פורסם 2014 בנובמבר 1711 שנים אתה יכול לאפס את הסיסמה על ידי הוצאת הסוללה של ה BIOS (שיכולה להיראות בדיוק כמו במחשב דסקטופ, או מחוברת ללוח אם חוטים). תפתח את המכסים של המחשב ותמצא אותה
פורסם 2014 בנובמבר 1711 שנים מחבר נשמע מסובך.. ומה אם ולא אדע להרכיב אחר כך? במחשבים נייחים אני מבין אבל בניידים לא..אני יכול להתקין מערכת ההפעלה כי זה יש לי BOOT MENU ולא צריך להכנס לביוס
פורסם 2014 בנובמבר 1711 שנים מחבר אוקיי תודה.אני לא יודע אם SSD באמת רצוי פה ושמעתי ביקורות לא משהו על KINGFAST...
פורסם 2014 בנובמבר 1711 שנים אז נביא לך קישור לחברה יותר מוכרת (יעלה יותר) , בכל מקרה לא הייתי מוותר על השדרוג.
פורסם 2014 בנובמבר 1711 שנים מחבר סבבה, תנסה להציע משהו..או שאני אקנה קשיח בארץ באותו מחיר בערך שזה גם יביא להבדל גדול
פורסם 2014 בנובמבר 1711 שנים תקנה את ה RAM ותראה איך הוא משפר את הביצועים, ואז תחליט אם להמשיך או שמספיק מהיר בשבילך
פורסם 2014 בנובמבר 1711 שנים מחבר יש מצב שהמעבד הישן יגביל את הביצועים שלו או שלא?אני חושב שגם הקשיח קצת גמור
פורסם 2014 בנובמבר 1711 שנים של מה? של הזכרונות? לא. זה "מותאם" בהתאם. בכל מקרה להיות עם 1GB זה בלתי אפשרי כמעט בימינו כשרק לפתוח 2-3 טאבים באינטרנט תוקע את המחשב.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.