עבור לתוכן

חיבור מחשב חדש למסך יחסית ישן

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

רכשתי מחשב חדש שאמור להגיע ביום ראשון, מחשב שנועד בעיקר לגימינג.

כרטיס המסך שרכשתי הוא Gainward GeForce GTX 970 Phantom 4GB והוא בעל יציאות - minihdmi dvi minidp

לרוע מזלי המסך שברשותי כרגע הוא פיליפס יחסית ישן (22el) בעל כניסת vga וdvi

הוא כמעט זהה מבחינת רזלוזציה ומראה חיצוני למסך הזה - http://www.philips.co.uk/c-p/222EL1SB_00/56-cm-22-inch-w-e-line-1920-x-1080-full-hd/overview (לא מצאתי את המסך הספציפי שלי) רק שלא נראה לי שהוא פול hd כי אין לו כניסת hd.

שאלתי היא כזאת: מה הצעד הכדאי ביותר מבחינתי, לחבר את המסך בחיבור dvi, לחבר את הdvi מהכרטיס בעזרת מתאם ל vga במסך, לחבר את הminihdmi או את ה minidp מהכרטיס בעזרת מתאם לvga במסך או לdvi במסך?

או שבכלל עם מסך כזה איני יכול לנצל את מלוא יכולות הכרטיס ועלי לחסוך כסף למסך חדש שיתיאם יותר (שזה די בעיייתי אחרי רכישת המחשב)

תודה רבה רבה לכולם מראש:xyxthumbs:

פורסם

הרזולוציה 1920x1080 נקראת Full HD. כל מסך שתומך ברזולוציה זאת הוא Full HD, והוא לא חייב להיות חדש.... אני משתמש על 1 מהמחשבים ב CRT מ 2001, שיכול לעבוד ב 2048x1536 - גבוה מ Full HD (אם כי אני מפעיל אותו בדרך כלל על רזולוציה נמוכה יותר)

רזולוציית Full HD אינה מחייבת חיבור "HD" מיוחד כלשהוא. DVI ו VGA יכולים להעביר Full HD - חיבור DVI תמיד באיכות המקס', חיבור VGA באיכויות שונות שמושפעות מהרבה גורמים (איכות הכ מסך, איכות הכבל, הפרעות חשמל בבית וכדומה), בתנאים טובים יכול להגיע לאיכות שלא ניתן להבדיל בקלות מ DVI

פורסם
  • מחבר

אוקי נהדר, ומבחינת הminidp או הminihd

הרזולוציה 1920x1080 נקראת Full HD. כל מסך שתומך ברזולוציה זאת הוא Full HD, והוא לא חייב להיות חדש.... אני משתמש על 1 מהמחשבים ב CRT מ 2001, שיכול לעבוד ב 2048x1536 - גבוה מ Full HD (אם כי אני מפעיל אותו בדרך כלל על רזולוציה נמוכה יותר)

רזולוציית Full HD אינה מחייבת חיבור "HD" מיוחד כלשהוא. DVI ו VGA יכולים להעביר Full HD - חיבור DVI תמיד באיכות המקס', חיבור VGA באיכויות שונות שמושפעות מהרבה גורמים (איכות הכ מסך, איכות הכבל, הפרעות חשמל בבית וכדומה), בתנאים טובים יכול להגיע לאיכות שלא ניתן להבדיל בקלות מ DVI

אוקי נהדר, ואם הבנתי אותך נכון אתה אומר לוותר על ה minidp או ה minihdmi ולחבר ב dvi וזה יספק איכות מקסימלית?

פורסם

אתה יכול לחבר אם מתאם ל mini DP / mini HDMI או אם כבל DVI פשוט ל DVI. בכל המקרים תקבל אות האיכות המקס' שהמסך נותן

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים