עבור לתוכן

ראוטר לא נותן לי להיכנס להגדרות שלו פעם בכמה ימים

Featured Replies

פורסם

יש ברשותי ראוטר משולב מודם דגם: TP-LINK TD-W8961ND

אני מחובר דרך חייגן על תשתית של בזק ל018 כרגע.

הכל עבד יפה בפעם הראשונה שהגדרתי אותו (עידכנתי לו את הקשוחה האחרונה אגב) למשך חודש+

והחלטתי בשבוע האחרון לעבור לספק 018, אבל שרציתי להחליף לו שם משתמש/סיסמה ונכנסתי ל192.168.1.1 הוא לא נתן לי לראות את הדף הראשי של הראוטר בכלל.

לא משנה איזה כתובת הכנסתי לו (192.168.0.1/2 וכו') זה לא עזר, רק אחרי שעשיתי לו hard reset מאחורה זה התאפס.

שהגדרתי אותו שוב עם הפרטים החדשים שלי הוא עבד טוב למשך 4 ימים ואז התנתק לי האינטרנט, רציתי לראות אם הכל בסדר מבחינת הראוטר אבל הוא שוב לא נתן לי להיכנס כמו מקודם, והייתי צריך לחזור על כל התהליך הזה שוב.

ממה נובעת הבעיה? יכול להיות שזה קשור לDHCP איכשהו (הוא מוגדר כ"Enabled" כרגע)?

פורסם

חדשות רעות בשבילך לצערי:

התשובה הנכונה היא כל סדרת הראוטרים הזאת תקולה, אתה לא יכול להיכנס לא כי עבר חודש, אלא שנייה אחרי שעשית SAVE SETTINGS להגדרות הראשונות אי אפשר להיכנס לראוטר וזאת תקלה של כל סדרת הראוטרים הזאת, שדרוג קושחה לא פותרת את זה. אנשים בחול כתבו שהם החליפו לספק כוח חזק יותר וזה עבד להם, לדעתי זה קשקוש וזה לא עובד.

אם הראוטר באחריות - גש שיחליפו לך אותו בסדרה אחרת.

DHCP כמובן לא קשור לבעיה הטכנית שיש לראוטר.

בהצלחה.

פורסם
  • מחבר

WOW ברצינות?!?!

יש לך מקור חיצוני שאתה יכול להפנות אותי אליו בנושא?

(אגב, תודה על זה שהתחברת למערכת במיוחד כדי לענות לי :))

פורסם

ראיתי בפוסט בצד על הבעיה אז התחברתי במיוחד.

גוגל זה המקור שלך, כי מבחינת היצרן אין בעיה עם הסדרה.

בגוגל מצאתי בזמנו 100 אתרים על אותו הדגם עם אותה הבעיה.

פורסם
  • מחבר

כן, האמת שבדקתי את העניין בדיוק עכשיו ובקושי מצאתי רק אתר 1 שמתאר בדיוק את מה שאתה אמרת...

תוכל בבקשה לתת לי מקור מוסמך (כמו פורום מפורסם או משהו בסגנון) שבאמת מאמתים את התקלה?

ואגב... איך זה שהיצרן לא מודע לזה ומפסיק את הייצור של הסדרה הזאת בכלל?

פורסם

איזו גירסה של הנתב יש לך (V1 ,V2,V3) ?? כי נראה שבעדכון קושחה לגירסה V3 140305 יש התייחסות לבעיה שאתה מתאר בעוד שלשאר הגרסאות (V1,V2) באמת אין התייחסות לתיקון הבעיה שאתה מתאר.

פורסם

כמו שכתבתי שום גרסה כולל 3 לא פותרת את הבעיה.

בנצלחה

פורסם
  • מחבר
איזו גירסה של הנתב יש לך (V1 ,V2,V3) ?? כי נראה שבעדכון קושחה לגירסה V3 140305 יש התייחסות לבעיה שאתה מתאר בעוד שלשאר הגרסאות (V1,V2) באמת אין התייחסות לתיקון הבעיה שאתה מתאר.

אכן יש לי את גירסה 140305 V3, היכן ראית שיש התייחסות לבעיה?

פורסם

לי יש נתב אחר של TP-LINK, ה- TL-WR740N V2.5, ויש לו בעיה דומה. יש בו נורית SYSTEM בפאנל הקדמי שבאופן טבעי צריכה להבהב. פעם בכמה ימים יש מצב שהיא כבויה כל הזמן או דולקת כל הזמן, וזה לפי החוברת של הנתב מצביע על שגיאה. במצב כזה ניתן לגלוש באינטרנט אבל לא ניתן לגשת לממשק של הנתב בכתובת 192.168.1.1. במצב הזה אני בדרך כלל מכבה את הנתב לכמה שניות כיבוי רגיל (לא הארד ריסט) ואז לאחר ההדלקה זה מסתדר, אבל שוב - רק לכמה ימים.

לנתב הזה אין גירסת קושחה חדשה באתר של TP-LINK כך שאני לא יכול גם לשנות בו שום דבר, אבל אני מסתדר עם זה כבר הרבה זמן ולא נראה לי שיש לזה פתרון.

פורסם
  • מחבר

אני למדי את הלקח ולא אקנה יותר ראוטרים ללא בדיקת ביקורות מקיפה באינטרנט לפני.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים