עבור לתוכן

מעוניין להחליף מעבד

Featured Replies

פורסם

אני קונה את הכרטיס מסך GTX 970

התקציב הכולל שלי הוא 3000

אני חושב שהמעבד שלי ישן ויש צורך להחליפו

אם אין צורך והוא בסדר תגידו לי!

ש לי היום

Intel Quad Core I5 2500

מעבד

Gigabyte GA-PA65

לוח אם

Samsung 1TB Sata II 32MB SpinPoint F3

דיסק קשיח

Gigabyte Aurora 570 TowerCase

מארז

Seasonic PSU 620W Active

ספק

Corsair 4GB כפול 2!

ראם

GTX 660TI

כרטיס מסך

פורסם

1. אתה לא ממש צריך להחליף מעבד, אלא אם כן אתה רוצה לשחק במשחקים הכי חדשים בהגדרות הכי גבוהות, וגם אז לא בטוח שמעבד חדש יתן שיפור ביצועים גדול.

2. בתקציב של 3000 ש"ח אתה יכול לקנות מעבד Core i7-4790K, לוח המתאים להמהרה, קירור המתאים להמהרה ועוד 8GB זיכרון.

3. לפי מה שאני רואה, המארז שלך הוא בעל ספק כח הממוקם בחלקו העליון ואין לו פתחי איוורור בחלקו העליון (להוצאת אוויר חם), מה שאומר שהוא לא אידאלי למשחקים. מצד שני, אתה קונה כרטיס מסך בעל פליטת חום הקטנה יותר מזו של כרטיס המסך הנוכחי (145W לעומת 150W), כך שאם הכל היה בסדר מבחינת הטמפרטורות עד עכשו, אתה לא חייב להחליף מארז.

פורסם
  • מחבר
1. אתה לא ממש צריך להחליף מעבד, אלא אם כן אתה רוצה לשחק במשחקים הכי חדשים בהגדרות הכי גבוהות, וגם אז לא בטוח שמעבד חדש יתן שיפור ביצועים גדול.

2. בתקציב של 3000 ש"ח אתה יכול לקנות מעבד Core i7-4790K, לוח המתאים להמהרה, קירור המתאים להמהרה ועוד 8GB זיכרון.

3. לפי מה שאני רואה, המארז שלך הוא בעל ספק כח הממוקם בחלקו העליון ואין לו פתחי איוורור בחלקו העליון (להוצאת אוויר חם), מה שאומר שהוא לא אידאלי למשחקים. מצד שני, אתה קונה כרטיס מסך בעל פליטת חום הקטנה יותר מזו של כרטיס המסך הנוכחי (145W לעומת 150W), כך שאם הכל היה בסדר מבחינת הטמפרטורות עד עכשו, אתה לא חייב להחליף מארז.

תודה

אבל התקציב הוא כולל הכרטיס מסך

וכן זה מיועד למשחקים החדשים

פורסם

אם אתה קונה כרטיס מסך GTX970 הוא יעלה לך בסביבות ה-2000 ש"ח (לפחות בארץ), מה שמותיר כ-1000 ש"ח. ב-1000 ש"ח אתה לא תצליח לקנות לוח ומעבד חדשים טובים יותר, אז כל מה שאתה יכול לעשות הוא לחפש מעבד Core i7 משומש שמתאים ללוח שלך. לא ציינת את הדגם המלא של הלוח שלך, אבל בהנחה שהלוח הוא GA-PA65-UD3-B3, אז אתה יכול לחפש מעבד Core i7-2600 או Core i7-3770 (אתה יכול לחפש מעבדי Core i7 עם סיומת K, אבל סביר להניח שמעבדים כאלו הומהרו בעבר, אז אני פחות הייתי ממליץ עליהם).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים