פורסם 2014 בנובמבר 2910 שנים שבוע טובאני עם כאבי עקב כבר תקופה ארוכה,הלכתי לאורתופד ונשלחתי לצילום רנטגן לא נמצא כלום,לאחר מכן צילום אולטרסאונד לא נמצא כלום.השלב הבא מבחינתו זה לעשות לי זריקת סטרואידים שאם יש דלקת היא תעלם.קצת מלחיץ אותי הקפיצה לטיפול בלי מציאת הבעיה באמתורציתי לשאול אם יש פה מישהו שקיבל טיפול כזה בעבר לאו דווקא בעקבאם יש תופעות לוואי,ואם זה מומלץ בכלל...תודה מראש.
פורסם 2014 בנובמבר 2910 שנים לא עדיף שתדבר עם הרופא שלך על זה?אפילו לא אמרת איזה טיפול הולכים לעשות לך.בן כמה אתה וממה הכאבים?
פורסם 2014 בנובמבר 2910 שנים מחבר אני בן 24 הכאבים התחילו סתם ככה בצורה חלשה,אבל בעקבות זעזוע במשחק כדורסל הכאב התגבר ...ההרגשה שלי מהרופא הזה שהוא מנסה לחפף אותי טיפה בגלל זה אני רוצה לדעת אם זה טיפול מקובל.לפני שאני מדלג לרופא אחר...הטיפול זה זריקה של סטרואידים לעקב. לא נאמר לי יותר מזה...
פורסם 2014 בנובמבר 2910 שנים זאת לא המצלת רופא, אבל אם אין בעיה בצילום, אולי באמת יש לך דלקת... תלוי לפי רמת הכאב יש כדורים (כמו ארקוקסיה) ויש זריקות.
פורסם 2014 בנובמבר 2910 שנים מחבר שכחתי לציין,שבין הצילומים לקחתי 10 כדורים של ארקוקסיה שממש לא עזרו...
פורסם 2014 בנובמבר 3010 שנים קודם כל לפני שאתה מזריק סטרואידים לשם לך תראה רופא אחר ותיתן מספיק מנוחה לרגל. דרך אגב, כאבי עקב די נפוצים אצל אנשים בעלי עודף משקל\ מסת שריר קטנה ברגליים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.