פורסם 2002 במרץ 3023 שנים איפה אתה גר?אני גר בחובבי ציון, ההורים שלי טענו ששמעו את הפי3וץ, עכשיו אני שומע המון אמבולנסים!!לכל הרוחות עם המצב המסריח הזה!!!!!!
פורסם 2002 במרץ 3023 שנים מחבר אני גר ברחוב מזא"ה.בטח מחר קבר יקפיצו אותי לשמירות, אפילו שאני כולה עברתי 4 ימים בתירונות.
פורסם 2002 במרץ 3023 שנים תשווה את זה לירושלים או ת"א?אני בחיים לא ראיתי פיגוע בעינים.אגב, כמה הרוגים?
פורסם 2002 במרץ 3023 שנים טוב, זה כבר ממש מוגזם...אנחנו משווים באיזו עיר היו יותר פיגועים?!אגב, בינתייים אין הרוגים.
פורסם 2002 במרץ 3023 שנים אפשר להגיד שיש מילחמה :"שר הביטחון מזהיר את סוריה:בעקבות התקפת החיזבאללה בהר דוב אומר בן אליעזר: :לא הייתי מציע שהסורים או הלבנונים יאלצו אותנו להוכיח שאנחנו צבא חזק""אנחנו הכרזנו מלחמה. :asthanos:
פורסם 2002 במרץ 3023 שנים מחבר מה אתה מבסות, זו תהיה מלחמה מסורסת, הטנקים שלנו לא יכנסו בחזרה ללבנון, כי אנחנו נחתוף בראש.כל לבנון זה מלכודת אחת גדולה, הכול ממוקש, ויש להם תוכניות לפלישה ישראלית.
פורסם 2002 במרץ 3023 שנים מה אתה מבסות, זו תהיה מלחמה מסורסת, הטנקים שלנו לא יכנסו בחזרה ללבנון, כי אנחנו נחתוף בראש.כל לבנון זה מלכודת אחת גדולה, הכול ממוקש, ויש להם תוכניות לפלישה ישראלית.נאיפה המידע שלך
פורסם 2002 במרץ 3023 שנים טוב, זה כבר ממש מוגזם...אנחנו משווים באיזו עיר היו יותר פיגועים?!אגב, בינתייים אין הרוגים.מה שלא תגידו אני אנצח.אני מנתניה..
פורסם 2002 במרץ 3023 שנים אני גר בנצרת עילית - מתחתי יש את נצרת + עוד 3 כפרים ערביים מכול הצדדים ולתוספת יש לידי את העיר הפלסטינית-ג'ניןהיום לא יכולנו לסוע לחיפה כי היה את יום האדמה וכול הערבים השתגעו בנצרת - דרכה עוברת הדרך היחידה לחיפה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.