פורסם 2004 במרץ 1721 שנים שלום !יש לי לוח איפוקס עם SOUNDSTORM ו4 רמקולים.כשאני משמיע מוסיקה בסטריאו, לדוגמה MP3, אז אני שומע רק מ2 הקדמיים. איך אני יכול לקנפג את זה שאוכל לשמוע מכל 4 הרמקולים?כלומר הכפלת הערוצים או לחילופין חלוקה של הסטריאו ל4 ערוצים.עשיתי את זה פעם, אבל אני לא מצליח למצוא את האופציה הזו שוב...כעת הרמקולים האחוריים פועלים רק בסרטים לדוגמה ב-AC3.לא מצאתי אפשרות כזאת בלוח בקרה של הSOUNDSTORM.בתודה.
פורסם 2004 במרץ 1821 שנים כנס ללוח הבקרה של הסאונד סטורם ושם כנס לצלמית- Speakers setup שם תראה אופציה לשנות את כמות הרמקולים מ-2 ל-4 ועוד אופציות כמו אימולציית ערוץ סנטר או ערוץ באס...
פורסם 2004 במרץ 1821 שנים יש תוכנה שממירה את המוזיקה לDOLBY DIGITALקוראים לה MATRIX, אתה תקבל מוזיקה רב ערוצית
פורסם 2004 במרץ 1821 שנים מחבר תודה על התמונה, אבל את זה כן הגדרתי, הרמקולים כן מוגדרים, ועובדים לדוג' בסרטים, רק במוסיקת סטריאו אני רוצה ליצור ערוץ אחוריים/להכפיל ערוצים קדמייםמה זה המטריקס הזה? איפה אפשר להוריד אותו?
פורסם 2004 במרץ 1821 שנים מחבר זה REVISION מסוים (האחרון?) של 8RDA+ מזיגזגמצאתי את המטריקס הזה, אבל לא הבנתי ממש איך להשתמש בו.. הוא לא מראה מידע על המוסיקה שמושמעת או משנה משהו שאני משנה בו הגדרות. אני מנגן סטריאו מוסיקה בWINAMP.
פורסם 2004 במרץ 1821 שנים כדי לשמוע בכל הערוצים אתה חייב להשתמש רק בWINAMP 3 ורק בה!!! היא היחידה מכל הגירסאות שמשמיעה אין לי מושג למה אבל זה מה שקורה...
פורסם 2004 במרץ 1821 שנים winamp 2.xx ןwinamp5 לא תומכות ביותר משני ערוצים. גם סרטים היא לא מנגנת לי ביותר משני ערוצים
פורסם 2004 במרץ 1821 שנים רגע זה רק לWINAMP? מה עם MEDIA PLAYER? נ.ב. - חיפשתי את MATRIX ומצאתי רק דברים שקשורים למטריקס הסרט :
פורסם 2004 במרץ 1821 שנים מחבר http://matrix-mixer.sourceforge.net/ולא, זה פועל לי רק עם מדיה פלייר, או מדיה פלייר קלאסיק, לא עובד עם ווינאמפ כלשהו...באסה.. זה דיי מגניב, ולא בא לי לשמוע את השירים שלי כל הזמן בMPCWINAMP3 מכפיל את הערוצים (פחות מגניב מהמטריקס הזה), 2,5 לא עושים את זה.
פורסם 2004 במרץ 1921 שנים טוב ניסיתי ואני אישית לא מרגיש שינוי משמעותי אחרי ששמתי את ההגדרות על 4.1 (2\2) בתוכנה עדכון: כן שמתי לב לשיפור באיכות של השירים ושל ההפרדת רמקולים בWINAMP 5 ביחד עם הDEE3 והMATRIX מופעלים שניהם כאשר גם בלי הDEE3 (פלאג אין) זה נשמע יותר טוב
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.