עבור לתוכן

אם אתקין כרטיס קול נפרד,מה יהיה עם היציאות מהלוח אם?

Featured Replies

פורסם

שלום

על לוח האם שלי כ.קול מובנה 5.1 .אני מעוניין לשדרג למשהו איכותי יותר-6.1.

האם היציאות/כניסות שבלוח אם תפסקנה לעבוד כשארכיב כרטיס נפרד?

תודה

פורסם

לא

פורסם

זה תלוי בלוח ובסוג כרטיס הקול שמותקן עליו. יש לוחות שכאשר מחברים אליהם עוד כרטיס קול דרך PCI אז מקבלים התנגשות התקנים כל עוד לא בוטל הכרטיס קול OB דרך הביוס. בחלק מהלוחות זה לא קורה וניתן להשתמש בשניהם (לא ניתן להשתמש בשניהם על מנת לחבר רמקולים משניהם ולקבל שתי מערכות רמקולים, אבל אפשר להגדיר למחשב מתי להשתמש באיזה כרטיס קול בלי הצורך לשנות משהו בביוס).

פורסם
  • מחבר

שיגעון

אם כך אפשר המלצה לכ.קול 6.1 עד 500 ש"ח(+/-),יתחבר למגבר ימאהה 6.1 ורמקולים של קודה.

תודה

פורסם

באיזו תצורה אתה תעדיף לחבר את הרמקולים?! דיגיטלית או לחילופין להשתמש בחיבורים האנלוגים?

פורסם

(לא ניתן להשתמש בשניהם על מנת לחבר רמקולים משניהם ולקבל שתי מערכות רמקולים, אבל אפשר להגדיר למחשב מתי להשתמש באיזה כרטיס קול בלי הצורך לשנות משהו בביוס).

אפשרי בהחלט.

אין שום בעיה להפעיל נגן כלשהו (לדוגמא: Winamp) ולהגדיר אותו שישמיע סאונד כלשהו לכרטיס א' ובאותו זמן בעצם להפעיל תוכנה אחרת או שוב את Winamp רק שהפעם מוגדר לכרטיס ב' ובעצם להקליט למינידיסק או לשמוע משהו אחר מהרמקולים אחרים...

פורסם

שיגעון

אם כך אפשר המלצה לכ.קול 6.1 עד 500 ש"ח(+/-),יתחבר למגבר ימאהה 6.1 ורמקולים של קודה.

תודה

Audigy 2 ZS.

http://www.pch.co.il/docs/pd936337990.htm

550 שקל כרטיס מעולה פשוט! תומך עד 7.1! איכות יוצאת מהכלל, ומגיע עם באנדל עשיר מאוד!

תתחדש!

פורסם

מיותר מאוד, תקנה כרטיס קול פשוט עם יציאה דיגיטלית (אופטית או קואקסילית, מה שמתאים לך) וחבר לרסיבר שלך.

פורסם
  • מחבר

תודה לכל העונים

bigbrownballs ,לא הבנתי למה התכוונת בסוג החיבור.האם זה משנה לגבי סוג הכרטיס?

uber sorpion ,אפשר לקבל דגם ספיציפי ולמה לדעתך עדיף כרטיס פשוט?(בכלל מה הפרמטר לפשוט?)

תודה

פורסם
  • מחבר

סליחה על הניג'וס,אבל אני לא בטוח שהבנתי.אם אני מתחבר למגבר 6.1 אז מה שקובע זה המגבר?גם לגבי איכות הסאונד וגם לגבי הפיענוח?(הכרטיס שהצעת הוא 4.1)

תודה

פורסם

שאתה משתמש בחיבור דיגיטלי לכרטיס הקול אין משמעות, כי הוא רק מעביר את המידע הלאה.

אלא אם כן אתה זקוק לכל מיני תקנים שהקראיטיב אודיג'י תומך בהם, תלך על הכרטיס בעל היציאה הדיגיטלית הנוחה לך (אופטית או קואקסילית) במחיר הכי זול שתמצא, רק עדיף שזה יהיה כרטיס מבית טוב (הרקולס, טרטאק, maudid וכדומה) כדי שיהיו דרייברים טובים.

פורסם
  • מחבר

הבנתי ותודה.

אולי ידוע לך למה משמשת יציאת אודיו בלוח אם של אסוס(p4p800deluxe ) כתוב עליה s/pdif jack .

האם זוהי יציאה דיגיטלית?ההסבר בחוברת לא מובן לי כל כך.

תודה

פורסם

כן, זוהי יציאה דיגיטלית.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים