פורסם 2014 בנובמבר 1511 שנים נכון, אך רציתי לשלול את האפשרות שהועלתה למקרה שמוכר "חכם" באחת הרשתות ניסה למכור לו משהו בתואנה זו.
פורסם 2014 בנובמבר 1511 שנים אוקיי.ושוב לפותח הדיון: איזה מארז יש ברשותך? (יש לי הרגשה שג'נרי , במידה ואכן כך צריך למדוד עם סרגל את האורך מהדופן האחורית עד הקשיחים)
פורסם 2014 בנובמבר 1511 שנים למארז ג'נרי לא אמורה להיות בעיה עם הכרטיס שהצעת ? (לא רלוונטי אליי??) כי בדקתי והאמת שהכרטיס הזה ארוך ב- 100mm מה- GTS 450 עניתי לlior47
פורסם 2014 בנובמבר 1511 שנים להיפך במארז ג'נרי יש סבירות גבוהה יותר לאי תאימות. התכוונתי שאם זה מארז מוכר אבדוק בשבילך באתר החברה, כיוון שלא - צריך לעבוד:פתח את המרז ובדוק עם סרגל כמה האורך הפנוי עד לכלובי הקשיחים.
פורסם 2014 בנובמבר 1911 שנים מחבר אז אני מבין שתפסתם לי טרמפ על דיון.. חחבכל מקרה לא הספקתי להזמין וכבר אין להם אותו במלאי. יש משהו אחר?
פורסם 2014 בנובמבר 1911 שנים יש את זה.ושובפתח את המארז ובדוק עם סרגל כמה האורך הפנוי עד לכלובי הקשיחיםבמידה ויש פחות מ31 ס''מ אתה צריך לקנות מארז אחר.
פורסם 2014 בנובמבר 2010 שנים מחבר יש את זה.ושובבמידה ויש פחות מ31 ס''מ אתה צריך לקנות מארז אחר.אח שלי בבקשה תוכל לעזור לי?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.