עבור לתוכן

מהירות צריבה של 52 כמו 16

Featured Replies

פורסם

קניתי צורב של lite-on 52X32X52 עם 2 מגה באפר וכשאני צורב איתו על מהירות 52X בדיסקים שניתן ליצרוב איתם במהירות כזאת, הזמן של הצריבה הוא כמו זמן של צריבה במהירות של 16X... למי שלא הבין, הזמן שאני צורב דיסק במהירות של 52 הוא כמו 16!! (צריבה במהירות 16 לוקח בערך חמש או שש וחצי דקות דיסק מלא)

למה זה?!?!? >:( הצורב שלי בסדר נכון???? הוא חדש חדש!! יש למישהו מושג???

פורסם

חפש תאפשרות Smartburn בתוכנת צריבה וכבה אותה

צריך לפתור תבעיה

פורסם

הצורב חכם במקום שיילך הדיסק (buffer underun) אז הוא ממשיך ומנסה למרות השגיאות,נסה דיסקים אחרים (חברה אחרת,ממליץ על סילבר-ליין)

פורסם
  • מחבר

לron26:אני משתמש בנרו 5.5.10 ועד עכשיו לא ידוע לי שיש איזושהי אפרשות לבטל את ה smartburn... אבל אני יחפש ויחזור עם תוצאות

לx-dude: איזה שגיאות?!?! זה צורב חדש!!!! ואיכסה על סילבר ליין... חרא של דיסקים... אני משתמש בדיסקים של מאקסטור... ובכלל, זה לא משנה על איזה דיסק אתה צורב העיקר איך הצורב צורב עליהם

פורסם

אתה בטוח שאתה משתמש בדיסקים לצריבה של מקסטור (MAXTOR)?? כי הם לא מייצרים דיסקים לצריבה

אולי התכוונת לMAXELL...

פורסם

DMA פועל ?

פורסם
  • מחבר

אופס!!!!! לא לא לא!!! התבלבלתי!!! לא מאקסטור אלא Memorex!!!

ואיך אני יכול לדעת שהDMA פועל? בכלל, איך אני יכול לדעת אם יש לי DMA ומה זה DMA בכלל?? אני חושב שאני יודע אבל אני לא בטוח כי בצורבים אני בקושי מבין... :-\

לron26: מצאתי משהו שניקרא determine maximum speed באפשרויות צריבה אני מקווה שזה זה...

פורסם

DMA פועל ?

אם הDMA היה מכובה, היה לוקח לו בערך 20 דקות לצרוב דיסק (בדוק,ניסיתי את זה פעם)

פורסם

זה תלויי בצורב, לא כולם מגיבים אותו הדבר ל buffer underrun.

DMA נמצא במנהל ההתקנים בבקרי ה IDE/ATA.

פורסם

בואנה יא פאגים !! מה איזה מחשב יש לך קודם כל ??? היה לי פעם CYREX או משהו כזה במהירות של 600 MHZ בקיצר מחשב מעפן !! באותו זמן קניתי צורב 48X ! ואיתו זה צרב לי לא שש דקות אלה רבע שעה ! SEMEK לא הבנתי מה קורה ואז חבר שלי בא אליי ואמר לי שהמחשב שלי לא פועל טוב יעני הלוח אם לא תומך ב UDMA וגם לא היה לי כבל IDE מתאים (80 פינים)... בקיצר הפעלתי UDMA וגם זה לא עבד !! מסקנה: קנה מחשב חדש במידה ויש לך מחשב מעפן !! בקיצר קניתי מחשב חדש AMD אתלון 2500 לוח של GIGABYTE ועכשיו זה צורב לי ב שלוש דקות ! יש לי הארד דיסק של MAXTOR 133 ATA והוא מעביר נתונים מהר מאוד !!

;D ;D ;D

פורסם
  • מחבר

א', המחשב שלי ממש לא מעפן... ויש לי הארדיסק של 80 ג'יגה 7200 RPM ואני חושב שהוא 133 ATA גם ומעבד 2 ג'יגה לא סלרון כמובן...

ב', למישהו עדיין יש מושג בכל זאת למה הצריבה איטית? (לפני שאני זורק דיסק ניסיון לפח זבל)

פורסם

בואנה יא פאגים !! מה איזה מחשב יש לך קודם כל ??? היה לי פעם CYREX או משהו כזה במהירות של 600 MHZ בקיצר מחשב מעפן !! באותו זמן קניתי צורב 48X ! ואיתו זה צרב לי לא שש דקות אלה רבע שעה ! SEMEK לא הבנתי מה קורה ואז חבר שלי בא אליי ואמר לי שהמחשב שלי לא פועל טוב יעני הלוח אם לא תומך ב UDMA וגם לא היה לי כבל IDE מתאים (80 פינים)... בקיצר הפעלתי UDMA וגם זה לא עבד !! מסקנה: קנה מחשב חדש במידה ויש לך מחשב מעפן !! בקיצר קניתי מחשב חדש AMD אתלון 2500 לוח של GIGABYTE ועכשיו זה צורב לי ב שלוש דקות ! יש לי הארד דיסק של MAXTOR 133 ATA והוא מעביר נתונים מהר מאוד !!

;D ;D ;D

נשמע מאד חכם

נראה לי שחסרים לך קצת סימני קריאה וקללות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים