עבור לתוכן

לא מצליח להתקין msi r9 270x על לוח אם ישן (DP55WB)*עדכון*

Featured Replies

פורסם

שלום.

רכשתי כרטיס מסך חדש msi r9 270x, חיברתי אותו ללוח אם שלי intel DP55WB וברגע שאני מדליק את המחשב אני שומע צפצופים והמסך לא נדלק. :\

עדכנתי בייוס וצ'יפסט וזה לא עזר.

מישהו יכול להגיד לי איפה הבעיה?

תודה

*עדכון *

מסתבר שיש איזה מפסק קטן על הכרטיס שאיכשהו משפיע על הביוס, שיחקתי בו והייתה התקדמות בבעיה, המחשב עלה והגעתי לשולחן העבודה ללא דרייבירים מותקנים, אבל ברגע שהתחלתי להתקין את הדרייבר (ממש בשניות הראשונות) והמחשב זיהה אותו המסך נכבה מיד.

המחשב המשיך לעבוד אבל המסך דולר עם תמונה שחורה.

עוד דבר, זה מה שרשמו לי בפורום של אינטל.

מישהו יכול להסביר לי למה הוא התכוון ב

"down clocking to version 2.1".?

It appears to be an issue with compatibility. I have checked video cards specifications, the R9 270x is PCI express version 3.0. The motherboard is PCI Express 2.0 and if the new card does not work it may be that this is down clocking to version 2.1. Or, there is a possibility that you need higher power supply.

תודה

פורסם

חיברת את הספק לכניסות השש פין של הכרטיס? הוא ניזון חיצונית שלא מהתושבת עצמה - בכל זאת 180 וואט... אם כן, אנא תרשום את המפרט שלך.. אולי אנחנו לא רואים את התמונה המלאה..

פורסם
  • מחבר

יש לי ספק seasonic ss 500w וכן חיברתי את שני חיבורי השש פינים לכרטיס.

המעבד הוא i5 750 וכונן קשיח טרה של סיגייט

פורסם

לפני כן עבדת עם הon board או עם כרטיס מסך חיצוני גם כן?

פורסם
  • מחבר

חיצוני hd4870 שעובד גם עכשיו

פורסם

תראה.. יש לך בלוח pcie 2.0 16x יחיד אז אין מה להתבלבל. גם אתה רץ עם כרטיס חי ובועד כמו ה4870 מה שאומר הספק שלך בסדר וגם הסלוט עצמו. גם ההגדרות בביוס.. הייתי מנסה לבדוק את הכרטיס על מערכת אחרת לראות שהוא עובר לפוסט, כי אחרת נשמע שהכרטיס החדש תקול. מקווה שעזרתי.

פורסם
  • מחבר

תודה אני אבדוק.

רק מה זאת אומרת "עובר לפוסט"

פורסם

Power on self test. לפני שהמחשב מציג תמונה הוא עורך בדיקות שיגרתיות ברמת החומרה כדי לוודא שהעלייה תתבצע עם הדרישות ההכרחיות מהחומרה. אלה הצפצופים והנורות בעלייה שכטלנו מכירים. עולה לפוסט הכוונה שהכרטיס אכן מצליח לפתוח מסך - להציג תמונה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים