פורסם 2014 בנובמבר 2011 שנים שלום,קניתי מחשב חדש וקיבלתי אותו היוםהתקנתי ווינדוס והכל אחלה..ברגע שאני מתקין את הדרייבר של הכ.מ, נהיה לי פשוט מסך שחור\כחול..הבעיה נפתרת כאשר אני נכנס למחשב במצב בטוח ומוחק את הדרייברים..את הדרייברים הורדתי מהאתר של ATI, וניסיתי גם את של GIGABYTE(גרסה יותר ישנה.. בATI זה 14.6 וGIGABYTE 13.10)מישהו יכול לעזור בבקשה?
פורסם 2014 בנובמבר 2011 שנים יכול להיות שהכרטיס תקול, תנסה ללכת לחנות חזרה ולבקש שיתקינו לך דרייבר בעצמם, ואם לא עובד שיחליפו את הכרטיסאולי תנסה להתקין דרייבר ישן יותר
פורסם 2014 בנובמבר 2011 שנים מחבר Intel - i7-4790 Quad coreGA-H81M-HD3ADATA - 8GB DDR3 PC3GIGABYTE - RADEON R9 280X GPU Crucial - 256GB MX100 Series Seagate - 2TB
פורסם 2014 בנובמבר 2011 שנים בדקת שכל חיבורי הכוח של הכרטיס מחוברים?רוב הסיכויים שהכרטיס דפוק, תלך לחנות ותדרוש שיחליפו לך בכרטיס אחר
פורסם 2014 בנובמבר 2110 שנים מחבר ספק 550 של ANTEC..דיברתי עם החנות הם אמרו לי להביא להם.. קצת בעייתי כי זה סופש, וראשון אני חוזר לצבא :\חיפשתי המון באינטרנט ראיתי שזה בעיה דיי נפוצה בכרטיסי מסך של ATI...איך הוא דפוק אם הוא מעלה לי בסדר בלי הדרייברים? :\אם תוכלו לעזור לי לפתור את זה בסופש אני ממש אשמח !
פורסם 2014 בנובמבר 2210 שנים הדרייבר VGA הבסיסי של וינדוס משתמש בכרטיס מסך באופן מאוד בסיסי, בעוד שהדרייברים של AMD כנראה מקפיצים אותו לperformance profile בקלוק מלא - מה שגורם לקריסות.99% שהבעייה בכרטיס ואין לך מה לעשות חוץ מלהחליף אותו בחנות. גם אם תצליח להגיע למצב שאתה להשתמש בוינדוס בצורה יציבה, הכרטיס יקרוס לך כל כמה דקות בזמן משחק. אתה באמת רוצה את זה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.