פורסם 2014 בנובמבר 1911 שנים הייאין לי יותר מדי ידע בSMTP. יש לי 2 שימושים שאני לא מצליח להפעיל:1) עבור שרת VEEAM שיתריע לי במייל אם הגיבוי נכשל2)עבור אתר אינטרנט שיכול לשלוח הודעות שחזור סיסמא וכדומהאני מנסה להשתמש בשרת SMTP של ג'ימיילsmtp.gmail.comפתחתי את פורט 465וגם את 25 ליתר ביטחוןועדיין זה לא מצליח לשלוח לי מיילים (לא בשרת VEEAM ולא במכונה של האתר)יש הצעות??
פורסם 2014 בנובמבר 1911 שנים איך אתה מממש אימות מול Gmail? זה לא relay פתוח, כמו שאתה מבין.מעבר לכך, תבצע את כל השלבים עם telnet client לפני שאתה ניגש להגדרות.
פורסם 2014 בנובמבר 1911 שנים הי אני לא מכיר את המוצר אני יכול לנסות להציע לך דרך עקיפה - האם אתה יכול להריץ BAT בעקבות מאורע של גיבוי נכשל? בהנתן תשובה חיובית אני אראה לך סקריפט לשליחת דואל מGMAIL באמצעותאבל קח בחשבון שזה הרבה פחות "אלגנטי"
פורסם 2014 בנובמבר 1911 שנים מחבר היי תודה על התשובות לגבי השימוש בVEEAM זה חשוב כי קרה השבוע שבמשך 4 ימים המכונה לא בצעה גיבויים ולא ידענו מזה ולכן המנהלים שלי רוצים שאגדיר את הSMTP שם ולגבי האתר- איך אתה מממש אימות מול Gmail? זה לא relay פתוח, כמו שאתה מבין.מעבר לכך, תבצע את כל השלבים עם telnet client לפני שאתה ניגש להגדרות. אני לא ממש מבין בזה. הזנתי את השם משתמש של ג'ימייל וסיסמא. האם יש הגדרות מסויימות שצריך לעשות בשרת עצמו כדי שזה יעבוד? אני גם לא באמת יודע מה זה טלנט קליינט. דיי זרקו אותי למים במשימה הזאת תודה
פורסם 2014 בנובמבר 1911 שנים מה תחום העבודה שלך ולמה אתה צריך להשתמש רק בשירות SMTP שלהם? נערך 2014 בנובמבר 1911 שנים על-ידי multicore
פורסם 2014 בנובמבר 1911 שנים בגדול - טלנט זה כלי CLI שמאפשר לך "לדבר" עם מכונה מסוימת על פורט מסוים. פתח ממשק פקודה - תכתוב telnet ותראה עם עובד - אם לא אתה צריך להוסיף אותו. תריץ את הפקודה - pkgmgr /iu:"TelnetClient"
פורסם 2014 בנובמבר 2211 שנים כנראה שמאוד משעמם לי אם אני עונה על זה בשבת (:אין לכם בתוך האירגון SMTP relay?איך אתם שולחים מייל מתוך האירגון? אם יש לך exchange האירגון אתה יכול לפתוח relay מכתובת הip של השרת של veeam לכיוון ht, אם אין לכם אז לכיוון anti spam שלכם...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.