עבור לתוכן

סקר-כל כמה זמן אתה שותה אלכוהול, אם בכלל ?

Featured Replies

פורסם

פינלדיה זה סבבה, גם סמירנוף.

אני אישית לא אוהב כל כך אלכוהול (גם את הבירות שציינתי קודם) אבל שותה פעם בכמה חודשים קצת קצת.

העובדה שאני ספורטאי גם לא כל כך מתאימה לאלכוהול (וגם העובדה שבשביל להשתכר אפילו קצת אני צריך מעל לחצי ליטר וודקה...)

• תגובות 96
  • צפיות 7.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

טוב... תראו, אני שותה טובורג רגיל, לא GREEN יוצא לי לשתות בערך 2 בקבוקים של חצי ליטר ביום ככה עם החברה או סתם עם חברים יושבים על הטיילת...

לא סובל HOEGARDEN בירה מסריחה, האמת יש לה טעם של ביוב.. או קיא... פשוט מגעיל..

עכשיו, בקשר לוודקה... הנימירוף פלפל ,ווקדה אחת המצויינות ששתיתי, ובערך פעמיים בשבוע דופק איזה 2 3 קוסיות של 100 גרם FINLANDIA, עם כמה בקבוקי טובורג מעולה.

לכל האנשים פה שאומרים דברים בסגנון "וודקה זה טעים" אני חייב להעיר שהטעם של זה פשוט מגעיל, אני לא יכול לשתות וודקה בלי איזה מיץ אשקוליות או משהו, בדיסקוטקים, שותה טקילה עם ספרייט, כשזה לא יקר.. ואם יקר, יוצא רגע מהדיסקוטק, קונה בקיוסק איזה בקבוק FINLANDIA, וכמה בקבוקי TUBORG ודופק את הראש עם חברים על איזה מכסה מנוע של אוטו, אחרי זה חוזר למסיבה... והכל טווווווווווווווב..

יינות שותה... אבל ככה.. לא ברצינות,

אוהב בלאדי מרי... כשעושים אותו טוב וחריף.

אגב... בירה גולדסטאר זאת בירה מעולה וזולה.. אבל אני עדיין מעדיף את הטובורג.. הן מאוד דומות בטעם.. לא שותה את כל הבירות הפוזאיסטיות שמגישים רק בבארים,

שתיתי HOEGARDEN FORBIDDEN FRUIT, היא בסדר יחסית לHOEGARDEN רגילה. אבל עדיין טובורג הישן והטוב... הרבה יותר טוב.

אגב.. מישהו ניסה לשתות טקילה זולה לא מקוררת נקיה מפיה של בקבוק?.... זה כל כך מגעיל... הרבה יותר גרוע מהוודקה הכי גרועה ששתיתי.. ושתיתי אפילו גולד.

בקיצר אני אוהב אלכוהול... פעם הייתי אוהב יותר מדי... וככה לא הייתי זוכר בבוקר שכמעט שכבתי עם איזה ילדה קטנה ממני ב4 שנים מזל שיש חברים שהוציאו אותי מטביעת אבהות רצינית 8)

עכשיו אני יחסית רגוע... לא זוכר מתי הייתה הפעם האחרונה שבאמת השתכרתי עד אבדן חושים.

בן 22.

פורסם

חסר לכולכם פה דבר אחרון. לתפוס ראשים שכחתי כבר איך אומרים, לעשן גראס. בדיוק לא טעים ומסריח באותה מידה.

פורסם
  • מחבר

פינלדיה זה סבבה, גם סמירנוף.

(וגם העובדה שבשביל להשתכר אפילו קצת אני צריך מעל לחצי ליטר וודקה...)

חצי ליטר וודקה נקי ואתה משתכר "קצת" ?

Keep dreaming sweety...

פורסם

כל אחד רוצה להראות כמה "גבר" הוא

"אני משתכר קצת מליטר וחצי וודקה"

YEAH RIGHT

פורסם

מעניין אותי הסיבה שאנשים שותים וודקה. בירה ושאר אני יכול איכשהו להבין, זה טעים, אבל וודקה זה רק בשביל להשתכר.

חבל שאנשים לא יכולים להשתחרר באופן טבעי.

פורסם

חצי ליטר וודקה נקי ואתה משתכר "קצת" ?

Keep dreaming sweety...

אחי, לא מצליח להשתכר...

כבר הפסקתי לנסות.

הייתי פעם באיזה פאב, דפקתי שם שוטים על ימין ועל שמאל מכל הדברים הכי חזקים והדבר היחידי שיצאתי איתו זה חור בכיס.

לא יודע האמת מה ההשפעה של חצי ליטר וודקה, ננסה פעם..

פורסם

לא מומלץ, עקרב, אתה בקושי מסיים דאבל-מק, ההשפעות של חצי ליטר וודקה תיהינה הרסניות... די סגור על הכחדה ברוורס + שריפת קלאץ'.

תגדל קצת, תפרוש מהטאי-צ'אק-דרום הזהש'ך ותתחיל להתאמן באמת.

פורסם
  • מחבר

אחי, לא מצליח להשתכר...

כבר הפסקתי לנסות.

הייתי פעם באיזה פאב, דפקתי שם שוטים על ימין ועל שמאל מכל הדברים הכי חזקים והדבר היחידי שיצאתי איתו זה חור בכיס.

לא יודע האמת מה ההשפעה של חצי ליטר וודקה, ננסה פעם..

אז אל תזרוק סתם באוויר, חצי ליטר וודקה לא רק שישכרו אותך קצת, אלא יגרמו לך כמה שעות ללכת במעגלים...

פורסם

אני בכלל לא מבין מה זה השטות הזותי שיש כאן אנשים ששותים בקוק וודקה בלי כלום לבדם סתם ככה לבד זה כזה טימטום אם כבר עם חברים ואיזה משהו בפנים אז אולי אפשר להבין אני שותה מדי פעם אלוכוהל אבל לא כמו מופרע ליטר וחצי שלל וודקה כמעט 70 אחוז אלוכוהל ורק ךהזיכר לכם לא משנה כמה זה הורס תכבד

פורסם

למה אתם מדבים לפני שאתם מנסים.. קודם כל... הרגשת שיכרות היא הרגשה כיפית.. לא שותים בשביל להשתכר.. שותים בלביל להרגיש סבבה.

דבר נוסף.. אם תאכל ארוחה טוב... אתה בקלות יכול לשתות חצי ליטר וודקה טובה, עם רווחים של איזה רבע שעה לכל 100 גרם, ולא להשתכר...

צריך לזכור רק כלל אחד קריטי!.. אם שותים ווקדה ולא רוצים להשתכר.. לא לערבב אותה עם משקאות אלכוהוליים אחרים, כלומר אם אתה שותה וודקה, אז תשתה רק וודקה כל הערב..

אבל אם תשתה 2 כוסיות וודקה.. ואחריזה תוסיף חצי ליטר בירה.. לא תמצא את הידיים והרגליים אם לא אכלת טוב לפני זה...

פורסם

בערך פעם בשבוע יושב בבר ושותה רדבול וודקה או איזה קוקטיל (ראסטי נייל מומלץ). פרט לזה לא שותה .

פורסם

שותה בהזדמנויות (אירועים, חברים או סתם).

אני מנסה הכל. וודקה אני אוהב, גם ככה סתם לקחת שלוק באמצע היום כדי להעיר את עצמי, מבירות לא הכי התלהבתי בגלל שזה יותר מר מאשר מהנה לשתיה.

פורסם

שותה פעם ב........לא אוהב לשתות

אני בן 16

פורסם

בן 15 (כמעט 16)

מידי שבת אני לוגם שמינית כוס יין.. :o

פעם אחת שתיתי חצי כוס.. לפני חודש או חודשיים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים