עבור לתוכן

970 GTX

Featured Replies

פורסם

הי קניתי 970 GTX לפני שבועיים בערך מסוג WF 3 GIGABYTE

על ההתחלה שמעתי את הרעש של ה COIL WHINE כשהכרטיס במאמץ....אגב הטמפ 30 במנוחה 60 במאמץ שדי טובים קירור באמת טוב...

רציתי לממש אחריות על זה התשובה שאמרו לי זה הרעש של הכרטיס כשהוא במאמץ ואמרו בגלל שיש 3 מאווררים ולא 2 שלא ממש הסבר טוב לרעש COIL WHINE שיש....

איך אפשרות לעשות כלום עכשיו רק אם זה יהיה ממש חזק ויתגבר אז אפשר לשלוח להחליף?

• תגובות 46
  • צפיות 10.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

שלח מייל ישירות לגיגבייט ותבקש RMA

פורסם
  • מחבר

שזה אומר החזרת הכרטיס או משהו ? יחליפו לי אותו אם כן?

דרך אגב אתה חושב אני יתחרט על זה שלקחתי את ה WF 3 ולא את ה G1 שלהם?

פורסם
  • מחבר

מישהו?

פורסם

ההבדל בין הגרסאות הוא בתדר הבסיס והBOOST

G1:

Base / Boost clock:1178 / 1329 MHz

WF3

Base / Boost clock:1114 / 1253 MHz

והבדל נוסף הוא בפלטה מתכת עליונה שסביר להניח שמקררת רכיבים נוספים עקב האוברקלוק הגבוה מזה של הWF3

פורסם
  • מחבר

כן את זה הבנתי תאמת הייתי קונה G1 וזהו חבל.....מה אפשר לעשות לגבי ה COIL WHINE? החברה אומרים שזה הרעש של המאווררים כשהכרטיס במאמץ אבל זה רעש של COIL WHINE

פורסם

לי את 970 G1 ,

כרגע אני שומע את זה רק כשאני הרצתי 3DMARK.

בכל אופן שלחתי מייל לגיגהבייט...

ממתין לתשובה.

פורסם
  • מחבר

איך עושים RMA בישראל בכלל זה אפשרי?

פורסם

אם אתה מסתכל על המדבקה שנמצאת בצידי האריזה עם פרטי הכרטיס, האם מצויין Rev. 1.00 או 1.01?

פורסם
  • מחבר

1.0 למה?

פורסם

יש סיכוי שכל הכרטיסים מהגירסה הזו סובלים מהתופעה (ויש סיכוי שלא) ; ע"ס האתר של ג'יגהבייט קיימת גם גירסת חומרה 1.1.

אישית, Coil-Whine זו תופעה שחוויתי עם כל כרטיס מסך שהיה לי (והיו לא מעט). בחלק זה מורגש יותר, בחלק פחות.

אם הכרטיס מתפקד כמו שצריך, לטעמי זה מיותר לדרוש החלפה.

פורסם

אני לא מתרגש מזה,

מה גם שזה כמעט לא מורגש אלא אם כן אתה מריץ באנצ'מרק ומקרב עם את האוזן לכרטיס.

אבל אם הם ימליצו לי להחליף בהחלט אעשה זאת,

אגב הגירסה שלי היא REV 1.1

פורסם

גם לי יש g1 גרסה 1.1 יש לי את הכרטיס רק מאתמול אז לא שמתי לב לרעש המדובר.. בכל מקרה זה לא בעיה, זה אמור להיות ככב. אם הם מוכרים לך בידיעה שיש רעש במאמץ.. אז למה שיחליפו לך?.. תגביר טיפה את הרמקולים, או שחק עם אוזניות.. לא תשמע :-)

פורסם
  • מחבר

כן אפשר לחיות אם זה רק זה לא יעשה נזק בטווח הארוך?

ואם אני מפעיל farcry4 זה כותב לי בווינדוס הודעה להחזיר לווינדוס באסיק (מראה) בגלל הביצועים....לא אמור להיות ככה עם ה 970לא ככה?

פורסם
גם לי יש g1 גרסה 1.1 יש לי את הכרטיס רק מאתמול אז לא שמתי לב לרעש המדובר.. בכל מקרה זה לא בעיה, זה אמור להיות ככב. אם הם מוכרים לך בידיעה שיש רעש במאמץ.. אז למה שיחליפו לך?.. תגביר טיפה את הרמקולים, או שחק עם אוזניות.. לא תשמע :-)

נסה להריץ 3dmark בסצנה הראשונה אתה אמור לשמוע... המון פריימים גורמים לרעש..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים