עבור לתוכן

המלצה לרמקולים למחשב 2.1 - 600 עד 900 ש"ח

Featured Replies

פורסם

היי, אני מחפש רמקולים למחשב הנייח שלי, אני מחפש מערכת 2.1 ממש טובה והשתיים בנתיים ששמתי לב שהמון מדברים עליהם הם הZ623 של logitech והT3 של GigaWorks,

ההורים שלי נוסעים לאילת בראשון אז אולי יהיה אפשרות לקנות אותם אפילו בזול יותר, כרגע הZ623 לא במלאי שם בדקתי, יש במלאי את הT3.

עכשיו לשאלה, רציתי לשאול אותכם מה דעתכם על שתי המערכות האלה, האם יש לכם המלצה למערכת יותר טוב, והאם לדעתכם כדאי לי להוסיף כרטיס קול (אלא אם כן המערכת באה עם אחת).

אלא הפרטים שנראלי אתם צריכים:

http://prntscr.com/588fuy

http://prntscr.com/588g4j

אין לי שום כרטיס קול חיצוני.

בנוסף, יש לי את shure srh840, האם יש דרך לשפר את הסאונד שלהם? (הסאונד אחלה אבל אני רוצה להוציא קצת יותר מהר כי אני בטוח שהם יכולות)

הכוונה בלשפר זה האם כדאי לקנות מגבר או משהו כזה בשבילהם? או שהכרטיס קול שיש לי הוא מספיק?

אשמח אם תענו לי על שתי השאלות בנפרד ואם יש צורך בכרטיס קול לשניהם אשמח אם תמליצו למשהו במשותף :)

אנא קחו את התקציב למגבר/כרטיס קול בנפרד לרמקולים למעלה, התקציב של המגבר/הכרטיס קול ישקל בהמשך, אני לא יודע מה הטווח מחירים לכן אשמח אם תספקו אחד שהוא לא יקר כל כך :)

תודה מראש! :)

פורסם

למה 2.1 ?

במידה ויש לך מקום המומלצים הם 2.0מסדרת המיקרולאב C 7,8,9

מבדיק נראה שC8 יעלה באילת 758 וC7 יעלה 650 בערך. כדאי לבדוק זמינות באייבורי (בKSP חסר באילת.)

פורסם
  • מחבר

2.1 אני רוצה בגלל הבאס/סאבאופר, אני לא יהנה עם 2 רמקולים ללא באס לדעתי..

פורסם

זה ייתן לך , סביר להניח , באס חזק יותר.

הרעיון של ה2.1 הוא להנות מרמקולי שולחן עם באס שדומה לרמקולי רצפה , אבל ברור שזה הדבר האמיתי.

פורסם
  • מחבר
זה ייתן לך , סביר להניח , באס חזק יותר.

הרעיון של ה2.1 הוא להנות מרמקולי שולחן עם באס שדומה לרמקולי רצפה , אבל ברור שזה הדבר האמיתי.

אוקיי אני יתסכל עליהם קצת ויברר אם יש אותם גם באילת ליתר ביטחון, בנתיים יש עוד הצעות לגבי רמקולים?

חשוב לי הבאס אבל שלא יהיה יותר מידי דומיננטי, הכוונה שישמעו אותו אבל שאני יהנה גם מהאיכות של המוזיקה/סרט לא רק שאני ישמע את הקיקים וכל זה, אבל מאוד חשוב הבאס.

*עריכה:

משום מה, 8C לא כזה מפורסם אני לא יודע למה... יש סיבה לזה? כי בנתיים אני מוצא רק 7C + 9C (כמובן ראיתי שמוכרים את 8C אבל אין עליו כל כך הרבה פרסום כמו האחרים), בנוסף, אין על 8 אפילו קישור באתר של Microlab.. אשמח לדעת מה הסיבה לכך :) תודה.

פורסם

כמדומני שהוא דגם ביניים שיצא מאוחר יותר (לפני הקניה הקבוצתית כאן)

פורסם

הבאס של הסולו ממש לא מרשים לעומת רמקולים 2.1 איכותיים.

מצד שני, המיד ריינג' שלהם מעולה. משהו שבדרך כלל על הפנים ב2.1

פורסם

אני מציע לך לבחון את האפשרות של הHarman-Kardon Sound sticks

רמקולים מאוד איכותיים ועיצוב מיוחד.

יש אותם בחנויות באג בתצוגה.

פורסם
  • מחבר
הבאס של הסולו ממש לא מרשים לעומת רמקולים 2.1 איכותיים.

מצד שני, המיד ריינג' שלהם מעולה. משהו שבדרך כלל על הפנים ב2.1

יש מערכת 2.1 שהמיד ריינג' שלה טוב בערך כמו של C7/8/9? אם לא, כדאי לי לקנות את המערכת 2.0 שהוא הציע (כנראה 8) ובעתיד להוסיף באס?

או שזה כבר יכול להרוס את המיד כמו במערכת 2.1 רגילה?

אני מציע לך לבחון את האפשרות של הHarman-Kardon Sound sticks

רמקולים מאוד איכותיים ועיצוב מיוחד.

יש אותם בחנויות באג בתצוגה.

מכיר אותם.. אתה משלם על העיצוב שלהם ולא על האיכות.

יש אותם לחבר שלי, על הפנים של רמקולים לא התלהבתי בכלל..

פורסם
יש מערכת 2.1 שהמיד ריינג' שלה טוב בערך כמו של C7/8/9? אם לא, כדאי לי לקנות את המערכת 2.0 שהוא הציע (כנראה 8) ובעתיד להוסיף באס?

או שזה כבר יכול להרוס את המיד כמו במערכת 2.1 רגילה?

בטווח מחירים האלה בספק אם תוכל למצוא רמקולים 2.1 עם מיד מצויין בווליום גבוה.

להוסיף סאב כנראה לא ממש אפשרי.

סאבים עצמאיים כאלה הם יקרים מאוד ולא משתלמים.

נגיד סאב כזה

http://www.electroshop.co.il/product.asp?ProductID=9488

תחשוב שאתה משלם 700-900 שקל על זוג רמקולים שנותנים לך 50 הרץ ומעלה (למרות שנתונים טכנים בדרך כלל לא מדוייקים) ואז אתה משלם עוד 1500 שקל בשביל סאב שנותן 30-50 ואפילו לא יורד ל20 הרץ.

כבר היה עדיף לך לשים 3000 שקל על זוג רמקולים איכותיים שיתנו באס מעולה ומאוזן.

ברמקולים של 2.1 הסאב וופר בדרך כלל מכסה עד 200 הרץ וזאת אחת הסיבות שהמיד ריינג' נשמע על הפנים.

פורסם

ההרמן קרדון חברה מעולה, אבל הרמקולים שהמלצת לא מי יודע-מה , אם מוציאים מהמשוואה את העיצוב (אגב , שבכלל לא פרקטי לכולם - זכוכית זה שביר..)

באופן כללי ל2.1 טובים באמת - יש טווח מחירים אחר.

פורסם

MzDay ליכלכת... הרמקולים איכותיים מאוד, לא סתם הם כבר יוצרו במספר מהדורות (ver).

yosi b זה לא זכוכית, זה פלסטיק קשיח.

באופן כללי, אני חושב שדברים שנמצאים על השולחן כל הזמן מול העיניים, חשוב שתאהב את העיצוב.

לא סתם כתבתי שכדאי ללכת לראות אותם. אני רכשתי אותם אחרי שהתלהבתי (חוץ מהסאונד) מהעיצוב שלהם

"היופי לעיני המתבונן" כבר נאמר?

פורסם

זה לא זכוכית, זה פלסטיק קשיח.

לא ידעתי את זה..:nixweiss: ויש אותם לכמה חברים שלי..

פורסם

תקיש על זה עם האצבע או משהו מתכתי ותשמע שזה פלסטיק.

הם מוצבים במוזיאון לאמנות מודרנית בניו יורק אם אני זוכר נכון

פורסם
  • מחבר
תקיש על זה עם האצבע או משהו מתכתי ותשמע שזה פלסטיק.

הם מוצבים במוזיאון לאמנות מודרנית בניו יורק אם אני זוכר נכון

זה שהם נראים טוב זה מעולה, אני שמעתי אותם אצל חבר שלי וממש ממש לא התרשמתי..

מעצבן נורא להגביר ולהמניך מהם, אין לך שום אפשרויות ברמקולים חוץ מווליום וגם הווליום ממש לא חזק, הבאסים ממש לא מה שציפיתי לפחות,

וגם האיכות של המוזיקה עצמה לא כל כך התלהבתי ממנה..

המערכת הזאת סך הכל נחמדה, אבל לא משהו שהייתי קונה במחיר הזה.

אף אחד עדיין לא הגיב, מה לגבי הZ623 והT3? הם טובים?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים