עבור לתוכן

עבודה, ספורט, תזונה ועייפות?

Featured Replies

פורסם

רציתי לדעת כמה אתם עייפים אחריי יום עבודה או בסוף שבוע אחריי שבוע עבודה ואם אפשרי אם אתם יכולים להשוות עם\בלי ספורט ועם איזה תזונה.

אני די עייף בסוף יום עבודה ובסוף שבוע אני גם עייף.

יש מצב שספורט יכול לשנות את מד העייפות או שאי אפשר להתחמק מזה?

פורסם

לא כזה, אבל כמובן שזה תלוי בכמה אני מצליח לישון.

כמה אתה ישן בלילה? בוא נתחיל מזה...

כן - ספורט עוזר.

פורסם

ספורט מאוד עוזר

הכל במידה...

חשוב שעות שינה אחרת לא יהיה לך רצון וכח לספורט

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

הכל עניין של הרגל, התחלתי להתאמן על הבוקר בזמן האחרון...אני אוכל קצת תמרים ויוגורט ודופק אימון. יש הרבה מחקרים שמוכיחים שהבוקר הוא הזמן הכי טוב לאימוני כוח מפני שבזמן זה הפרופיל ההורמונלי של הגוף נמצא במצב אידיאלי ולאחר אימון בוקר הסיכוי לאנבוליזם של השרירים וצבירה של כוח גדל.

תקרא על intermittent fasting או Lean gains.

פורסם

DAVE, צבירה של כח לא תקבל מריצה תהיה בטוח, מה גם שזה תלוי במאזן הקלורי שלך וכמות חלבון בסוף היום.

מה שכן, ריצה בבוקר יעילה יותר לשריפת קלוריות ויש בה עוד כמה בונוסים בגלל מצב הגוף אחרי צום [שינה].

פורסם
DAVE, צבירה של כח לא תקבל מריצה תהיה בטוח, מה גם שזה תלוי במאזן הקלורי שלך וכמות חלבון בסוף היום.

מה שכן, ריצה בבוקר יעילה יותר לשריפת קלוריות ויש בה עוד כמה בונוסים בגלל מצב הגוף אחרי צום [שינה].

לא רשמתי שום דבר על ריצה.

למרות שאני חושב שזה אפשרי לצבור כוח עם HIIIT כמו ספרינטים וכ'ו.

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם

אני חושב שגם החורף משפיע על הזה, באופן כללי יותר עייפים בחורף, פחות שעות אור וכו'..

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם

אני באותו מצב בהחלט קשה בחורף גם בגלל שאוכלים יותר וגם לדעתי החושך הזה והקור עושה משהו אין מה לעשות אבל אני משתדל ללכת למכון כושר 3 פעמים בשבוע לאחרונה התחלתי ליטול תוספי תזונה בעיקר חטיפי חלבון וחטיפי אנרגיה

ממליץ לך לבדוק כאן אני מזמין משם פעם בחודש: https://www.tevacastel.co.il/cat.aspx?cat=3

פורסם
אני באותו מצב בהחלט קשה בחורף גם בגלל שאוכלים יותר וגם לדעתי החושך הזה והקור עושה משהו אין מה לעשות אבל אני משתדל ללכת למכון כושר 3 פעמים בשבוע לאחרונה התחלתי ליטול תוספי תזונה בעיקר חטיפי חלבון וחטיפי אנרגיה

ממליץ לך לבדוק כאן אני מזמין משם פעם בחודש: https://www.tevacastel.co.il/cat.aspx?cat=3

אני לא מבין אנשים כמוך שחושבים שהם עובדים על מישהו. התגובה שלך גורמת לכך שאף אחד שיקרא אותה לא יקנה מהאתר שאתה מפרסם, אם בצורה כזו מפעילי האתר מנסים להשיג לקוחות.

פורסם

סליחה אבל לא הבנתי בדיוק איפה אתה רואה שאני מפרסם פה מישהו? כתבתי את שם החברה? אין לי שום קשר לחברה ואני באמת קונה משם באופן קבוע

פורסם

בחודשים האחרונים עברתי לתזונה נטולת פחמימות כמעט לחלוטין.

מעולם לא הרגשתי כל כך מלא אנרגיה ולא עייף גם לעומת תקופות בהן עשיתי הרבה ספורט.

פורסם
  • מחבר

איך בכלל אפשר לא לאכול פחממות, הגוף לא צריך את זה?

אני גם משתדל לא לאכול יותר מדי פחממות.

או לייתר דיוק הארוחת צהריים שלי בדרך כלל מורכבת מבשר, ירקות ו"מנת פחממה".

למשל אם אני אוכל סנדביץ עם לחמניה אז אני לא יזמין בנוסף פירה או מנת פחממה כזו או אחרת. במקום זה אני יזמין ירקות או סלט.

אבל נראה לי בלי לאכול לחם בכלל אני ירגיש שחסר לי משהוא.

פורסם

מתרגלים. לא כל כך קשה אחרי היומיים שלושה הראשונים. הפחמימות מוחלפות בשומנים.

פורסם

אדם מתפקד בחברה מערבית לא מסוגל להתחמק מאכילת פחמימות. לא קיים מקור אנרגיה זול, זמין ומזין שיכול להחליף פחמימות. אכילת פחמימות זה טקס חברתי. פחמימות נמצאות בכל מקום פיצה, פסטות, לזניה, לחמים, לחמניות, בורגול, קוסקוס וכל כך הרבה מאכלים שאדם שנמנע מאכילת פחמימות יתפס כמוזר במקרה הטוב. חוץ מזה אין שום הוכחה שאכילת פחמימות במידה גורמת לנזק. תוספת אנרגיה שקיבלת מאי אכילת פחמימות יכולה להיות אפקט פלצבו בלבד.

פורסם

יכול להיות, אבל קשה לי להאמין שהעובדה שנעלמה לי העפיצות על ההגה בנסיעות ארוכות, ושאני לא מתחיל לפהק בשעות הערב המוקדמות זה פלצבו בלבד. גם העובדה שהכולסטרול והטריגליצרידים ירדו לי מרמות לא שפויות לרמות שמתחילות להראות נורמליות זה בוודאות לא פלצבו. לא טענתי שזה מתאים לכל אחד, אבל אני יכול להעיד שלגוף שלי התזונה הזו נראית מתאימה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים