עבור לתוכן

לוח אם ל amd phenom ii x4 955

Featured Replies

פורסם

לאחרונה הלך לי הלוח האם וקניתי במקום לוח ומעבד חדש של אינטל.

נשאר לי המעבד הישן amd phenom ii x4 955 ואני מתלבט מה לעשות איתו.

מצד אחד חשבתי למכור אותו אבל מצד שני חשבתי אולי להתחיל לאסוף חלקים יד שניה ולבנות סביבות HTPC זול.

כרגע הקושי שלי זה למצוא לוח mATX אם יציאת HDMI ושיהיה זול כמובן. הלוח הכי זול שמצאתי זה

http://plonter.co.il/detail.tmpl?sku=GA-990FXA-UD3u

לוח משומש מפלונטר שתכלס הוא אחלה לוח שגם מתאים למעבדים יותר מתקדמים אבל הוא לוח ATX שלא יכנס למארז קטן

וגם אין לא יציאת HDMI, ככה שצריך גם כרטיס מסך. גם בגיזרת המשומשים לא הצלחתי למצוא משהו שיתאים.

למשהו יש המלצה ללוח זול שעונה על הדרישות ? האם כל ההתעסקות הזאת בכלל כדאית או שעדיףי לי למכור אותו וזהו?

נערך על-ידי lompy

פורסם

אתה צריך לוח אם בעל תושבת AM3 או +AM3 העושה שימוש בערכת שבבים הכוללת כרטיס גרפי מובנה (במעבד שלך, כמו בכל המעבדים לתושבות AMx, אין ליבה גרפית מובנית). זה אומר שאתה צריך לחפש לוח שבו ערכת השבבים היא בעלת סיומת G (שזה אומר 740G, 760G, 780G, 785G, 790GX, 880G, 890GX או 980G). מבין הלוחות המתאימים אתה צריך לחפש אחד בעל יציאת HDMI, מכיוון שלא בכל הלוחות יש יציאה כזו. העניין הוא שמי שמעוניין במעבד של AMD ללא צורך בכרטיס מסך נפרד כנראה יקנה מעבד APU (תושבת FM2 או +FM2), שבו הליבה הגרפית גם כך יותר טובה מכל ליבה גרפית המובנית בערכות השבבים הנ"ל.

אני לא יודע עד כמה זה משתלם להשקיע במחשב כזה, אבל אם אתה ממש רוצה, אני רואה שבאתר yad2 מישהו מוכר לוח GA-MA78GM-US2H שמתאים למעבד שלך ויש לו יציאת HDMI (שים לב שלא ניתן להשתמש ביציאות ה DVI וה HDMI בו זמנית).

פורסם
  • מחבר

תודה שמלול , כרגיל עזרת לי מאד. אני חושב שאני ירד מזה. הלוחות הכי זולים שמצאתי עולים 30-40$ שזה סבבה אבל

בתוספת משלוח לארץ זה כבר לא משתלם לדעתי.

אם משהו במקרה מעוניין במעבד , הוא יכול לפנות בפרטי

נערך על-ידי lompy

פורסם

אני מת לשדרג למעבד אינטל, אבל מבאס אותי לוותר על הPhenom II שלי לאחר ששירת (ועדיין משרת) אותי ככ טוב :)

נערך על-ידי OvO

פורסם
  • מחבר

זה בדיוק הלוח שהבאתי בפוסט הריאשון :)

אני מחפש לוח קטן עם יציאת hdmi בשביל מחשב htpc

נערך על-ידי lompy

פורסם

כן אני יודע יצאתי מבחוח :P שיניתי את ההודעה xD

פורסם
  • מחבר

האמת , זה אחלה מעבד. לא ההיתי משדרג אם הלוח שלי לא היה נשרף.

פורסם

מבין שבסוף ניצלת את המבצע ורכשת את הB5 עם 4590. בחירה מעולה

אני מת לשדרג למעבד אינטל, אבל מבאס אותי לוותר על הPhenom II שלי לאחר ששירת (ועדיין משרת) אותי ככ טוב :)

אתה מספר לי? תעיף מבט למפרט משמאל, הפלטפורמה עליה המחשב שלי מבוסס כבר בת 7 שנים, אבל לא הפסקתי לתחזק את המחשב.

לצערי המעבד הוא זה שמגביל את כל העסק עכשיו (שווה ערך I7 920, או I3 4160). זה אחרי שדרוג ל8GB זכרון, ספק חדש (אחרי שהקודם מת), כרטיס מסך חדש, מארז חדש וכונן SSD.

החלפת כל השילוש היא עסק לא זול (1800 ש"ח) לכן שדרגתי את המחשב עד הצוואר בקבוק האחרון, אשר כבר מונע שדרוג

עדיין מריץ FAR CRY על ULTRA, וAC UNITY על Very High.

פורסם
  • מחבר

אכן, הלכתי על ה b5 וה 4950. אחרי שהלך הלוח כבר לא ראיתי טעם להחיות את הפנום המזדקן.

• 4 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

לי גם יש לוח

GA-MA78GM-US2H

אם אתה לא צריך זכרונות איתו, אני יכול למכור ב130. (נמצא בחיפה)

erzviv@gmail.com

יש לי 4 סטיקים של זכרון DDR2 אם תרצה, 1G כל אחד.

פורסם

מתוך חוקי הפורום:

קנייה ומכירה:

הודעות קנייה ומכירה על גבי הפורומים או בחתימות אסורות. אם ברצונכם לקנות או למכור משהו עשו זאת במערכת ה-TradeZone אשר נפתחה במיוחד למטרה זו. כמו כן, בפרופיל של כל משתמש ניתן להגדיר לינק למערכת ה-TradeZone אשר יופיע בתור סימן של "$" מתחת לאווטר של אותו משתמש.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים