עבור לתוכן

WDR4300 מסרב לשדרג קושחה

Featured Replies

פורסם

אני באופן אישי משתמש ב-OpenWRT ומאז אני לא מסתכל לאחור. אבל בכל תהליך ההתקנה יש סיכון מסויים, אז אני מבין אותך.

פורסם
  • מחבר

תוכל לכתוב לפי מה הלכת, איזה רגעים דורשים הכי הרבה תשומת לב וכמה זמן הכל לקח?

אני מבין שאצטרך להשתמש במודם של בזק כראוטר באופן זמני כדי להוריד קושחה תוך כדי ההליך

פורסם

אני מסיר מעצמי אחריות. תעקוב אחרי ההסבר כאן תחת אחריותך ושיקולך הבלעדי.

אם אתה רוצה לפתוח את הנתב שלך לקושחות בינלאומיות, אתה צריך לעקוב אחרי המדריך של tall101. השלב הראשון מאוד פשוט, לעדכן את הקושחה דרך הממשק ניהול של הנתב,

עם הקובץ הזה

https://downloads.openwrt.org/barrier_breaker/14.07/ar71xx/generic/openwrt-ar71xx-generic-tl-wdr4300-v1-il-squashfs-factory.bin

בזמן העדכון אין להפריע לנתב עד סיום התהליך. בסיום הוא יאתחל את עצמו ויש לך OpenWRT על הנתב.

השלב השני הוא המורכב (שבו אתה טוען קושחה בינלאומית של OpenWRT), אתה צריך לגשת לנתב באמצעות TELNET, להוריד את הקובץ לספריה זמנית, ואז לכתוב את הקושחה לנתב. זה תהליך מורכב שמשתמשים ללא נסיון יתקשו לבצע. לאחר שניגשת לנתב באמצעות telnet, ואז מוריד (לכן יש צורך בחיבור לאינטרנט) וצורב את הקושחה החדשה.

הורדה
wget -O /tmp/firmware.bin http://downloads.openwrt.org/barrier_breaker/14.07/ar71xx/generic/openwrt-ar71xx-generic-tl-wdr4300-v1-squashfs-factory.bin

צריבה (אין דרך חזרה! תן לתהליך לסיים, הנתב יאתחל)
mtd -r write /tmp/firmware.bin firmware

(עברת את השלב המסובך)

ואז דרך הממשק ניהול (וואב) של הנתב אתה יכול לעדכן לקושחה הבינלאומית של TP-Link (זכור שאתה צריך להגדיר את הנתב לישראל)

פורסם

בישביל מה אתה צריך את הקושחה של היצרן

אם יש לך אחלה של קושחות יצרן כגון dd wrt

או open wrt ?

אני אישית בזמנו היה לי את wr1043nd

היה לי עליו dd wrt עבד מצויין עד שבטעות

בעצמי עשיתי לו break

פורסם

מי שעדיכן לגולבלית.

* מקריאה באתר של TP-Link נראה שבקושחה האחרונה של הנתב הזה הם התחילו להצפין את הקושחה ולהגן על ה-Bootloader ככה שמהרגע שהיא מותקנת אי-אפשר לעבור לשום קושחה אחרת (כולל לחזור לגרסה הקודמת) למעט ע"י סריאלי (דורש פתיחה פיסית של הנתב והלחמת כבל) - לכן נכון לעכשיו אני ממליץ לא להתקין את הקושחה הגלובלית האחרונה על הנתב הזה בשום מקרה.

אפשר להשתמש בקושחה הקודמת (מיוני 2013):

האם זה נכון? או שאין מניעה לעדכן?

שמעתי שזה סתם ואין בעיה לעדכן לקשוחה המעודכנת ביותר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים