עבור לתוכן

צוואר בקבוק ל GTX 750 TI

Featured Replies

פורסם

יש לי מעבד כיום G645 עתיק וראיתי מעבד יד2 I7 2700K שזה מתאים לאותה תושבת

אז ככה אני חושב שהכרטיס מסך ינצל את מלוא הפונטיצאל שלו עם הI7 מה שאני רוצה לשאול עם מעבד כזה ספק של 450W יספיק ?

חוץ מזה אני עם מחשב מארז של HP הלוח אם שלהם עשוי לעשות לי בעיות ?

לגבי OC אני לא צריך אבל המחיר שהוא דורש שווה עדיין ? , ( 550 ש"ח )

האם אני יכול לוודא שהבחור לא עשה OC ? ( הוא טוען שלא )

פורסם

1. נתחיל בזה שתפרט בדיוק איזו חומרה יש לך, ובפרט מה דגם לוח האם ומה דגם ספק הכח, שכן אי אפשר לדעת האם תוכל לשדרג מעבד בלי לדעת פרטים ספציפיים.

2. בקשר למארז - גם כאן לא פירטת את דגם המארז, אבל בגדול כרטיס המסך GTX 750 TI הוא לא הבעיה מבחינת החום, שכן יש לו TDP של 60W (קישור). ה TDP של מעבד Core i7-2700K הוא 95W (קישור), שזה יכול להיות קצת בעייתי, אבל בהנחה שהמארז שלך מספיק מאוורר (לפחות מאוורר אחד קידמי ואחד אחורי) הוא כנראה יספיק (באופן אידאלי רצוי גם מארז שבו ספק הכח ממוקם בחלקו התחתון ושיש לו פתחי איוורור בחלקו העליון).

3. בקשר לספק הכח - אם מדובר בספק כח איכותי של חברה מוכרת - אז ספק כח של 450W אמור להספיק. אם אתה מתכוון לבצע המהרה, רצוי שתשתמש בספק קצת יותר חזק.

4. אין אפשרות לדעת האם המעבד עבר המהרה או לא. אם אתה רוצה להיות בטוח שלא - תקנה מעבד בלי מכפלה פתוחה (ללא סיומת K).

פורסם

ב- 550 למעבד כזה שווה לך . זה מעבד שיעבוד לך טוב גם עם כרטיסים חזקים יותר, אבל כמו ששי שאל : מהו שאר המפרט ? איזה לוח? איזה ספק?

פורסם
  • מחבר

זה הדגם HP Pro 3500 Series

הספק הוחלף : http://ksp.co.il/?uin=13240

כל השאר לא הוחלף

פורסם

לפי אינטל , המחשב שלך כנראה לא תומך במעבד המדובר (לוח H61) . אתה צריך מעבד דור 2/3 ללא מכפלה פתוחה (K).

פורסם
  • מחבר

אז הלכתי על I5 3470 בסוף מקוה שגם זה יספיק ל AC :U

פורסם

הדרישות של המשחק הזה מפלצתיות, וגם על מערכת רצימית עדיין יש הרבה גליצ'ים ובאגים.. וגם אם הכל יעבוד כמו שצריך לא יודע עד כמה הכרטיס הזה יתן לך במשחק הזה, בטח לא בהגדרות גבוהות. תבדוק מראש אם אתה מחפש משחקים ספציפים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים