עבור לתוכן

TV STICK ! לקראת הבלאק פריידי

Featured Replies

פורסם

היי לכולם , יש לי טלוויזיה בחדר שהיא לא סמארט ובגדול המטרה שלי היא להוסיף התקן שיתן לי את האפשרות להוריד אליה אפליקציות

נניח popcorntime (ואז תיהיה לי בעצם אפשרות לראות סדרות וסרטים ב FHD בטלוויזיה מבלי לקום אפילו..)

או youtube וכ'ו וכ'ו...

אני מכיר בנתיים בשוק את ה chromecast ואת ה amazon fire stick .

הבעיה היא שאני לא יודע אם אני יכול להתקין אפליקציות צד שלישי עליהם .. (יש להם שם נטפליקס שזה מעולה אבל לא למי שגר בארץ..)

אז בקיצור איזה תוסף מומלץ כדאי לי לקנות לטלוויזיה ? (אגב שהמחיר יהיה דיי שפוי ולא מעל ה 40-50$ )

פורסם

הCHROMECAST לא מיועד שיתקינו עליו שום תוכנות,אתה פשוט מזרים אליו מיוטיוב או מפופקורן טיים.

לגבי הfire stick אני חושב שכן מתקינים עליו תוכנות,ובנוסף יש אופציה של הזרמה,אבל המוצר ממש חדש ומעטות הביקורות עליו אז הייתי מחכה איתו קצת.

פורסם
  • מחבר
הCHROMECAST לא מיועד שיתקינו עליו שום תוכנות,אתה פשוט מזרים אליו מיוטיוב או מפופקורן טיים.

לגבי הfire stick אני חושב שכן מתקינים עליו תוכנות,ובנוסף יש אופציה של הזרמה,אבל המוצר ממש חדש ומעטות הביקורות עליו אז הייתי מחכה איתו קצת.

אני פשוט מחכה לקנות בבלאק פריידי , בגדול יש לי טלוויזיה גם בסלון שרציתי להזרים אליה סרטים (כי אני רוצה לשמוע את הסרטים במערכת של הסלון) ועם הכרום קאסט זה נשמע מציק כזה ללכת למחשב בחדר להשים סרט ולחזור לסלון , וגם אין לי שלט לעצור להנמיך להגביה ..

יש למישהו פה כרום קאסט והוא יכול לתת לי עליו ביקורת ?

פורסם

אתה יכול להזרים מהפלאפון,וגם כן לשלוט מהפלאפון על הסרט

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים