עבור לתוכן

סקר-כל כמה זמן אתה שותה אלכוהול, אם בכלל ?

Featured Replies

פורסם

אני שותה בארועים או בארוחות משפחתיות כוס יין איכותי אדום או לבן תלוי באוכל.

לא סובל וודקה ומשקאות חריפים.

אני לוגם כמה לגימות של ויסקי רק שאני עם דלקת גרון בשביל למסטל את החיידקים בגרון.

לא בחור של אלכוהול.

בן 19 וחצי.

• תגובות 96
  • צפיות 7.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מה ילדים קטנים? 15 זה ילד קטן? מה הקשר!

אלכוהול זה טעים , פעם בשבוע אפשר.. לא יותר.. וגם לא הרבה , בוא נגיד ככה , אף פעם בזמן ששתיתי , אבל אף פעם לא השתכרתי... אפילו קצת לתפוס ראש לא תפסתי , כי אני לא שותה הרבה , אבל שותה.

quote][

אני אישית לא שותה וודקה בשביל הטעם... אין שם ממש :) אם כבר לשתות וודקה אז בשביל להשתכר, לא סתם להכניס אלכוהול לגוף.

ולזה שיש לו ניק מספרי: אני אישית מודע לזה שאלכוהול לא בריא ולא כמו החברים שלי שחושבים שפעם בשבוע זה כלום, בגלל זה אני דיי מגביל את עצמי בזמן האחרון (וגם בגלל שהבטחתי לאבא שלי שאני לא אגזים, אחרי פעם נוספת שהוא תפס אותי ;D)

פורסם

אוטוטו בת 19, ובכל הזדמנות!

קוקטיילים, יינות, בירה - והרבה... לפעמים טקילה ספרייט או ג'ק עם קולה.

פורסם

אלכוהול - מדי פעם אני מערבב ברנדי עם קצת קולה או שותה קוקטיילים למיניהם.

לעיתים נדירות אני שותה בירות מסוגים שונים - פוזאיסתי ורחוק מלהיות טעים.

פורסם

אוטוטו בת 19, ובכל הזדמנות!

קוקטיילים, יינות, בירה - והרבה... לפעמים טקילה ספרייט או ג'ק עם קולה.

my kinda girl 8)

לכל אלה ששותים וודקה ב 20 שקל - הדבר הזה באמת יהרוג אתכם, זה לא וודקה, זה אציטון הדבר הזה...

אני פעם הייתי שותה מלא מהחומר הזה, היום אני לא מסוגל להכניס אותו לפה, הגוף שלי פשוט דוחה אותו...

אני בעד קוקטיילים חזקים שאפשר לשתות בסבבה או שוטים (גם חזקים) שעושים שמח בבטן ;D

אגב, מישהו שמע פעם על "פוליש" (Polish Buttrfly בקיצור)?

השמועות אומרות שזה משקה שיש רק בירושלים, ממה שראיתי זה חצי נכון - זה רק בעיר בירושלים ;)

פורסם
  • מחבר

my kinda girl 8)

לכל אלה ששותים וודקה ב 20 שקל - הדבר הזה באמת יהרוג אתכם, זה לא וודקה, זה אציטון הדבר הזה...

אני פעם הייתי שותה מלא מהחומר הזה, היום אני לא מסוגל להכניס אותו לפה, הגוף שלי פשוט דוחה אותו...

מצטרף !

אחרי פעם אחת של שתייה בהגזמה, אני ו-2 חברים סיימנו בקבוק, הרגשתי אחרי כמה שעות של סוטול אמיתי כ"כ

רע שפשוט :puke:

מאז לא נוגע בזה...

פורסם

חברים שלי קונים את השתיה הזולה ואנחנו שותים.. אבל כבר הרבה פחות, פחות מאוד, כי שיוצאים כולם עם מכוניות.

וובכלל, אין לנו כסף להזמין שתיה כמו אנשים נורמלי בפאב, זה יקר.

מנסה לסגל לעצמי תרבות שתיה נורמלית..היום כנראה ננסה לקנות אוזו. עם מי אפשר לערבב את זה?

פורסם

רק כשאני יוצא למסיבה...

בערך 400 מ"ל וודקה ב20 ש"ח עם400 מ"ל תפוזים, קצת סירופ פטל, טיפה מיץ לימון, ואם יש מקום אז גם קצת ספרייט/סודה.

פורסם

בירה ויין בעיקר לפעמים וויסקי כוח חודש ככה

לפני זה ההיתי שותה כול שישי אבל ההורים שלי חטפו אלי תקריזה מתי שדבפקי ליטר וויסקי בלילה לבד ואז התחלתי להגיע

גיל 14

פורסם

שותה מתי שבא לי ויש אלכוהול בבית..

פורסם

שותה לפחות פעם בשבוע 4 פולישים כל פעם (משקה ירושלמי למתאבדים אמיתיים ששונאים את הכבד שלהם)

בן 23

עריכה:

מאסטר פשוט לא ראיתי ששאלת על פולישים אז זה הולך ככה

פוליש הומצא בבר הטאברן ז"ל (בערך מול הזוליס עדיין יש את השלט)

בימינו אין אפילו מקום אחד שעושה פולישים כמו שצריך אבל עקב היכרות ארוכה עם הבעלים של הזוליס הצלחתי לשכנע אותו להכין לי כמו שצריך

עד ללפני שנתיים בערך היה אותו אך ורק בירושליים אבל זה התחיל להיות מופץ בכמה מקומות

מה שעוצר את ההתפשטות זה העובדה שאף בארמן לא מאמין שאנשים אשכרה ישתו את זה ;D

פורסם

דרך אגב, אם כבר וודקות זולות ב <20 שקל אז אך ורק אלכסנדרוב.

וודקה זולה ומסריחה אך עוברת פילטרציה טובה מאוד ביחס לשאר הוודקות הזולות(קינגלביץ', אלסקה, אימפריאל וכו').

פורסם

פרפקט נחמדה ונמירוף לא רעה.

פורסם

פרפקט? הבקבוק הזה של ה1.75 ליטר שעולה איזה 30 שקל? שתיתי את זה פעם והיה בא לי להקיא מזה אחרי הכוסית השנייה.... טוב כול אחד וההעדפות שלו...

ונמירוף בהחלט לא רעה...

עריכה: נמירף פלפל 0.7(28 שקל אם אני לא טועה)וודקה נחמדה מאוד, מעולה כנגד כאבי גרון, וגם אם סתם בא לך להתחמם....

פורסם

בדרך כלל הוודקות הזולות האלו של ה 10- 15 שקל .... כדי לתפוס ראש .

אך בחגים יש מצב ל Finlandia ...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים