עבור לתוכן

שאלה בקשר לקניית רמקולים (Logitech או Altec)?

Featured Replies

פורסם

עוד סיבה לקנות את ה ATP3

ואם הוא רוצה לחבר מ dvd הוא חייב רסיבר או שאפשר ישרות מהמכשיר?

• תגובות 31
  • צפיות 2.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

RMS לא קובע שום דבר מתי תקלטו את זה? יש גם עוד נתונים שקובעים את איכות הסאונד והחוזק, כמו הנצילות וההתנגדות.

אני שמעתי את ה CREATIVE 4.1 שהם בערך אותה רמה כמו הלוגיטק והם פשוט רמקולים פלצנים ומגעילים לעומת ה ATP3 אין מה להשוות בכלל.

פורסם

שטויות במיץ...

אצלי מחוברים כל הרמקולים של LOGITECH + סאב.

הם מתוכננים שתוכל לחבר אותם גם ל PS ו XBOX, אתה פשוט שם מפצל RCA לכל בננה במקום כניסה אחת יש 2

ואז אתה שומע כמו מלך...

מסכים ATP3 רמקולים איכותיים, אבל אני אישית לא הרגשתי בהבדל האדיר בינם לבין ה LOGITECH...

אולי האוזניים שלי דפוקות אבל אני לא חושב ששומעים את ההבדל...

(בתור אחד ששניהם היו על השידה שלי וחיברתי אחד אחרי השני!!!)

זו הסיבה שבחרתי ב LOGITECH, הם פשוט היו יותר חזקים ונתנו סראונד!

פורסם

שטויות במיץ...

אצלי מחוברים כל הרמקולים של LOGITECH + סאב.

הם מתוכננים שתוכל לחבר אותם גם ל PS ו XBOX, אתה פשוט שם מפצל RCA לכל בננה במקום כניסה אחת יש 2

ואז אתה שומע כמו מלך...

ואז זה לא סראונד נכון....? ::)

ונכון, אתה לא שמת לב להבדל, זה לא אומר שבן אדם עם קצת יותר ניסיון לא שם לב והוא סתם מבלבל.

פורסם

התשובה הייתה מיועדת לשאלה שלו על חיבור לטלוויזיה...

ואין קשר להבנה, אוזניים יש לכולנו...

הם נשמעים יותר איכותיים פשוט הייתרונות לאור העובדה ש LOGITECH הם חזקים יותר וגם 5.1 עולות על החסרונות לדעתי..

פורסם

הם לא נשמעים יותר איכותיים, הם 5.1 תקציבי מול 2.1 בתקציב נורמלי.

פורסם

אני גם בבעיה הזאת. אז מה עדיף בשביל עוצמה ואיכות גבוהה? והאם הסראונד מורגש ושווה משהו?(בעיקר במשחקים)

תודה.

פורסם
התשובה הייתה מיועדת לשאלה שלו על חיבור לטלוויזיה...

ואין קשר להבנה, אוזניים יש לכולנו...

הם נשמעים יותר איכותיים פשוט הייתרונות לאור העובדה ש LOGITECH הם חזקים יותר וגם 5.1 עולות על החסרונות לדעתי..

הם לא חזקים יותר שמעתי אותם (לא אותם אבל את הדגם המקביל של קריאטיב שהוא אותו רמה) ופשוט ישר שמים לב להבדל באיכות לא צריך להתאמץ בכלל הם נשמעים ממש ממש רגיל. ל ATP יש יותר עומק צליל בוא נגיד שהמוזיקה בהם נשמעת יותר חיה מאשר ב LOGITECH.

תבין שעוצמה זה לא הכל(ואני דיי בטוח שה לוגיטק לא יותר חזקים). מבחינה הגיונית הלוגיטק לא יכולים להיות טובים יותר כי אתה מקבל 6 רמקולים במחיר שאתה קונה 3 רמקולים איכותיים(יחסית למחיר כמובן).

אגב כשאתה שומע מוזיקה שזה רק ב 3 רמקולים אז האלטק יהיו חזקים יותר בטוח.

פורסם

אז ככה,מי שרוצה איכות טובה ולא רוצה לראות סרטים וכאלה במחשב לוקח ATP

ומי שרוצה סראונד במחיר משתלם שיקח את ה Logitech ותאמינו לי שניהם חזקים מספיק לחדר ממוצע אז אין על מה לריב פה.

פורסם

כפי שאתה רואה הרמקולים שמדובר עליהם בתראד הם בטווח מחירים של 500 שקל +- ככה שהקראייטיב 5.1 הם לא אופציה, ולדעתי הם גם באיכות של הלוג'יטק בערך והמחיר הוא רק בגלל שהם מבית קראייטיב! (אין לי כלום נגד קראייטיב יש לי רמקולים 4.1 שלהם) פשוט באמת בגלל השם שיש ליצרן אז המחיר עולה פלאים (כמו בכרטיסי מסך עם אסוס)!

לפותח התראד, לדעתי אם אתה רוצה 5.1 קח את הסט של לוג'יטק Z640 אם 2.1 אז ATP3 בלי יותר מדי לבטים!

פורסם
  • מחבר

הבנתי

תודה רבה לכולכם עזרתם לי הרבה

פורסם

תתחדש! אנחנו מחכים לביקורטינה קטנה על איכות הרמקולים, עוצמה וכו'...!

;)

פורסם

הקריאטיב 5200 עולה 800 שקל למה בכלל דחפו אותו להשוואה פה ?

בכל מקרה יש ביקורת ב PC SPOT על ה ATP3 אני ממליץ לכולכם לקרוא

אותי זה שכנע וגרם לי לבחור בהם...

פורסם

pc spot זה לא אתר משחקים?? אני משתמש בו כל הזמן בכל אופן

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים