עבור לתוכן

אתר של פלונטר - קצת קוסמטיקה ..

Featured Replies

פורסם

שלום חבר'ה

עניין קטן שהפריע לי שרציתי לשאול

למה האתר של פלונטר www.plonter.co.il

נראה איום ונורא מ-כ-ו-ע-ר ! כנ"ל החיפוש - אחד הגרועים שראיתי.

זה מאוד מזכיר את האתר המגעיל שהיה ל KSP בזמנו עם הצבעים הנוראיים שלהם חחח

בכל מקרה אני רואה שאף אחד לא ציין את זה לפני - כי לי אישית זה מפריע קשות לחפש מוצרים ( לא ידידותי למשתמש )

החנות מצויינת המחירים נוחים , רק חבל שוויזאלית זה נראה איום ונורא ! וחבל ! הקטע של ה WAVE של התפריטים כזה הזוי

נערך על-ידי bagetrek

פורסם

הם אמרו בעבר שזה דורש לבנות הכל מחדש, ואולי גם להעביר את כל המאגר של המוצרים וקטגוריות למאגר חדש,

ומדובר בעלויות מאוד גבוהות (אחרי הכל זה לא אתר תדמיתי), והם רוצים שהמוצרים ישארו זולים וכו' אז הם נמנעים מזה.

כי אם יוציאו סכומים כאלה זה יגלוש לצרכנים בסופו של דבר וזה יוריד את הכדאיות שלהם על פני אחרים.

פורסם

אולי בחור מוכשר מהפורום יעשה זאת תמורת SSD :)

פורסם

מנוע החיפוש באתר שלהם יחסית טוב

פורסם
  • מחבר
הם אמרו בעבר שזה דורש לבנות הכל מחדש, ואולי גם להעביר את כל המאגר של המוצרים וקטגוריות למאגר חדש,

ומדובר בעלויות מאוד גבוהות (אחרי הכל זה לא אתר תדמיתי), והם רוצים שהמוצרים ישארו זולים וכו' אז הם נמנעים מזה.

כי אם יוציאו סכומים כאלה זה יגלוש לצרכנים בסופו של דבר וזה יוריד את הכדאיות שלהם על פני אחרים.

חרטאאאא בפיתה ...שימשיכו לקשקש !!

לגבי המנוע החיפוש - אאאההה לא קל כל כך לאנשים חסרי ידע במושגים של מחשב , אנשים רוצים לבצע חיפוש קליל מבלי לשבור את הראש יותר מידי ושיעלו יותר תוצאות .( ככה זה ישראלים בדרכ אם אתה לא יודע ..)

לדעתי הם מאבדים לקוחות ככה ..האתר נראה כמו שוק הפשפשים..

פורסם

פשוט מאוד

לא מתאים לך אל תקנה

פורסם

אני יודע שפלונטר מחזיקים פה יוזר אז תשובה הכי טובה תבוא מהם כניראה במוקדם או במאוחר,אבל לגבי האתר המבולגן: אם אתה יודע מה אתה מחפש אז מנוע החיפוש שלהם די אמין לפי מילות חיפוש אם כי לא תמיד מוצלח,אני מעדיף ממשק מבולגן ומחיר זול יותר,מאשר ממשק מסודר ומחיר גבוה יותר.

חסרון יחיד שאני רואה פה שלמשתמש האקראי זה ממשק מאוד מסורבל ומרתיע אבל שוב מחיר מנצח ממשק מסורבל לדעתי.

פורסם

THE BIG, זה לא בדיוק המצב, אם הוא היה מתלונן על המחיר אז כן, אבל אם לחנות שלך יש אתר כדאי לך! בעל החנות שהאתר יהיה מסודר ידידותי ואסטתי, כדי שללקוחות שלך יהיה יותר קל לבזבז כסף :)

פורסם

לא טוב לך אל תקנה או תפנה אליהם

לא ברור לי איך לפתוח פה פוסט מרמור על זה יעזור

פורסם

פורום - פירוש

מערכת אינטרנטית המאפשרת לפרסם שאלות ונושאים לדיון ולהגיב עליהם.

זו אחת מהמשעויות של המילה פורום.

למה לא לפרסם פה שאלות\תמיהות?

פורסם

עדיף לא לומר חרטא לפני שאתה בעצמך יודע את ההוצאות הכרוכות בפיתוחים הללו, העברות ושדרוגים של מערכות שלמות.

זה לא רק מערכת ווב, יש גם את כל המערכת של החנות עצמה מבחינת מלאי, לקוחות ועוד.

בקיצור, חרטא בפיתה זה לא.

פורסם

מספיק לשחק עם ה-CSS של האתר בשביל להפוך אותו להרבה יותר נעים לעין.

בגלל דברים כאלה תכנון מודולארי הוא ערך עליון.

פורסם

ב-CSS באמת אין בעיה לגעת, גם אין שם יותר מדי למען האמת.

אבל מבחינת כל המערכות זו בעיה לא קטנה.

הייתי כמו שהצעת, משנה את ה-CSS של קוביות הפריטים בעמודי קטגוריות ובעמוד הפריט זה קצת יותר עבודה..

פורסם

הפוסט לגיטימי. אבל הכותרת..... לא כל כך!!

איפה התחלת לחשוד ובמה בדיוק????

הכותרת יוצרת קונוטציה שלילית שכביכול צריך להזהר מהחנות וזה ממש לא במקום

פורסם

^מסכים לגמרי^

איך "פה חשדתי" נכנס שם?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים