עבור לתוכן

חדר כושר בייתי.

Featured Replies

פורסם

יש לכם המלצות על תרגילים שאפשר לעשות בבית?

בעקרון אני מישהוא שלא מתאמן בכלל כבר מספר שנים ואני רוצה לשפר את הלב ריאה, את השרירים(בקטנה) וגם לשרוף איזה מאה קלוריות ביום.

לא משהוא בשמיים. העניין הוא שאני רוצה תרגילים יחסית מגוונים וגם לעשות אותם בבית. כי לעשות את אותו התרגיל כל הזמן זה גם לא טוב.

אז אני הולך לקנות הליכון ו"דילגית" החבל הזה שמדלגים איתו.

איזה עוד תרגילים אני יכול לגוון ולעשות בבית?

לא צריך דברים קשים מאוד, רק בגדול חצי שעה ביום של תרגיל או שניים ולגוון את הלרגילים במשך השבוע איך שמתחשק לי.

זה נראה אימון סביר?

פורסם

חבל לקנות הליכון. אתה יכול לקנות קולבים זולים ב-10 שקלים.

ובנימה קצת יותר רצינית, חבל והליכון הם פעילויות אירוביות אין הרבה טעם לעשות את שניהם.

אם לא עשית כלום כמה שנים, תתחיל בלעשות קצת שכיבות סמיכה, כפיפות בטן, סקוואטים בלי שום משקל ומתח אם יש לך זמין (אם אתה לא מסוגל, תתחיל בסטטי, קפוץ למעלה ותנסה להשאר כמה שיותר זמן עם הסנטר בגובה המתח).

פורסם
  • מחבר

אני לא עד כדי כך מנוון. כרגע יותר חשוב לי ארובי, וזה גם משהוא שיותר קל להתמיד בו כי לעבוד עכשיו על כל קבוצות השרירים בבית יידרוש יותר יצירתיות. אז הייתי מעדיף משהוא שמפעיל את כל השרירים פחות או יותר אבל בקטנה, ובנוסף לעשות אירובי.

נראה לי שיש קצת הבדל בין לעשות חבל והליכון אבל גם אם לא לפחות זה נותן לי אפציות לגוון כדי שאני לא ישתעמם.

פורסם

יש לך כל מיני תוכנויות אימון ברשת. למשל יש לך את האימון הבא :

זה די אינטנסיבי , אבל אתה מבצע את התרגילים בקצב שלך והאימון מכסה די את רוב קבוצות השרירים.

פורסם

בנוסף אתה יכול לקנות TRX לפעילות של שרירים ולחבר אותם למוט של מתח.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים