פורסם 2014 בנובמבר 1411 שנים יש מספר חברות שמייצרות את הדגם וכולן חברות בעלות שם והבדלי המחירים אינם גדולים א. איזו מהן מומלצת ?ב. ישנם חברות שמייצרות את הדגם הנ"ל עם 3 מאווררים לעומת 2 ברובן - זה מקדם טוב לבחירה בדגם שלהן ?ג. אני לא מתכוון לבצע OC תודה על העזרה
פורסם 2014 בנובמבר 1411 שנים ה-G1 של gigabyte עוקף את כל השאר מבחינת ביצועים בצורה די משמעותית וגם בקירור יעיל יותר..הוא גם מתאים ל-OC.אבל הוא גדול יותר יחסית לשאר
פורסם 2014 בנובמבר 1411 שנים א. הG1 כמו שdadzik כתב. ב. לא, יש הבדל גם בגודל המאווררים, 2 מאווררים יכולים לקרר טוב יותר מ3, תלוי במבנה ובביצועים של המאוורר ויותר מכך, במניפות האלומיניום וצינורות הנחושת. אז לא, זה לא "מקדם טוב" ג. אוקי, בעתיד אולי תרצה, אך בכל מקרה, הG1 מנצח.
פורסם 2014 בנובמבר 1711 שנים קניתי אתמול את הg1 בtms. הגעתי פיזית עם המחשב לשם, התקינו לי את הכרטיס.. יש הבדלים משמעותיים בין g1 לרגיל.. יש לן כיסוי מתכת מלמעלה, יש את התאורת לד מקדימה.. הביצועים יותר טובים.. אחרי שראיתי את הביצועים הייתי ממש מרוצה. הייתה גם הורדת מחיר עכשיו, כמה עשרות שקלים.. בקיצור, קח g1 ותהנה
פורסם 2014 בנובמבר 1711 שנים איך ה 970 של MSI ו EVGA? אלו השניים שבינהם התלבטתי.האם ה G1 באמת טוב מהשאר בצורה משמעותית? נערך 2014 בנובמבר 1711 שנים על-ידי benbmx666
פורסם 2014 בנובמבר 1811 שנים יש לי של MSIנראה מגניב לאללה יש מנורה ממש יפה על הלוגו של MSI ואדום כזה מאחורהמגיע בבוסט ל1360MHZ אצליעובד פיקס ואין רעש כשהמאוורר עובד כי שים לב - לMSI ולASUS יש תכונה מיוחדת, כשאין מאמץ המאווררים נפסקים שזה תכונה שבגללה הבאתי את הMSIASUS לא הבאתי כי יש לו רק חיבור חשמל 8 פינים אחד,לMSI 2 אחד 6 ואחד 8 שזה מבחינתי ראש שקט מבחינת חשמלבקיצור ממליץ בחום על MSI
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.