עבור לתוכן

מכירת קדם החורף של סטים

Featured Replies

פורסם

לפניכם טיפים חשובים לצליחת מכירות דקם חורף של Steam

טיפ #1 - הגדירו לעצמכם תקציב

בין אם הוא קטן או גדול, חשוב שתדעו כמה אתם הולכים להוציא בימים הקרובים על משחקים. באמצעות תקציב מוגדר מראש לא תתקלו בהפתעות בחשבון האשראי שלכם. יש המון משחקים ולא מעט פיתויים, ממש כמו בסופר. לא לרוץ ולרכוש כל דבר שיש עליו הנחה גדולה.

טיפ #2 - קנו רק משחקים בהם תשחקו

במכירות קדם חורף של Steam צפויים להימכר לא מעט משחקים בעלי ציונים גבוהים בהנחות ענק. אמנם, לא כל המשחקים יהיו לטעמכם. לפני רכישת משחק ודאו כי המשחק מתאים לסגנון שלכם. בדקו סקירות משתמשים ב-Steam ומשחקיות ביוטיוב. אם יש משחק חדש שנראה לכם מתאים אך תשחקו בו רק בעוד זמן רב - עדיף להמנע מרכישה שלו. יתכן והוא יקבל הנחה גדולה יותר בהמשך השנה או בסופה.

טיפ #3 - היו סבלניים

בתחילת המכירה יופיעו משחקים רבים בהנחות. אל תמהרו לרכוש אותם כבר בהתחלה. יתכן ומשחק שהופיע כבעל 50% הנחה, יופיע שוב ב-66% או 75% הנחה. יש שבועיים וסבירות שמשחק מסויים יחזור למבצע היא גבוהה מאוד.

טיפ #4 - הבאנדלים

לעיתים עדיף להמנע מרכישה של משחק בודד עקב כדאיותו של באנדל שכולל כמה משחקים מאותה הסדרה. למשל, GTA IV יכול לעלות 7 דולרים בזמן שחבילה של כל משחקי GTA לדורותיהם יכולה לעלות 10-15 דולר בלבד.

attachment.php?attachmentid=7525&stc=1

לא לשכוח את המשחקים המוזלים

בתחתית העמוד יש קטגוריות של משחקים בפחות מ-5 דולר ובפחות מ-10 דולר בלבד, הם מכילים עשרות משחקים בהחנות ענק ששווה לבדוק. רבים מהם יהיו טובים מאלו שלא מופיעים במבצעים אשר מוצגים למעלה.

חבל לפספס!

שיהיה לכולנו בהצלחה.
:D

הדיון הזה פתוח לשיתוף קניות מוצלחות וחוות דעת שלכם.

תודה ל-
djelectric
על כך שנתן לי להשתמש בחומר שכתב במכירת הקיץ.

נערך על-ידי roeebaeloha

פורסם

Defense Grid: The Awakening

http://store.steampowered.com/app/18500/

ב2.5 דולר או ב5 דולר עם כל הDLC.

שווה?

יש למשחק ציון 81/100 עם ביקורות Overwhelmingly Positive (1,900 reviews)

פורסם

שווה, מהנה ושווה את המחיר.

ועוד טיפ קטן:

לא להתלהב בינתיים, המבצעים לא כאלה בשמיים.

עצה שלי, אם אתם רוצים משהו חכו לחג המולד.

נערך על-ידי shikasha

פורסם

לא לקנות עדיין?

אולי באמת אני אחכה.

יש לי הרגשה שלקראת סוף השנה יהיו באנדלים שווים גם בHB וגם בסטים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים