד בסנדק מסדר אותך יותר טוב מ 3 בזוליס! צריך הרבה אומץ בשבילו אבל...

פורסם
  • מחבר

מה הפוליש הזה מכיל ?

פורסם

אגב.. מישהו ניסה לשתות טקילה זולה לא מקוררת נקיה מפיה של בקבוק?.... זה כל כך מגעיל... הרבה יותר גרוע מהוודקה הכי גרועה ששתיתי..

אני שתיתי...,חצי בקבוק.ולפני הטקילה שתיתי כמה ליטרים טובים של אלכוהול

פורסם

שותה רק בקרדי וגם זה פעם ב..

בן 17.5

פורסם

מה הפוליש הזה מכיל ?

עד כמה שאני יודע, כשליש עד חצי כוס שרף נקי (שזה 96-7% אלכוהול), וכל השאר ליקר כחול...

אגב הכוונה לכוס של שוט, יותר מזה פשוט יהרוג אותך... :-X

אפשר לאלתר ולעשות כאלה גם מוודקה וליקר כחול. מניסיון, הוודקה המגעילה שבאה בבקבוקי חצי ליטר ועולה 15 שקל (כתוב עליה וודקה רוסית או משהו) הכי טובה לזה, היא מסוכנת כמו השרף אם לא יותר...

"הסנדק" פה בנחלת שבעה בירושלים מכין את ההכי חזקים, זה פשוט מפחיד לשתות את זה ומצריך הרבה הכנה נפשית... :P

חבר שלי פעם רצה לשכוח הרבה דברים ושתה 2 כאלה... את השלישי הוא לא הצליח לסיים בכלל והקיא במקום... ::)

היה מצחיק ;D

אגב כל מה שתעשו עם מה שכתבתי למעלה על אחריותכם בלבד...

פורסם

קטן עלי כול הדברים האלה...

אני זוכר איך באוקראינה כשלא היתה וודקה שתינו סאמאגון ביתי.... 60+% של אלכוהול, מסריח למרחקים של 50-100 מטר, אבל נותן טוב טוב בראש.

פורסם

הואגארדן זה באמת בירה ביוב, אם אתם רוצים בירה טובה, אז נסו פעם weizen, זה סוג של בירה לבנה עם דגנים מיוחדים והיא לא מסוננת. בארץ התחילו להביא אותה לפני שנה לכל היותר והשם הוא Weinstephaner או משהו כזה... וויצן בווארי טוב. יש גם Golden Oxen, אבל אני לא מבטיחה שיש בארץ.

חוצמזה, מרפיס' זה נחמד. גינס זה סבבה אבל זה מזכיר טיפה את הקפה "הנשיא" השחור בצבא, חחח...

אם כבר מדברים על וודקה, מגיל 14 הייתי שותה ומאז אני לא מסתכלת על זה. בעעעעע... פעם אחת איזה פאנקיסט אחד שאני מכירה הרגיז אותי אז החלטתי שאני מחרימה ושותה לו את כל החצי ליטר שהיה לו איתו. איזה לילה היה לי. וואי... ::) הקיבה שלי עשתה פלאוורות לא נורמאליות ואחזתי כל עמוד בדרך מכיכר דיזינגוף לטיילת. שם עליתי על ערמה של מיטות נוח (זה היה חורף) והלכתי לישון. אחרי 20-30 דקות התעוררתי כי נשבה לי רוח בתחת (הייתי עם שימלה) אז החלטתי להכנס לאשהו והיה שם מין פאב על החוף עצמו, בננה ביץ' משהו, וביקשתי שם כוס מים. התיישבתי לי רגע, לקחתי שלוק, וברגע שהכוס נגעה בשלוחן, כך גם הראש שלי. התעלפתי ל-4 שעות ואחרי שקמתי לא היה אף אחד בפאב הזה אז כבר חשבתי שאולי עשיתי משהו שהבריח את כולם אז החלטתי לקחת את הרגליים ולעוף משם לפני שמישהו יטבע אותי על נזקים.

ניסיתי לתפוס טרמפ הביתה ותפסתי טרמפ עם ערסים נחמדים כאלו לא הצ'חצ'חים הרגילים. היה סבבה, אפילו קנו לי שוקו ובמבה ושמו קלטת של מטאליקה שהיתה לי בתיק ומסתבר שהם הכירו כמה שירים, הורידו אותי איפשהו בר"ג ומשם תפסתי טרמפ עד הבית. בטרמפ השני הבנאדם מציע לי סיגריה. אחרי הלילה הזה לא רציתי יותר כלום! אז הפסקתי לעשן לחצי שנה עד שעכבראש המחמד שלי מת. :'(

סיפור שתיה נוסף היה בגרמניה. פסטיבל מים ב-Ulm. היה סבבה. אני וחבר הלכנו לנו חיפשנו מה לעשות ונתקלנו בעוד 2 סקינס וסקינגירל גדולת מידות והלכנו לאוהל בירה לשתות. החבר הזמין לשתינו מאג עצבני של ליטר וחצי וחשבתי לעצמי "Oh boy...". הגרמנית שלי אז לא היתה מי יודע מה, והספיקה רק כדי לקלל מישהו או ללכת לקניות במכולת השכונתית אבל לא יותר מזה, אז לא היה לי על מה לדבר איתם חוץ מכמה בדיחות גסות שסיפרתי באנגלית אז פשוט שתיתי. בשלב מסויים זה הפך לתחרות שתיה. במהלך התחרות איזה white power skin החליט שהוא מצטרף לחגיגה ואני שקועה במאג שלי ולא כ"כ מחוברת למה שוקרה שם, בסוף התחרות הוחלט להעיף אותו משם במכות אבל השמן ברח. בסוף איכשהו שמתי לב שהמאג שלי כבר התרוקן וכולם מסתכלים עלי כאילו נפלתי מהירח. בסוף הוסבר לי שהם שאלו איך זה שאני שותה כ"כ הרבה וכ"כ מהר ואני כ"כ קטנה ורזה ובלה בלה. אז החבר אמר להם "היא רוסיה" אז השמן מביניהם אמר "טוב נו, עכשיו הכל ברור, גם את דוד שלי היא תנצח...". אחרי שנצחוני הוכרז אני קמתי וצילמתי את המפסידים. מתישהו אבוא הביתה, אעתיק את התמונה ואפרסם כאן. מראה ששווה לראות... מה שהכי מצחיק היה שאני זאת שסחבתי את החבר שלי לאוטו בסוף כל העסק הזה. ???

פורסם

אין פה אף אחד ששותה בירה כי זה טעים?

גם כשאני הייתי צעיר חשבתי (כמוכם) שזה מגעיל ולא הבנתי מה שותים את זה, אבל היום אני שותה בירה כי זה באמת טעים לי. (גולדסטאר, הייניקן).

ומשקאות? חופשי, לפי המצב רוח (בעיקר בסופ"ש):

1. אם אני סתם בבית אני שותה איזה ליקר או קוקטייל שאני מכין (ראו בתמונה את המיניבר הקטן בחדר שלי), כי זה טעים(!), לא מפני שאני רוצה לדפוק ת'ראש.

2. אם אני רוצה לדפוק את הראש - מוריד כמה כוסיות של ייגר, שנאפס (ליקר חזק יחסית ומתוק) ו/או שיבס (וויסקי).

3. אם יוצאים בהמשך הערב אני שותה במקום הבילוי (פאב/דיסקוטק) כמה כוסות בירה (אחרי "שהתחממתי" בסעיף 2), או סתם איזה שוט של מה שבא לי (לא קבוע).

פורסם

מדברים כבר על אלכוהול, לסבתא שלי יש בבית כמה בקבוקי וויסקי טובים (לא זוכר איזה) בני 40+..... מעניין כמה הם שווים.

פורסם

כל מי ששותה ולא מתחבא מאחורי סיסמאות בגלל שזה טעים. אז תקנו כבר כוהל 96% 45שח טהור טהור בלי שום רעל וחיידקים.

ושתו אותו. או שתקנו כוהל טכני שמשתמשים בו במפעלים להורדת גריז ושומנים בעל viscosity גבוה. זה מה זה חזק ימיס לכם תשיניים !

אני מבטיח ימיס תשיניים ותכיבה אחרי 2 ליטר. ואז תבוא לפה תגידו אני שותה. איזה טעם,קודם שריפה בפה ואז ארומה זה כל הטעם שיש, ויסקי טוב מרחיב תגרון וזהו.

עריכה: שכחתי. רוצים להשתחרר בקשו מהחבר שלכם לדפוק לכם משו כבד בצוור מאחור.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים