פורסם 2014 בנובמבר 1711 שנים שלוםיש לי באירגון שרת DC עליו יושבות תיקיות לפי OUים שוניםבאחד הOUים שמחולק כמובן למחשבים וליוזרים אני מנסה להחיל GP ופשוט זה לא מצליח אני מנסה להתחבר עם יוזר מאותו הOU ופשוט הוא לא חוטף את הGP עשיתי GPUPDATE כולל FORCE בדקתי שאין הגבלות בWMIהGP ראשון ברשימה ופשוט כלום זה לא מגיביש איזה רעיון למה?תודה
פורסם 2014 בנובמבר 1711 שנים http://blog.thesysadmins.co.uk/group-policy-gpresult-examples.htmlמה לגבי זה? זה האלף בית של GP.
פורסם 2014 בנובמבר 1711 שנים מחבר אני יבדוק שוב מחר בעבודה אבל ממה שראיתי הכל כביכול פעיל (בדקתי עם GPRESULT בעבודה כבר)
פורסם 2014 בנובמבר 1711 שנים אם התוצאה של דו"ח מראה על משהו תקין, אז כן עבר.אני חושב שאתה בודק במקום הלא נכון.
פורסם 2014 בנובמבר 1711 שנים מחבר אז איפה לבדוק?נכנסתי דרך הטרמינל היום בתור יוזר והוצאתי דו"ח HTML לשולחן עבודה שם הכל היה נראה תקין,תקן אותי אם אני טועה איפשהו
פורסם 2014 בנובמבר 1811 שנים מחבר הנה הקובץ TXT של התוצאותMicrosoft ® Windows ® Operating System Group Policy Result tool v2.0c 2013 Microsoft Corporation. All rights reserved.Created on 11/18/2014 at 11:58:52RSOP data for SHAHAR\shlomi on TERMINAL : Logging Mode-------------------------------------------------------OS Configuration: Member ServerOS Version: 6.3.9600Site Name: N/ARoaming Profile: N/ALocal Profile: C:\Users\shlomi.SHAHARConnected over a slow link?: NoUSER SETTINGS-------------- CN=shlomi gross,OU=Users,OU=GAN,DC=SHAHAR,DC=LOC Last time Group Policy was applied: 11/18/2014 at 11:55:42 Group Policy was applied from: DC-2012r2.SHAHAR.LOC Group Policy slow link threshold: 500 kbps Domain Name: SHAHAR Domain Type: Windows 2008 or later Applied Group Policy Objects ----------------------------- Desktop icons Mhazait Network Drives disable screen saver The following GPOs were not applied because they were filtered out ------------------------------------------------------------------- Local Group Policy Filtering: Not Applied (Empty) The user is a part of the following security groups --------------------------------------------------- Domain Users Everyone Remote Desktop Users BUILTIN\Users Certificate Service DCOM Access REMOTE INTERACTIVE LOGON NT AUTHORITY\INTERACTIVE NT AUTHORITY\Authenticated Users This Organization LOCAL GANANOT Authentication authority asserted identity Medium Mandatory Level
פורסם 2014 בנובמבר 1811 שנים מחבר אחד שלא מופיע פה בכלל (סתם שמוריד מאפיינים מהסל מיחזור)וגם עשיתי UO חדש ויוזר חדש שמסתיר את המחשב שלי וזה גם לא פועל
פורסם 2014 בנובמבר 1811 שנים אז איך אתה כותב שהכל תקין אם הוא בכלל לא מופיע בדו"ח? על בסיס מה יצרת את הpolicy?
פורסם 2014 בנובמבר 1811 שנים מחבר מה הכוונה על בסיס מה?פשוט GP חדש לא העתקות ולא כלום ,חדש דנדש לצורכי בדיקה נערך 2014 בנובמבר 1811 שנים על-ידי I7210I
פורסם 2014 בנובמבר 2211 שנים כמה dc's יש לך בפורסט?באיזו רמה הפוליסי למחשב/משתמש?האם בדקת את נושא האפליקציה (אם יותר מdc אחד)?האם יש לך event בתחנה על בעיית GPO?על מי הפוליסי אמור לחול authenticated users או קבוצה כלשהי?
פורסם 2014 בנובמבר 2610 שנים מחבר DC אחד ,הכל מותקן על שרת פיזי CORE ועליו יש HYPER V הפוליסי על כל משתמש שנכנס לדומייןעליתי כנראה על הבעיה שהיוזרים צריכים להיות באותו OU של הטרמינל (הוירטואלי)
פורסם 2014 בנובמבר 3010 שנים תוסיף בפוליסי שלך loopback זה אמור לעזור לך (בנושא טרמינל) (הוא יעבד את הפוליסי מהמיקום של המחשב ולא מה מיקום של החוזר)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.