עבור לתוכן

נפילות fps ב gtx7704gb

Featured Replies

פורסם

אולי הוא מתחמם.

בדקת את האפשרות הזו ?

• תגובות 36
  • צפיות 6.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בעל הכרטיס, אתה רציני בהשוואה שהבאת?

אבל זאת לא הנקודה... מכל הדיון הזה אני כמעט משוכנע שאתה פשוט מצפה ליותר ממה שהכרטיס יכול לספק לך בפועל.

פורסם
  • מחבר

יוני אצלי הכרטיס הזה נתן ביצועים פנטסטים, וגם במעבדה בtms.. זה כרטיס שקשה לעייף אותו. אצל lazarpak2 יש צניחת fps.. במשחקים שהוא אומר.. איזה בדיקה אפשר לעשות לכרטיס לוודא תקינות שלו חוץ מ3dmark, טמפרטורה, ובדיקות חיצוניות? אם היית מקבל לידיים שלך כרטיס משומש איך היית בודק אותו?

פורסם

הדיון הזה נמרח סתם ... שימחק ויתקין דרייבר מחדש

יתקין MSI AFTERBURNER ינטר טמפרטורות וניצול הכרטיס

ויביא לנו סקרין שוט של הגרפים בתוכנה

בנוסף יבדוק נצילות מעבד בזמן משחק וזיכרון RAM

פורסם

תודה שאתם מנסים לעזור כלום לא עוזר כבר נסיתי הכל. כמו שאמרתי ווינדוס אני לא ישים חדש אין תועלת שמתי אחד מלפני שלוש חודש והוא עבד פיקס על הכל עד שהכרטיס מסך הזה הגיע.דרביירים גם אותו הדבר מחקתי שמתי מחדש. הורדתי את הגרפיקה ל מדיום רק אז הכרטיס מסך התחיל לפעול נורמאלי. אז אין לי יותר טענות לכלום פשוט תמחקו את המודעה הזאת או מה שזה לא יהיה. סליחה אם יצאתי על מישהו זה לא מכוונה רעה פשוט קניתי אותו והוא סתם יושב לי בקופסא עכשיו אז תודה לכולם על העזרה :)

פורסם

היי חברים

גם לי יש את הכרטיס הזה EVGA GTX 770 4 GIGA ולי יש בעיה קצת שונה בבאטליפלד 4 למשל יש פריזים של איזה מילי שניות כל איזה כמה זמן, וה FPS עובד לי בממוצע על 80 ומעלה, אבל עדיין יש פריזים, לפי דעתי פשוט nvidia לא הוציאו דרייברים טובים מספיק לכרטיס הזה שיעבוד כמו שצריך עם המשחקים.

פורסם

תודה שאמרת אבל זה לא הבעיה שלי אני כבר רשמתי מה הבעיה :)אבל גם ככה אני לא צריך יותר עזרה כמו שאמרתי אז תודה שוב פעם חח

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים