עבור לתוכן

קניית סטיק זכרון נוסף

Featured Replies

פורסם

יש לי סטיק אחד של Crucial 8GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11.

אני מעוניין לקנות סטיק נוסף של 8GB, אך אין באפשרותי לקנות את אותו הדגם משום שאין אותו בחנויות הקרובות לביתי, לכן אני נאלץ לקנות סטיק של חברה אחרת.

אילו חברות מומלצות? יש סטיקים שעולים 350 ויש כאלה שעולים 500, מה ההבדלים ביניהם? (בהנחה שהנתונים זהים, לפחות במבט ראשוני).

פורסם

אין טעם לקנות זיכרון שעובד בתדר הגבוה מ 1600MHz ובתיזמונים הדוקים (קטנים) יותר מ 11-11-11, כי הזיכרון שלך יגביל אותו גם ככה. בהתחשב בכך, זיכרון מתאים לא אמור להעלות יותר מ-400 ש"ח. כמו כן יש לוודא כי הזיכרון שאתה קונה עובד במתח של 1.5V ולא במתח אחר. יצרן הזיכרון לא ממש משנה, אבל יש לדאוג שמדובר ביצרן מוכר ושיש אחריות ארוכה ככל האפשר על הזיכרון (על רוב הזכרונות היום יש אחריות לכל החיים).

הערות:

א. תמיד קיימת האפשרות שתהיה בעיית תאימות בין הזיכרון הקיים לזיכרון החדש. הסיכוי שזה יקרה הוא קטן אבל הוא עדיין קיים, אז תהיה מודע לכך.אין יותר מדיי מה לעשות מלבד לנסות את הזיכרון החדש עם הזיכרון הקיים.

ב. אם אתה אכן קונה מודול זיכרון נוסף של 8GB תדאג להתקין אותו בערוץ הזיכרון השני בלוח (תבדוק בחוברת של הלוח שלך לאיזה ערוץ זיכרון כל חריץ הרחבה לזיכרון שייך) בכדי שהזיכרון יעבוד במצב של ערוץ כפול (dual channel).

נערך על-ידי smalul

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים