עבור לתוכן

לוח אם 1150 התלבטות מה הייתם לוקחים משני הדגמים? במבצע black friday

Featured Replies

פורסם
אוף איזה באסה..משלוח יצא כבר אני מהקריות בכלל הם מנתניה ..מה לי ולשטויות האלה לנתחיל לשלוח להם את זה שוב וכל התהליך הזה..

הוא אמר לי שהמחשב כן יעלה שהוא יעזור לי עם אני אסתבך..טוב ניראה כבר מה נעשה..הלוח מהרתי לקנות עקב המבצע עליו..תמעבד ושאר החלקים אני קונה לא לפני ה10 לחודש יש זמן..

רגע ומה הדרך שהיא לעדכן אותו?

ומה סיכוים שהוא באמת לא יעלה יעבוד עם המעבד 4590 לי?

איזה מעבד אתה? חברתי אליו?

או שאני אתקשר אליהם מחר (שישי) על הבוקר אגיד להם לעדכן אותו אין לי מה לקבל תלוח הזה לא מעודכן זה הכל ושילחו אותו במהלך השבוע אני לא לחוץ לקבל אותו גמלא אין לי מה לעשות בו כרגע

חחח גם שאלתי בפורום שלהם ניראה מה יגידו לי

https://forum-en.msi.com/index.php?topic=250930.0

קניתי את המעבד עם הדגם 4590

לא הייתי צריך לעשות עדכון ביוס וסביר להניח שהלוח הגיע עם ביוס מעודכן שהחנות עדכנה

אני קניתי את המחשב מוולקום אותו מפרט שהציעו לי כאן בפורום מTMS.

פורסם
  • מחבר
קניתי את המעבד עם הדגם 4590

לא הייתי צריך לעשות עדכון ביוס וסביר להניח שהלוח הגיע עם ביוס מעודכן שהחנות עדכנה

אני קניתי את המחשב מוולקום אותו מפרט שהציעו לי כאן בפורום מTMS.

סבבה קבלתי תלוח כבר ב 8 בבוקר..נקווה שהו מעודכן.. איך שאני אחבר אותו אני אכנס לביוס..מה כפתור כניסה לביוס?ואיך בודקים את גירסה הביוס שאני בתוך הביוס?ואיזה גירסה צריכה להיות?אני ואתה אותו לוח ובקרוב אותו מעבד..! אז לידע שאני אדע מבליל חפש תנתונים האלה תענה לי..(:

יאלה נרשהל עצמי לשאול עוד שאלה לא קשורה..הרי אני ואתה אותו חלקים ..איך מעבד ולוח מרוצה? יצא לך במיקרה לשחק פיפא 15? חשוב לי לדעת איך עובד עם מעבד הזה על המזל עם יצא לך לבדוק זה טוב...

נערך על-ידי haim855

פורסם
סבבה קבלתי תלוח כבר ב 8 בבוקר..נקווה שהו מעודכן.. איך שאני אחבר אותו אני אכנס לביוס..מה כפתור כניסה לביוס?ואיך בודקים את גירסה הביוס שאני בתוך הביוס?ואיזה גירסה צריכה להיות?

1. שוב - אם הלוח לא יזהה את המעבד, אז אתה לא תוכל להיכנס לביוס, שכן המחשב לא יעבוד, לא יגיב ולא יציג דבר על המסך.

2. אם תחבר הכל ותוכל להיכנס לביוס זה אומר שהלוח מזהה את המעבד, ואז אין צורך בעדכון ביוס (למרות שרצוי שתעדכן לגירסה האחרונה בכל מקרה).

3. אתה יכול לבדוק את הקופסא של הלוח - אולי כתוב עליה מהי גירסת הביוס שמגיעה איתו.

פורסם
סבבה קבלתי תלוח כבר ב 8 בבוקר..נקווה שהו מעודכן.. איך שאני אחבר אותו אני אכנס לביוס..מה כפתור כניסה לביוס?ואיך בודקים את גירסה הביוס שאני בתוך הביוס?ואיזה גירסה צריכה להיות?אני ואתה אותו לוח ובקרוב אותו מעבד..! אז לידע שאני אדע מבליל חפש תנתונים האלה תענה לי..(:

יאלה נרשהל עצמי לשאול עוד שאלה לא קשורה..הרי אני ואתה אותו חלקים ..איך מעבד ולוח מרוצה? יצא לך במיקרה לשחק פיפא 15? חשוב לי לדעת איך עובד עם מעבד הזה על המזל עם יצא לך לבדוק זה טוב...

איזה לוח לקחת בסוף?

F2 במקלדת מוביל לביוס

תבדוק בביוס את הגרסה אני לא סגור נכנסתי לראות את הביוס איך הוא נראה אבל לא בדקתי גרסה

הלוח אם מעולה מספיק מתקדם גם לשדרוגים עתידיים והמעבד חזק מאוד הכל עובד חלק אבל זה גם בזכות הSSD שקניתי עם המחשב

לא שיחקתי בפיפא עדיין ולא הורדתי משחקים חוץ מCS

נערך על-ידי ido135

פורסם
  • מחבר

סבבה אני אבדוק תעניין..תודה..מזה ssd?

הסבר קטן עבור עדכון הביוס..הורדתי ויש 3 קבצים לעתיק אותם ליואסבי וזהו? יואסבי צרךי להיות בפורמט?

פורסם

SSD הוא התקן איחסון בדיוק כמו דיסק קשיח, רק שהוא לא כולל חלקים נעים ולכן הוא מהיר הרבה יותר.

בקשר לעדכון הביוס - תבדוק בחוברת של הלוח לגבי הפרוצדורה המדוייקת. באופן כללי אפשר לומר שיש 3 אפשרויות:

א. עדכון מתוך מערכת ההפעלה - אתה מפעיל תוכנה שמורידה את עדכון הביוס הנכון ומבצעת את העדכון בעצמה. זו האפשרות הטובה ביותר עבור משתמשים שלא ממש מבינים בתחום

ב. העתקת קובץ הביוס המעודכן לכונן USB (בד"כ הכונן הזה צריך להיות מפורמט במערכת קבצים FAT32 או FAT), כניסה לביוס כאשר כונן ה USB מחובר, כניסה לתפריט המתאים והפעלת העדכון. שיטה זו לא דורשת מערכת הפעלה מותקנת, אך דורשת מהמשתמש להכין כונן USB עם הקבצים המתאימים ולהיכנס לביוס.

ג. עדכון דרך מערכת הפעלה DOS. זו השיטה היותר מסובכת, שכן היא דורשת מהמשתמש להוריד את קבצי העדכון, להפעיל את המחשב בעזרת DOS ולהפעיל את תוכנת העדכון ע"י שימוש בשורת הפקודה.

פורסם
  • מחבר
SSD הוא התקן איחסון בדיוק כמו דיסק קשיח, רק שהוא לא כולל חלקים נעים ולכן הוא מהיר הרבה יותר.

בקשר לעדכון הביוס - תבדוק בחוברת של הלוח לגבי הפרוצדורה המדוייקת. באופן כללי אפשר לומר שיש 3 אפשרויות:

א. עדכון מתוך מערכת ההפעלה - אתה מפעיל תוכנה שמורידה את עדכון הביוס הנכון ומבצעת את העדכון בעצמה. זו האפשרות הטובה ביותר עבור משתמשים שלא ממש מבינים בתחום

ב. העתקת קובץ הביוס המעודכן לכונן USB (בד"כ הכונן הזה צריך להיות מפורמט במערכת קבצים FAT32 או FAT), כניסה לביוס כאשר כונן ה USB מחובר, כניסה לתפריט המתאים והפעלת העדכון. שיטה זו לא דורשת מערכת הפעלה מותקנת, אך דורשת מהמשתמש להכין כונן USB עם הקבצים המתאימים ולהיכנס לביוס.

ג. עדכון דרך מערכת הפעלה DOS. זו השיטה היותר מסובכת, שכן היא דורשת מהמשתמש להוריד את קבצי העדכון, להפעיל את המחשב בעזרת DOS ולהפעיל את תוכנת העדכון ע"י שימוש בשורת הפקודה.

סבבה תודה..ssd ממש ממש יקרררר ונפח קטן חחח מזה ומה זה sshd?

נקווה לתשובה חיובית הבאתי לו S/N של הלוח לפי זה אולי אפשר לדעת עם הוא מעודכן נקווה שכן ולא נשבור תראש..

https://forum-en.msi.com/index.php?topic=250930.msg1442565#msg1442565

נערך על-ידי haim855

פורסם

SSHD הוא בעצם כונן משולב - זהו דיסק קשיח מכני שיש לו חלק שהוא כונן SSD, שמשמש כזיכרון מטמון או buffer. כל הגישה שלך לדיסק הקשיח הזה נעשית קודם דרך חלק ה SSD, מה שאומר שאתה מקבל ביצועים של כונן SSD עם נפח גדול של דיסק קשיח מכני, אולם ברגע שה buffer הזה מתמלא אתה בעצם מקבל ביצועים של דיסק קשיח מכני רגיל (הרבה יותר איטיים). בד"כ משתלם יותר לקנות דיסק קשיח מכני וכונן SSD בנפרד, אלא אם כן יש לך מגבלת מקום (למשל במחשבים ניידים).

בקשר לגירסת הביוס - תחפש מדבקה על הקופסה של הלוח, אולי שם זה כתוב. בפורום של MSI ענו לך שלפי המספר הסידורי שרשמת אי אפשר לדעת ממש איזו גירסת ביוס מגיעה עם הלוח, והדרך היחידה לבדוק האם הלוח מכיר את המעבד היא פשוט לחבר אותו ולראות האם הוא עובד או לא.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים