פורסם 2014 בנובמבר 1711 שנים הבנתי שכדי להפעיל את האופציה הזאת צריך להיכנס להגדרות של הכרטיס? איך בדיוק עושים את זה? אחרי שאני מפעיל את זה אני פשוט רואה אפשרות של רזולוציית 4k בתפריטים של המשחקים עצמם? אם אני בוחר להריץ משחק ברזולוציה הזאת אחרי שהפעלתי Dsr, זה פוגע משמעותית בביצועים? אני אישית מעדיף fps גבוה. אבל אם אפשר רזולוציה גבוה שלא תפגע בביצועים אז למה לא?תודה רבה- - - תגובה אוחדה: - - -נ.ב המערכת שלי זה 8.1
פורסם 2014 בנובמבר 1711 שנים תפעיל ב NVIDIA CONTROL PANEL מתחת ל MANAGE 3D SETTINGS DSR FACTORSתסמן שם הכל וכן פשוט יופיעו לך במשחקים רזולוציות גבוהות לבחירה תגיד איך ה G1 יש COIL WHINE ? אתה יודע אם יש לך REV 1 או REV 1.1 ? שמעתי שיצאו עם רויזיה חדשה בשקט אחרי התלונות על ה COIL WHINE והזמנות מאמאזון שעושים כרגע מקבלים את הדגם החדש יותר בגלל שההזמנה שלי התחרבשה והכרטיס עכשיו חוזר לאמזון חשבתי לקבל זיכוי ולהזמין G1
פורסם 2014 בנובמבר 1711 שנים מחבר אחי קניתי בtms, הם התקינו לי את הכרטיס.. המחשב שלי עדיין שם אצלם כדי שיריצו אותו בלחץ, יבדקו הכל.. אני לא כמוכם קונה בחו"ל מתקין לבד.. אני יכול לשאול אותם מחר ולומר לך. במידה ואני מפעיל את האופציה של dsr, זה אוטומטית משפיע על ביצועים של הכרטיס? או שרק במשחקים שהגדרתי רזולוציה גבוהה תהיה השפעה? רזולוציה של 4k תהרוג לי את הביצועים? ולגבי מה ששאלת.. מדובר בהבדלי רעש בכרטיסים? בגרסה החדשה שקט יותר?
פורסם 2014 בנובמבר 1711 שנים אה הבנתי אותך עזוב אם המחשב לא אצלך תחכה שיגיע לגבי DSR תשחק עם זה כבר תראה בעצמך אתה לא חייב להשתמש אתה יכול לבחור בתוך המשחקים רזולוציות יותר גבוהות מהמסך שלך וכן אם אתה משחק ברזולוציות יותר גבוהות זה יהיה יותר קשה לכרטיס מסך
פורסם 2014 בנובמבר 1711 שנים מחבר ולגבי הcoil whine מה זה אומר בדיוק? מה ההבדל בין הגרסה החדשה לישנה? משמעותי?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.