עבור לתוכן

מחפש מסך גיימינג 27" 144HZ

Featured Replies

פורסם

אני מחפש מסך טוב לגיימינג 27 אינץ 144HZ לפחות 1920 על 1080 ושיהיה אפשר לקנות בארץ

כבר שברתי את האינטרנט למצוא מסך טוב כזה ואני פשוט לא מוצא

בחול לא חסר דגמים של מסך כזה ובארץ לא נראה לעין וכבר נשברתי לקנות בחול אבל אני מעדיף לא לשלוח דבר כזה בדואר, לא סומך על דואר ישראל

מקווה שתעזרו לי

ותודה רבה :)

פורסם

זה מסך מעולה, אני מת לאחד כזה.

יש בו את כל הפיצ'רים שאפשר לבקש ממסך מהיר.

גם gsync גם 144 וגם QHD

פורסם

מצטרף להמלצה על הROG סוויפט, מסך מדהים.

אם יש לך כרטיס של NVIDIA הרווחת G-SYNC

פורסם

הG SYNC מגיע מובנה בתוך המסך?

פורסם

כן.

כמובן שצריך כרטיס מסך תומך

פורסם
כן.

כמובן שצריך כרטיס מסך תומך

זה כבר הרבה יותר טוב מהמסך שלהם של 24"

שמעתי שזה בכלל לא מגיע עם GSYNC וצריך לקנות ערכה בנפרד

פורסם

לא צריך שום דבר, המסך ההוא יצא לפני g-sync ומי שרצה להתנסות ראשון קנה את ערכת השדרוג. היום יש כמה מסכים תומכים מהקופסה

פורסם

סליחה על הבורות... ה gsync זה vsync בלי לפגוע בfps? זה העניין? נראה לי מסך כזה 27 אינץ' אם רוצים חוויה נורמלית ברזולוציה כזאת צריך sli

פורסם

במסך רגיל שאין בו GSync (או המקבילה שלו שתצא שנה הבאה Freesync) , יש קצב ריענון קבוע של 60 פעמים בשניה (60Hz).

אם המחשב לא מספיק חזק בשביל לעבד 60 פריימים בשניה , לדוגמא אם יש 40 FPS במשחק, אז נוצרת בעיה כשמגיע הזמן לרענן את התצוגה.

למחשב אין מה להציג, אז מציגים את אותו פריים פעמיים.

התחושה שנוצרת למי שמשחק היא שהמשחק מקרטע - judder - הוא נראה לא רציף ולא חלק.

מה ש-Gsync עושה, זה מאפשר למסך להתרענן רק כאשר יש כבר פריים להציג.

כלומר במקום להתרענן ב60 הוא יכול להתרענן בין 30 ל-60, והכי חשוב, רק כאשר יש מה להציג.

למרות שזה קצת ריענון קטן יותר, בגלל שהפריימים מוצגים בזמן הנכון, זה יוצר רושם של התרעננות חלקה יותר.

כאשר יורדים לפחות מ30 FPS אז כבר מתבטל Gsync, הוא לא תומך בזה.

לעומתו, Vsync, נועד לעבוד כאשר המחשב מייצר יותר מ60 FPS.

הוא מסנכרן את הריענון של המסך עם פריים מסויים ומונע מצב של tearing , שבו מוצגות 2 או יותר תמונות בו זמנית, בדרך כלל עם קו קרע ביניהן (שכן הן מייצגות זמן שונה).

יש גם adaptive vsync שפועל על קצב ריענון איטי יותר, אבל בגלל שהמסך עדיין מרענן ב60 FPS זה ממש לא פתרון לבעיה.

כמו כן, vsync מוסיף latency רציני של יותר מפריים אחד, לכן שחקנים רבים מעדיפים שיהיו קרעים על המסך כל עוד הם מקבלים את העדכון בזמן הקצר ביותר.

- - - תגובה אוחדה: - - -

אני אוסיף סיכום,

היתרון הבולט של Gsync בא לידי ביטוי כאשר הקצב ריענון של המסך גבוה יותר מה- FPS שבו רץ המשחק.

מתי זה קורה?

1. מחשב בינוני על משחק חדש.

2. מחשב חזק על מסך 120-144 הרץ.

3. מחשב חזק על מסך 4K

4. מחשב בינוני-גבוה על מסך QHD

פורסם

Vsync גורם ללאג אם קצב הרענון גבוה ממה שהמסך מצוין להציג כי כרטיס המסך מחכה

פורסם

אחי תודה רבה על ההסבר! אין הרבה מסכים תומכים.. לא נראה לי משתלם להחליף רק בגלל האפשרות הזאת

פורסם
לא צריך שום דבר, המסך ההוא יצא לפני g-sync ומי שרצה להתנסות ראשון קנה את ערכת השדרוג. היום יש כמה מסכים תומכים מהקופסה
כמה?
פורסם

לא הרבה, והם יקרים מאוד

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים