פורסם 2014 בנובמבר 1211 שנים מחפש רעיונות לאוכל שפשוט להכנהניתן להכין אותו בערב לשים במקרר ולקחת בבוקר כזה שלא דורש חימום
פורסם 2014 בנובמבר 1211 שנים שניצלים - ירקות חתוכים - קוסקוס - סלט בורגול - קציצות ירק\חביתת ירק - ביצים קשות בגדול אם יש לך אפשרות לחמם אז האפשרויות מאוד נרחבות. תמיד גם אפשר ללכת על שימורים בתוספת כריך (סלט טונה\טונה נקיה מקרלים וגם אפילו בשר מיובש\נקניקים יבשים - קבנוס)
פורסם 2014 בנובמבר 1211 שנים פיצה-1-700"הלו???? שלום???? כע.... אני רוצה בבקשה להזמין משפחתית אקסטרה גבינה + פפרוני ; חצי שעה? סבבה, תודה"מנתק את הטלפון, משלב זרועות ומסתכל על השעון. הכי @שוט.
פורסם 2014 בנובמבר 1211 שנים מחבר אין לך בעבודה\לימודים מיקרוגל?יש.. אני לא אוהב להשתמש.....- - - תגובה אוחדה: - - -פיצה-1-700"הלו???? שלום???? כע.... אני רוצה בבקשה להזמין משפחתית אקסטרה גבינה + פפרוני ; חצי שעה? סבבה, תודה"מנתק את הטלפון, משלב זרועות ומסתכל על השעון. הכי @שוט.זה בערך מה שעשיתי עד עכשיו אכלתי ארומה ומקדונלדסזה הרבה כסף ומקדונלדס אני לא מסוגל לאכול יותר
פורסם 2014 בנובמבר 1211 שנים מה זה ככה זה, תשנה את זה. אתה יכול להכין תפו"א עם עוף, אורז מסוגים שונים ובעצם כמעט כל תבשיל.
פורסם 2014 בנובמבר 1211 שנים תהיו ריאלים, קוסקוס? עוף?2 תפוחים, 2 בננות, קצת עוגיות. חבילה שמנת חמוצה, חבילה טונה ו2 לאפות אתה מכין בבית מקמח+מים על מגש שאתה הופך על הגז. בתאבון. בלי לשבור את הראש. ארוחה סבבה ב10 שקל.
פורסם 2014 בנובמבר 1211 שנים מלח, פלפל, עוד כמה תבלינים שאתה אוהב + קצת מים חמים. תשלים עם קצת ירקות בצד ותקבל ארוחה לא רעה. אמנם לא פירה אמיתי, אבל עובד...
פורסם 2014 בנובמבר 1211 שנים תהיו ריאלים, קוסקוס? עוף?2 תפוחים, 2 בננות, קצת עוגיות. חבילה שמנת חמוצה, חבילה טונה ו2 לאפות אתה מכין בבית מקמח+מים על מגש שאתה הופך על הגז. בתאבון. בלי לשבור את הראש. ארוחה סבבה ב10 שקל.אמרת מגש על הגז, הרסת הכל.פותח השרשור מוקרץ מהחומר שלי, קולינריה עצלה FTW!
פורסם 2014 בנובמבר 1211 שנים כריך ... במקרה שאין זמן מנה חמה\קבוקים- - - תגובה אוחדה: - - -כריך ... במקרה שאין זמן מנה חמה\קבוקים
פורסם 2014 בנובמבר 1211 שנים פרוסות אבוקדו לצד שביבי בולגרית מונחות על סלייס עגבניות על מצע עלי חסה בתוך לחמנייה. בתיבול עלי כוסברה הכל אמת חוץ מהפלצנות סנדווצים זה הכי קל נוח וטעים. אפשריות הגיוון כמעט בלתי נגמרות נערך 2014 בנובמבר 1211 שנים על-ידי THE-BIG
פורסם 2014 בנובמבר 1311 שנים אמרת מגש על הגז, הרסת הכל.פותח השרשור מוקרץ מהחומר שלי, קולינריה עצלה FTW!תשים את הטוסטר על הצד וקיבלת תאבון. GG
פורסם 2014 בנובמבר 1311 שנים דגים זה אחלה.אפילו לעצלנים זה מאוד קל להכין.בגרסה הכי בסיסית לעצלנים, זורקים על מחבת עם קצת שמן והופכים באמצע התהליך.מוודאים שבתוכו זה מוכן.מוסיפים רוטב טריאקי כמה דקות לפני הסוף.טעים מאוד גם בגרסה הכי בסיסית.אפשר לשפר עם תבלינים, גריל על האש או חשמלי, מחבתות גריל/אידוי, ירקות מבושלים.לא רק שזה טעים, זה גם יחסית בריא יותר מהרבה דברים אחרים.מומלץ לשלב דגים בתזונה מדי פעם.למה לא לעשות כבדים מדי פעם?גם טעים(אפילו ללא חימום), גם בריא.גם ממש! לא יקר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.