עבור לתוכן

נפילות fps ב gtx7704gb

Featured Replies

פורסם

אני מההתחלה. אז ככה אני משחק משחק מסויים נגיד סתם BATTLEFIELD 3

הממצוע של הFPS שלי שם מתחיל סביבות 60-80 ואחרי זה חותך ל20-30 וככה לכול היום עד שאני עושה ריסטרט.

כן יש לי הארד דיסק של 1.5TB וקניתי את החלקים האלו מלפני שלוש חודש המערכת ההפעלה רק על הארד דיסק אחד אין לי עוד מערכות נוספות על המחשב,מארז של THERMALTAKE V9 BLACKX GAMING EDITION והטמפרטורות רשום לי על הלוח אם מן הסתם והם לא עוברים את ה 60 הם סביבות 40-60 בזמן משחק..(והFPS ככה לא כול המשחקים אני יודע מה זה נפילות של FPS זה לא נפילה כי נפילה בדרך כלל חוזרת אבל זה לא,עד שאני לא עושה ריסטרט הFPS לא עולה.

(והכרטיס מסך לא עובר את ה 50-60)

• תגובות 36
  • צפיות 6.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

60 לכרטיס באמצע משחק זה מעולה... יש שם איזה צוואר בקבוק נראה לי, משהו שתוקע שם. אולי התקנת מערכת מחדש תסדר

פורסם

זה לא בסדר כי ה50-60 זה לא יציב הוא ממשיך ליפול עד 10 אני סתם אמרתי דוגמא ולא זה לא המשחקים בנתיים בדקתי על הכרטיס מסך הישן שלי והוא עושה ביצועים יותר טובים על גרפיקה מדיום.

שהכרטיס הישן שלי הוא 7790 SAPPHIRE 1GB

פורסם
  • מחבר

התכוונתי לטמפרטורה

פורסם

פתחתי דיון כאן גם לגבי הכרטיס מסך שלי asus gtx 970 strix

נפילות של FPS+תקיעות מוזרות ולא היה לי מענה כדי לסדר את זה.

בכל מקרה מה שעשיתי זה התקנה מחדש של WINDOWS וזה פתר לי את כל הבעיות.

פורסם
  • מחבר

ולגבי הfps בבאטלפילד 3 זה באמת מוזר...הכרטיס הריץ שעות באטלפילד 4 לא ירד מ80 fps. בהנחה שהוא מקורי

פורסם

3 מקורי אצלי אני שחקתי באונליין על 32 איש שוב הכרטיס מסך הישן שלי הביא ביצועים יותר טובים על גרפיקה מדיום-גבוהה

פורסם

הנפילה מראה שהכרטיס מאוד גבולי לדרישות של המשחק והמסך

פורסם
  • מחבר

לא הגיוני, מדובר ב770. אצלי הוא הריץ משחקים כבדים יותר חלק

פורסם

יש הגדרות ויש רזולוציות. זה לא זהה בכל מחשב.

גם לי היה 280X שקירטע ברגע ששמתי אותו על הגדרות יפות

אם אני משחק COD וקצב הפריימים הוא 120 אז יש מצבים שהוא נופל לכיוון ה-80 אבל זה עדיין גבוה

בכרטיס חלש יותר הנפילה תהיה משמעותית יותר.

פורסם

יפה שהוא נופל לך מ 120 ל80 אבל אני מדבר שהכרטיס מסך חותך בחצי ואפילו יותר. יש פה מישהו שבאמת מבין מה אני רושם? ומנסה לעזור חוץ מכמה? זה שיש לכם כרטיסי מסך שמורידים מ 1000 ל200 אצלי זה לא ככה אצלי זה חותך עד FPS מאוד נמוך חוץ ממייןקראפט שהוא עומד על 60-90 . ובלי קשר לזה יש לי רזולוציה קטנה. לכרטיס מסך כזה שהוא 4 גיגה וחזק. הרזולוציה שלי 1366X768

וכמו שאמרתי הכרטיס מסך הישן שלי כן מריץ משחקים יותר טוב במדיום וחלק אפילו כמעט אותו הדבר. כשהFPS נופל נגיד סתם ב LOL אז הוא נשאר סביבובת 30-50 ואפילו נמוך יותר. אם הכרטיס מסך הישן שלי הוא עומד על 100-200 FPS יציב.

ורק לידע כללי GTX 770 4GB חזק יותר מ 280X רק שתדע.....

אז אין מה להשוות. אבל בלי קשר לזה שוב. FPS לא כמו שהוא צריך להיות

פורסם

מה אתה מתעצבן?

לאנשים פה יש כוונות טובות.

אתה יכול לנסות להתקין ווינדוז חדש כמו שהמליצו לך ולעדכן.

פורסם

ורק לידע כללי GTX 770 4GB חזק יותר מ 280X רק שתדע.....

http://www.guru3d.com/articles_pages/battlefield_4_vga_graphics_performance_benchmark,7.html

http://www.tomshardware.com/reviews/geforce-gtx-770-gk104-review,3519-4.html

ויש מצבים שה770 אכן יותר "חזק", אבל עם נתונים כאלה אי אפשר להגדיר את אחד הכרטיסים האלה כיותר "חזק" מהשני.

אפשר לומר שהם שווים בביצועים.

פורסם
  • מחבר

חברים אנן מבין אותו לגמרי. אין שום ספק שיש פה בעיה.. השאלה מה לא תקין פה. נניח שהכרטיס עצמו לא תקין. איך הוא מריץ 3dmark חלק בכמה בדיקות, טמפרטורה קרירה יחסית, ומצב ליבות תקין? ואם הכרטיס תקין אז איך יש נפילות fps קיצוניות? הכרטיס הישן שלו חלש בהרבה, ונותן ביצועים דומים ל770

פורסם

הכי מצחיק למה רק להשוות רק של באטלפילד..... לא מבין אנשים כמוך כאילו זה משיח. לך תשווה אותו באתרים אחרים ותגיד לי מה מנצח. GTX 770 מנצח את ה280X אלא אם לא עשו לו OC

ובלי קשר לזה.

ליוני דהן http://gpuboss.com/gpus/GIGABYTE-Radeon-R9-280X-vs-GIGABYTE-GeForce-GTX-770 ותשווה עוד אתרים ותגיד לי מה יותר טוב ורק שתדע. גם באטלפילד בנוי לכרטיסי מסך של AMD גם אל תשכח מזה... אני לא אומר שזה רק לכרטיסי AMD אבל כן. זה בנוי בשבילם

- - - תגובה אוחדה: - - -

חברים אנן מבין אותו לגמרי. אין שום ספק שיש פה בעיה.. השאלה מה לא תקין פה. נניח שהכרטיס עצמו לא תקין. איך הוא מריץ 3dmark חלק בכמה בדיקות, טמפרטורה קרירה יחסית, ומצב ליבות תקין? ואם הכרטיס תקין אז איך יש נפילות fps קיצוניות? הכרטיס הישן שלו חלש בהרבה, ונותן ביצועים דומים ל770

וכמו שאמרתי 10 פעם. הכרטיס מסך כניראה רק הבעיה כי הישן שלי עובד במשחקים ב FPS קבוע. בלי לזוז כמו שצריך הGTX 770 חייב להפיל את הFPS ולהתקע עליו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים