עבור לתוכן

כרטיס מסך חדש עד 700-800 שח

Featured Replies

פורסם

צריך כרטיס חדש שיריץ לי כמו שצריך משחקים שיוצאים כיום כמו ACU ו FC4 נניח..

לא צריך ULTRA (גם בתקציב הזה לא הגיוני) אבל נניח MED יהיה מעולה (:

ספק:

SeaSonic 620W M12II-620 Retail

פורסם

חברים עם אותו תקציב כמו לכותב הדיון, מפרט כזה וספק 400W הייתם ממליצים את אותם כרטיסים? או ש400 זה לא ספק שיחזיק את הכרטיסים האלו?

attachment.php?attachmentid=7437&stc=1

פורסם

Lior47: איזה ספק? דגם מדויק בבקשה. 400W לא יספיק לך, אם תרצה לרכוש כ''מ תצטרך ספק חדש, עלות של כ300 ש''ח לספק טוב.

tonty1: אכן, למשומשים היתה כוונתי. כרטיסים מעולים עם עוד שנתיים אחריות, הם הכרטיסים המשתלמים ביותר היום.

פורסם

סליחה טעות שלי! הספק הוא ZP550GW

Lior47: איזה ספק? דגם מדויק בבקשה. 400W לא יספיק לך, אם תרצה לרכוש כ''מ תצטרך ספק חדש, עלות של כ300 ש''ח לספק טוב.

tonty1: אכן, למשומשים היתה כוונתי. כרטיסים מעולים עם עוד שנתיים אחריות, הם הכרטיסים המשתלמים ביותר היום.

פורסם

זה הספק Zumax?

אם כן תחליף אותו, הוא ג'נרי ולא יתאים כלל.

ספק חלש מאוד שיכול לשרוף את המחשב.

אם אני זוכר נכון את המפרט מדיון אחר שלך, אני ממליץ לך על Seasonic S12ii 520/620W

פורסם

המפרט שלי נמצא ממש 3 תגובות למעלה..

הספק שהמלצת לי עליו הוא שקט?? כי זה מחשב שבחדר שלי ואני משאיר אותו דלוק קבוע.

מאוד משנה אם להחליף ל-520 או ל620 ואט?

ודבר שלישי אם אני מחליף את הספק למה שכתבת (נניח ה-520), המפרט שלי חוץ מהכרטיס מסך הוא סבבה למשחקים באיכות בינונית? כלומר כדאי להשקיע בו את ה-1000 שקל האלו עכשיו?

תודה רבה!

זה הספק Zumax? אם כן תחליף אותו, הוא ג'נרי ולא יתאים כלל. ספק חלש מאוד שיכול לשרוף את המחשב. אם אני זוכר נכון את המפרט מדיון אחר שלך, אני ממליץ לך על Seasonic S12ii 520/620W
פורסם

יש לך מעבד טוב וספק גרוע.

קודם תחליף את הספק (בלי קשר לכרטיס המסך!). אחרי זה, החלפת כרטיס מסך בהחלט תעשה את העבודה.

פורסם

סגור, אני מחליף לספק

FSP RAIDER 550W.

http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=RA-550

עם איזה כרטיס היית משלב אותו לפי המפרט שלי? (שיתאים ללוח אם והכל)

יש לך מעבד טוב וספק גרוע.

קודם תחליף את הספק (בלי קשר לכרטיס המסך!). אחרי זה, החלפת כרטיס מסך בהחלט תעשה את העבודה.

פורסם

עם אותו הכרטיס שהמלצתי לך.

פורסם

R9 x280? מה שהמלצת לכותב הדיון? :) אני שואל כי הבנתי שהכרטיסי מסך החדשים לפעמים גדולים יותר ולא מתאימים לכל לוח-אם והלוחות של שנינו לא זהים

פורסם

כרטיסי המסך מתאימים לכל לוח מהסיבה הפשוטה שהם מתחברים ללוח בחיבור PCI Express שזהה בכל הלוחות.

פורסם

תודה רבה אחי, מעריך את זה מאוד

כרטיסי המסך מתאימים לכל לוח מהסיבה הפשוטה שהם מתחברים ללוח בחיבור PCI Express שזהה בכל הלוחות.
פורסם

השאלה היא מה גודל המארז שלו (במילים אחרות האם הכרטיס נכנס שם) הוא כרטיס ארוך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים