עבור לתוכן

FAR CRY 4 - הדיון הרשמי

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אפתח בוידוי:

מעולם לא פתחתי איזה שהוא דיון רשמי על משהו, פשוט לא נראה לי הגיוני שאין למשחק הזה שום דיון כאן,

אז החלטתי להרים את הכפפה.

עמכם הסליחה.

המשחק יוצא ממש עוד כמה ימים ו... דממה.

אני היחיד שכל כך מצפה למשחק הזה?

אני שטוען ש-FAR CRY 3 היה אחד המשחקים הטובים שיצאו אי פעם?

בכל מקרה המשחק יוצא אוטוטו ב-18.11.14 ואני מצפה לו בקוצר רוח...

אם מישהו רוצה להוסיף מידע אני אשמח :-)

פורסם

אני חושב שמאז Fallout3 לא עשיתי הזמנה מוקדמת לאיזשהו משחק... מבחינתי שהקונספט ישאר זהה ל3 אבל עם עולם קצת יותר גדול וטיפה יותר אפשרויות של התגנבות וחקירה (מה שנראה שהם עשו) וזה יהיה מושלם! אחת הסדרות היחידות שבאמת הולכת ומשתבחת בין כותר לכותר, עם לא מעט רעיונות חדשים בניגוד לכמה סדרות שחוזרות אחורה ופשוט נמאס מהן לגמרי =]

נערך על-ידי blatata

פורסם
  • מחבר

אתה מתכוון שכן עשית הזמנה מוקדמת ל-FAR CRY 4 ?

אז אני לא היחיד בארץ? חחח

ככה לפחות זה מרגיש.

אם יתחשק לך CO-OP אני זמין :-)

פורסם

נראה לי ביום שזה הגיע לאמזון... בא לי אותו בדיי וואן בעותק פיזי, יש לי יותר מדי כבוד לסדרה הזאת.

ויאללה אם יש פה עוד שחקנים - אמור להיות לזה קו-אופ מבריק (שיותר מזכיר את בורדרלנד מאשר דברים אחרים) - להצטרף ישירות לקמפיין של חברים ולתת יד במשימות.

למרות שאני לא מתלונן על הקודם - חוץ מהעובדה שהוא היה יותר מדי בנוי לקונסולות וקצר מדי...

פורסם
אחת הסדרות היחידות שבאמת הולכת ומשתבחת בין כותר לכותר, עם לא מעט רעיונות חדשים בניגוד לכמה סדרות שחוזרות אחורה ופשוט נמאס מהן לגמרי =]

אני חושב שהדחקת את FC2...

פורסם

fc2 היה על הפנים (לדעתי לפחות..) 3 היה אדיר אבל בעיות קשות בהגדרות הגרפיות. אני גם סימנתי לי את FC4 אבל אני לא קונה לפני שיעבור קצת זמן, מניסיון העבר עם FC3 בגלל שהמשחק היה טוב סיימתי אותו עם הבעיות הארורות שהיו לו פשוט לא יכולתי לחכות.. הפעם אני גם מהמר על בעיות בהתחלה (מקווה שלא יהיו אבל מהמר שכן) אז אמתין שיהיה תיקון או שניים ויהיה כיף יותר לשחק.

פורסם
  • מחבר

אני מתאר לעצמי שכמו (כמעט) בכל משחק יהיו קצת בעיות בהתחלה.

אבל בדרך כלל הבעיות האלו הן די מינוריות ולדעתי אנשים סתם מגזימים ומאבדים פרופרציות לפעמים.

אפשר מאד להנות ממשחק אם יודעים להנות מהדברים הטובים שהוא מציע.

לדוגמא שיצא BF4 כל הרשת הייתה סוערת (בצדק), אבל אני בכל זאת הצלחתי ממש להנות ממנו למרות הבעיות הקשות.

בקיצור עזבו שטויות,

כולכם מוזמנים לעשות PRE ORDER ולשתף חוויות.

אני אשמח מאד אם אנשים גם יצלמו לפעמים קטעים טובים שקורים להם במשחק וישתפו אותם איתנו כאן.

זה לפחות מה שאני הולך לעשות עם nvidia shadowplay

פורסם

אולי לחלק זה נראה כמו איבוד פרופורציות בשבילי זה הורס את החוויה לגמרי (לא מדבר על באג קטן אלא על דברים שהופכים את המשחק לכזה שגורם לך לכעוס..)

בכל מקרה אני כמוך ממתין לראות מה יצא מהטריילרים וממה שכבר אפשר לראות ברשת זה נראה טוב.

פורסם

I have it preordered for over a month now in Steam. Also preordered for the co-op and multiplayer which i did not understand yet if will be present. Sadly though i am still working out of the country and will not be in Israel during the release and have no interest running it on my laptop so for me the co-op with you guys will have to wait to the end of November

:) though i will be reading on your shared thoughts of it!

פורסם

3 היה משחק מעולה, ללא ספק שאני הולך לשחק גם ב4.

שמתם לב שלפני שבוע וחצי המחיר שלו בg2a היה 42 דולר ותוך כמה ימים הוא עלה ל56 דולר?

פורסם
  • מחבר

עכשיו רק נותר לי ללמוד איך להשתמש ב- teamspeak

ואני מוכן לעזור לכולם ב-CO-OP :-)

פורסם

כל מי שהזמין בהזמנה מוקדמת את המשחק יכול כבר לעשות לו פרי לואד

פורסם
  • מחבר
כל מי שהזמין בהזמנה מוקדמת את המשחק יכול כבר לעשות לו פרי לואד

כן, עשיתי כבר.

חחח די מעצבן שהמשחק כבר נמצא אצלך במחשב, יש את האייקון על הדסקטופ ו..... אתה לא יכול לשחק :s07:

ממש התעללות... זה כמו לשבת בלמבורגיני בלי דלק.

(טוב נו... אולי קצת נסחפתי עם הדוגמא)

נערך על-ידי taltola

פורסם

המשחק די שבור מבחינת הגדרות גראפיות ?

אתה משנה ambient occlusion והכל נהפך שחור בצורה קיצונית

ויותר מוזר אתה משחק עם AA וקורים אותם דברים

אבל אולי זה רק אצלי

פורסם
  • מחבר
המשחק די שבור מבחינת הגדרות גראפיות ?

אתה משנה ambient occlusion והכל נהפך שחור בצורה קיצונית

ויותר מוזר אתה משחק עם AA וקורים אותם דברים

אבל אולי זה רק אצלי

שמעתי על בעיות כאלו למי שהוריד את הגרסא הפרוצה.

אמרו שזה מסדר את הבעיה:

1) Set your AA to "SMAA"

2) Set the Ambient Occlusion to "SSAO"

בכל מקרה נחכה למחר לראות איך עובד המשחק המקורי.

מבטיח לעדכן.

דרך אגב, מישהו יודע באיזו שעה מחר כבר יהיה ניתן לשחק?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים