עבור לתוכן

מישהו משחק ב planetside?

Featured Replies

פורסם

מישהו כאן משחק בplanetside?

שווה לי לקנות אותו?

פורסם

שווה ועוד איך!!!!

פורסם

שווה שווה אני כבר משחק חודש וקצת

אחלה משחק

פורסם

שנה את הכותרת בהתאם לחוקי הפורום (סטיקי בראש כל פורום).

תודה.

פורסם

משחק שולט אבל דורש מחשב סוס אחושילינג, יענטו אם אין לך מעבד 2 גיגה עם רדאון 9800פרו וחצי גיגה זכרון לפחות אז אל תצפה לגרפיקה הכי גבוהה שקיימת שם(ואני מדבר בתור אחד ששיחק עם המחשב הכי מעפן שקיים אבל עדיין הצליח לשחק עם ריסטרט כל שעה).

אבל לא נראה לי שמוכרים אותו בארץ אז פשוט תחרוש את הגרסה של ה6 ימים איזה 10 פעם וככה שיחקת חודשיים בלי לשלם גרוש.

פורסם

יש אותו בחנות

freak

כן בישראל

פורסם
  • מחבר

1 GB RAM

3G CPU

R9800PRO

יריצו אותו טוב?

פורסם

1 GB RAM

3G CPU

R9800PRO

יריצו אותו טוב?

אמור להריץ מעולה.

תראה את המפרט שלי ואצלי זה רץ דיי חלק.

פורסם

מפרט כזה יאכילו את המשחק ויזביעו אותו מאוד! תקבל תמורה מעולה. הפאק היחידי זה שצריך לשלם כל חודש או משו מעפן כזה.

פורסם

משחק תותח, אני מאז הבטא משחק בו מדיי פעם, קניתי אותו מחו"ל והכל. הוא לא ממש דורש כרטיס מסך טוב, GF4 MX יריץ אותו סביר, אבל הוא פשוט זולל זיכרון. על גיגה הוא ירוץ "לא רע" בהגדרות הגבוהות.

בהחלט שווה לקנות אותו, אבל לפני שאתה מכניס את המספר שלך תכניס מספר trial ותרוויח שבוע :)

נ.ב: אל תקנה את התוסף, לא שווה את הכסף.

פורסם

great game played the beta it owns. you don't need a super computer to run it but u need at least 512mb of ram I actually "played" the beta with 256mb ram, fucking nightmare. keep in mind you have to pay for it every month. I have no problem with paying for a game if it's really good, like Half Life 2, but paying for it again every month, seems a bit of a rip off to me. at least if it was free and you'll pay only a monthly fee, then it I'd think about it.

פורסם
  • מחבר

בקשר לתוספת: לא הייתה לי כוונה בכלל לקנות את CC אבל בכל זאת שמעתי מעוד אנשים שהחבילה קצת צולעת

בכל מקרה אני יוריד את ה TRIAL (של gamespy?) ואראה אם כדאי לי לשלם כל חודש

תודה על כל התגובות...

פורסם

אנשים זה MMORPG אז ברור שיש תשלום חודשי, מה אתם מופתעים... ???

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים