עבור לתוכן

בקשר למעבד ולוח אם חדשים

Featured Replies

פורסם

חבר'ה, אני כבר יושב פה למעלה משעתיים וקורא את הביקורות שלכם על לוחות האם של אביט (ABIT - (AN7, NF7, AI7, IC7 ולא מצליח להגיע למסקנה מה עדיף. חלק קוטל את החברה בכלל ואומר שהם מתים מהר, הGURU שלהם לא עושה את העבודה או שהם מתפקדים חלקית. חלק אחר אומר שזו אחלה חברה עם מוצרים מעולים ושגם אם יש מעט בעיות, ניתן להתגבר עליהן בקלות.

עכשיו לשאלתי- אני לא מבין בלוחות אם, וכמעט קניתי ASUS עד שהתחלתי לעשות שיעורי בית (ולהבין שהם לא מדהימים יחסית). אני צריך לוח אם עם 6+ יציאות USB, לא חובה שיהיה FIREWIRE , כרטיס קול 5.1 מובנה ואיכותי (לא מטורף, אבל איכותי), והכי חשוב- שיהיה חזק חזק חזק.אני לא רוצה לכבות כמעט את המחשב! (יש לי הסטוריה של חימום יתר וקריסת מחשבים....)

אז לא ברור לי עם ASUS באמת לא משהו, אם ABIT כן משהו, או בכלל ללכת על EPOX (ואם כן, אז תנו לי דגמים טובים ולא סתם תאשרו).

חוץ מזה, אני צריך מעבד שיידע לעבוד איתו. ופה יש עוד דילמה שנובעת מבורות וסטיגמות:

AMD או אינטל פנטיום???

כל מה שאני עושה עם המחשב זה אינטרנט מהיר (שלא נכבה כמעט), משחקים, אופיס וסרטים. בלי תוכנות מיוחדות. בלי עריכות כלשהן ובלי מעמסה יתרה.

אה, כן- שלוח האם לא יעבור את ה800ש"ח, ושהמעבד לא יעבור את ה-1000ש"ח.

המון תודה וSORRY על ההארכה.

פורסם

לוח ASUS P4P800

2.6C

פורסם

אני מסכים !

Intel 2.6c

Asus P4P800

ואם יש לך קצת יותר כסף אז...

Intel 2.8c

Asus P4P800 Deluxe

פורסם

asus p4p800 deluxe עולה 720 שקל אם אינני טועה, אז בכל מקרה עדיף לך לקחת אותו, בקשר למעבד, תוסיף איזה 60 שקל ותיקח את ה2.8c.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על התגובה.

זה יחזיק לי למעלה משנה וחצי?

זה ישרת אותי למשחקים ולסרטים (אם הכרטיס מסך יהיה טוב, כמובן)?

האם יש על הDELUXE מספיק יציאות USB2 וכרטיס קול מובנה עם 5.1 ערוצים?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים