עבור לתוכן

סקר-כל כמה זמן אתה שותה אלכוהול, אם בכלל ?

Featured Replies

פורסם

רק אבסלוט,לימון או תפוזים...

בן 22 ב15.4

• תגובות 96
  • צפיות 7.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

וואלה תודה , רשמתי :)

פורסם

בן 16 פעם בכמה זמן שותה ככה כוס וחצי של וודקה סתם בשביל הסוטול אבל אני לא מכור לזה ובכלל בזמן האחרון אני חושב להפסיק (הייתי היום בחתונה אז שתיתי וודקה מעורבב עם דיאט ספרייט) חוץ מזה נראה לי אני לא ישתה יותר

פורסם

צריך לשתות עם גבולות

פורסם

לי ולחברים שלי יש מנהג כל פעם שיוצאים לאן שהוא ומחליטים לשתות אם יש תקציב בכלל , אז לוקחים את השוט הכי עצבני בליווי של כמות נכבדה של בירה על מנת שזה יעשה את העבודה .

בסוף השבוע האחרון הינו באילת ושתינו כל יום כמעט ... ,ליטר וחצי בירה ועוד שוט עצבני של 60%+ מסדרים לי את הראש דיי טוב אבל לא משהו שיגרום לי לעשות סטרפטיז על הבאר מה שכן זה מסדר לך חור גדול בכיס :P

:beerchug:

פורסם

מים מינרלים. לעיתים רחוקות שוקו. היום במקרה שתיתי שוקו אחרי שלא שתיתי כמה חודשים.

בצבא שתיתי חצי תה (מים קרים עם סוכר בלי התה). לא יודע איזה אהבל שותה קפה או תה באמצע הקיץ "כל הבסיס שלי"

מיצים כשאני לא מתעצל לבחור איזה מיץ לקנות.

כוהל זה מר לא טעים

בירה מסריח ולא טעים

ליקור מתוק מדי, קשה לשתות בכמויות.

פורסם

אני כבר כמעט שלוש חודשים הולך להיאבקות ואני לא שותה כבר חצי שנה בערך בכלל!!! כאילו בגלל כל הקטע של הספורט והכל הפסקתי לשתות בכלל כי כושר ואלכוהול לא הולך ביחד ;)

פורסם

כול יום שישי דופק בערך 10 כוסיות של 60 גרם, בעיקר וודקה זולה כמו אמפריאל/אלסקה.

פעמיים בשבוע בירה(בעיקר מכבי וגולדסטר).

בן 15

פורסם

כל הילדים הקטנים פה לא יודעים מה הם עושים .....הוודקה תהרוג אותכם , אני הייתי באותה בסירה איתכם .

ולכל המצחיקים שכותבים שהם שותים מיים ושוקו ...........תפסירו זה לא מסחיק בכלל!!!!!!!!!!!

פורסם

בן כמה אתה?

פורסם

מה ילדים קטנים? 15 זה ילד קטן? מה הקשר!

אלכוהול זה טעים , פעם בשבוע אפשר.. לא יותר.. וגם לא הרבה , בוא נגיד ככה , אף פעם בזמן ששתיתי , אבל אף פעם לא השתכרתי... אפילו קצת לתפוס ראש לא תפסתי , כי אני לא שותה הרבה , אבל שותה.

פורסם

וודקה לא תהרוג אף אחד כל עוד הוא לא שותה 5 ליטר במכה...

בן 17,מרביץ שוטים וקוקטיילים במסיבות במועדונים בשישי שבת,ככה זה כשהשתייה חינם...:)

פורסם

כל ערב איזה חצי בקבוק עם אבא ובשישי מקפיץ עם החברה

18

פורסם

רק אבסלוט,לימון או תפוזים...

בן 22 ב15.4

אותו יומולדת, אותו גיל, נקבל אינשאללה את דום3 בתור מתנת יומולדת מהיקום ;)

ואני דווקא הולך על בקרדי קולה וקאמיקזה. רום ממש דופק לי את הראש :D

פורסם

15

מידי פעם כשיש חשק אני משתכר קלות[לא כלוט קלות]

מאז שהייתי חולה ושתיתי יותר מידי והקאתי יומיים רצופים אני לא עושה את זה בכאלה כמויות.....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים