עבור לתוכן

אשמח להמלצה ואולי לינק למבצע BF מוצלח לאוזניית IN EAR לא יקרה.

Featured Replies

פורסם

מחפש שני סוגים של אוזניות:

* זוג שישמש להאזנה למוזיקת רוק/מטאל בנסיעות ברכבת או בזמן העבודה (בשבילי).

* 2-3 זוגות זולים יותר לבנות שלי ולמילואים למשל. לא רוצה להשקיע יותר מדי על אלה.

לבית היו לי SURE SRH840 מעולות ויש לי אוזניות אלחוטיות JABRA REVO אבל אני מחפש משהו קופקטי, איכותי ועמיד לנסיעות.

מכאן, מדובר בשני טווחי מחירים/מאפיינים.

(1) זוג אחד או שניים של אוזניות איכותיות יותר מבחינת סאונד בעיקר - גג 75$ בחו"ל בגלל מגבלת המכס.

חשבתי על ה-BOSE IE2 אבל הן עולות כ~100$. המועדפות עלי בעיקר כי אני אוהב את הצליל של BOSE ונוח לי

יותר שהן "מונחות" בפתח תעלת השמע ולא צריך לדחוף אותן פנימה כמו הביטס.

אשמח להמלצה לאוזניות ברמה הזו בטווח המחירים שלי או אולי לינק למבצע BF עליהן או דגמים דומים של BOSE

(2) אוזניות זולות יחסית (נאמר 15-25$) אבל עדיין עם סאונד טוב ובעיקר נוחות ועם איכות בניה טובה (כבלים/חיבורים עמידים) שלא נהרסות בשניה.

המליצו לי מאוד על ה-MEElectronics Sport-Fi M6 או על אחת הגרסאות שלה (M6P עם המיקרופון או ה-S6 לספורט).

ה-M6 עולה עכשיו רק 18$ עם משלוח חינם, קראתי שיש לה איכות אודיו מצויינת ואיכות בניה מעולה. עמידות מאוד. מכירים?

העיצוב שלה (כבל מאחורי האוזן) מבטיח שלא תיפול מהאוזן אבל לא יודע אם זה ממש נוח.

לבנות שלי ראיתי את Panasonic RPHJE120A שעולות רק 7.5$ ובאות בשלל צבעים ומקבלות ביקורות רמה או שתיים מעל השאר.

ראיתי אותן בארץ ב-40 ש"ח. יש מצב שהן לא זבל מוחלט? יש משהו אחר מומלץ בסביבות ה-10-15$?

אשמח לחוות דעתכם על הנ"ל, חלופות מומלצות ואם מצאתם - מבצעים טובים ומשתלמים על הדגמים הנ"ל (אפשר לפרסם גם בדיון היעודי ל-BF).

תודה רבה!

פורסם

אתה יודע שעל אוזניות יש רק מע"מ נכון?

אתה באמת חושב שזה שיקול עיקרי בבחירה? לדעתי כל אחד יכול לשאת ב"עול" המס בטווח המחירים הזה.

אז לגבי המלצה קונקרטית, היו לי בעבר את הIE מהדור הראשון של בוס. אמנם נוחות באופן בלתי רגיל כמו שאתה מניח בצדק אבל הסאונד, מלבד תחושת פתיחות מסויימת שנבעה באופן לא מפתיע מהתכנון החצי-פתוח שלהן, בכל שאר הפרמטרים הן היו תת-רמה. אולי קצת יותר טובות מCX300 דור תש"ח. אני באמת לא חושב שהגירסה העכשוווית מהווה שיפור ניכר בביצועים, בטח שלא למחיר.

OTOH, כפי שכבר איזכרתי פה בעבר, יש דגם IE חצי-פתוח נוסף בשוק, או לפחות היה עד לא מזמן כי Fרוגל ארה"ב לא רואה אותו במלאי כרגע, אלה הן הפיליפס Fidelio S1.

נוחות מאוד קרובה לרמה של הבוס,והן נכנסות מעט יותר פנימה אבל הרבה פחות מאוזניות של shure למשל. אני גם מעדיף כאלה שלא הולכות פנימה הרבה.

האטימה יותר טובה משל הבוס (אני מדבר על הדור הקודם) אבל עדיין בערך חצי ממה שIEM ממוצעת נותנת. אתה חובב מטאל כן? בכל מקרה, על ווליום סביר ומעלה אתה לא תשמע כלום מלבד המוזיקה.

העניין העיקרי, איכות הסאונד, הן פשוט פנטסטיות, נקודה. צליל מאוד לינארי, מאוד פתוח, מפורט בעליל. מרחק שנות אור מהבוס, i kid you not.

אמנם עם האטמי גומי לא הייתה לי אישית אטימה מיטבית ולכן הייתה מעט חדות בגבוהים וsibliance קל אבל YMMV כמובן. אטמי ספוג של comply פתרו את העניין, לא ממש זול אבל נתנו עוד שיפור בכל פרמטר של הצליל, הנוחות והאטימה.

הזמנתי מפה:

http://www.accessoryjack.com/philips-fidelio-s1-in-ear-headphones-for-smartphone-black-red.html

זה מגיע בAirmail כך שיש סיכוי טוב שהמכס לא ישימו אליהן לב, כמו שהיה עם ההזמנה שלי.

לגבי אוזניות במחירי רצפה, אין לי מושג אבל אני הייתי בודק מה יש לKoss להציע, יש להם אחריות לכל החיים no-questions שתופסת בארץ כך שלא משנה מה אתה תקבל שירות.

ציד שמחחח

פורסם
  • מחבר

ראשית - תודה על חוו"ד המפורטת (ועל הדרך למדתי עוד קצת קיצורים "אורבניים").

לא קריטי לי אטימה מוחלטת או Noise Cancellation כי כפי שציינת עם מטאל ב"ווליום סביר" (כלומר 11 מתוך 10) ממילא לא שומעים שום דבר אחר.

אני אפילו מעדיף לשמוע קצת מה קורה סביבי למשל - כשמגיעה התחנה להחלפת רכבות בשיא של "To live is to Die"...

יותר חשובה לי הנוחות ושלא תהיה זליגת סאונד משמעותית לסביבה, מה שיגרום מיד לחיכוכים עם שוכני הקיוביקים הסמוכים או בקרון השקט ברכבת.

אני ממש לא חובב ראפ/ביטס אבל גם במטאל חשוב מאוד שיהיה פאנצ' לבאס בלי לאבד את הגיטרות/דיסטורשן.

אתה מפתיע אותי עם הביקורת שלך כל ה-BOSE. עד עתה שמעתי רק שבחים...

לא שאני לא יכול לעמוד במחיר אבל כפי שציינתי, יש לי כבר 2 סטים של אוזניות ב~300$ כ"א וזה רק לשימוש מזדמן אז רציתי לחסוך מעט.

הזכרת את KOSS - יש לי את ה-PORTA PRO המעולות שלהם שקניתי בגרושים לפני כמה שנים אבל הם פתוחות ושומעים הכל (וגם גדולות משמעותית מ-IE).

בכל מקרה, קניתי עוד 2 דגמים אחרים שלהם לאורך השנים (פשוטים) ומאוד התאכזבתי.

הפיליפס נראות על פניו מאוד פשוטות מבחינת ההתאמה/נוחות לפי המראה בלבד. הן מחזיקות במקום?

מאוד דומות ל-CX300II רק יותר קטנות.

פורסם
  • מחבר

לבנות שלי ראיתי את Panasonic RPHJE120A שעולות רק 7.5$ ובאות בשלל צבעים ומקבלות ביקורות רמה או שתיים מעל השאר.

ראיתי אותן בארץ ב-40 ש"ח. יש מצב שהן לא זבל מוחלט? יש משהו אחר מומלץ בסביבות ה-10-15$?

בסקירה עכשווית של כ~150 דגמים בטווח של 30$ ומטה, זכו האחיות המעט-בכירות של הפנסוניק הנל:

PANASONIC RP-TCM125

http://thewirecutter.com/reviews/best-headphones-under-30/

וגם כאן - בסקירה של 50$ ומטה:

http://www.theverge.com/2014/9/11/6135957/best-headphones-under-50

עולות 13.5$ בלבד...

הבעיה שאיכות הבניה שלהם מאוד מאוד בסיסית (כבל דק מאוד, גוף פלסטיקי דק). ה-M6 עולות רק 4$ יותר ונראות עמידות בהרבה.

הן לא נכללו משום מה בסקירות הנ"ל...

פורסם

אם אתה מחפש באיזור ה100$~, יש לך את הSHURE SE215 אצל הייבואן שלהם בארץ באיזור ה360 שקל אני חושב, ככה זה היה לפני שנה וחצי שקניתי.

פורסם
  • מחבר

אני מחפש בפחות אם אפשר...

בכל מקרה ה-SHURE לא ממש נוחות לי. ממש "נדחפות" לאוזן.

פורסם

אני ממש לא חובב ראפ/ביטס אבל גם במטאל חשוב מאוד שיהיה פאנצ' לבאס בלי לאבד את הגיטרות/דיסטורשן.

אתה מפתיע אותי עם הביקורת שלך כל ה-BOSE. עד עתה שמעתי רק שבחים...

כשאמרתי שהצליל לינארי לא התכוונתי שהבאס רזה, הוא לא. ממה שאני זוכר לגבי הבאס של ה840, תחשוב משהו בערך ברמת העוצמה הזו אבל כזה שיורד יותר נמוך. הדגש יותר בסאב-באס, לעומת המיד-באס של 840.

לגבי Bose באופן כללי קח את כל הביקורות בעירבון מוגבל, במיוחד ביקורות במקומות שהם לא ממוקדי-אודיו. כמו תמיד, הכל יחסי ולביקורת השוואתית רצינית יהיה הרבה יותר משקל.

ד"א, הBose IE התפרקו לי תוך כחודשיים. אמנם לא קניתי ממשווק מורשה (ולכן נפנפו אותי בעת בקשה שירות) אבל מהמידע שמצאתי לגבי בדיקת מקוריות, הסט שלי היה אותנטי.

לכן, Bose=Buy Other Sound Equipment.

פורסם
  • מחבר

שוב תודה - אז...

אשמח להמלצות על סט עמיד עם סאונד איכותי ומבנה דומה ל-BOSE IE2 (כלומר לא "נדחפות" לאוזן) - בסביבות ה~75$ אם ניתן.

וכמובן - גם למשהו זול ועמיד. מוכן להתפשר על איכות סאונד...

נ.ב - התכוונת ל-SURE840 שהיו לי?

פורסם
  • מחבר

מה דעתכם על ה-MVX E10?

פורסם
  • מחבר

בסוף הזמנתי מ-SONIC...

1. שני זוגות של Panasonic RPHJE120K ב-5$ כל זוג.

2. סט אחד של NVX EX10S ב-40$

3. מגבר אוזניות Fiio E6 ב-22$

4. כבל PL למגבר ב-2$

סה"כ 74$ - שלחתי ל-SHIPITO כי המשלוח ב-SONIC הוא כמעט 30$ לעומת ~11$ אם הכל יהיה בסדר.

• 4 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

המשלוח הגיע:

http://hwzone.co.il/community/threads/557169-%D7%91%D7%99%D7%A7%D7%95%D7%A8%D7%AA-%D7%9E%D7%A9%D7%9C%D7%95%D7%97%D7%99%D7%9D-%D7%9E%D7%97%D7%95-%D7%9C-Shipito?p=4998767#post4998767

ה-NVX מעולות וה-E6 "פותח" את הסאונד לא רע, במיוחד בקטעיי מטאל תובעניים.

איכות בניה פשוט מצויינת.

עדיין לא מצליח למצוא FIT טוב איתן ולכן כם סאונד לא אופטימלי אבל יש המון TIPS לבחור מתוכם והבסיס עצמו זז על ציר מה שמקל מאוד.

אלו גם אוזניות ה-IN EAR הראשונות שלי וקשה לעבור אליהן מה-OVER THE EAR אליהן אני רגיל.

פורסם

ואיך

RPHJE120K

פורסם
  • מחבר

נתתי לבנות שלי - לא ניסיתי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים