עבור לתוכן

מחפש המלצה לכרטיס מסך - תקציב בערך 1000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום,

ברשותי המחשב הבא :

CPU : Intel Core i5 3470 @ 3.20GHz

Motherboard : Gigabyte H61M-S1

8GB RAM DDR3 גנרי.

ספק 500W גנרי.

מסך דיי ישן של LG.

מארז גנרי : המרחק בין הכלובים לקצה של המארז הוא 20 ס"מ, ככה שכרטיס כמו GTX970 לא ייכנס לצערי...

כיוון שקרוב משפחה ייבקר באמריקה בזמן הקרוב, אוכל לשלוח כרטיס מסך לאנשהו באמריקה והוא יאסוף אותו, ככה שזה ייצא יותר זול(?)

בכל מקרה, התקציב הוא בערך 1000 ש"ח - אני לא מצפה להריץ משחקים כבדים על אולטרה ודברים כאלה, רק שיהיה מספיק למשחקים חדשים שייצאו גם באיכות טובה.

אם צריך לשדרג ספק ו/או מסך אז אשמח להצעות גם כן.

תודה רבה :)

פורסם

תצטרך לשדרג ספק.

להכניס אותו בתקציב או שתרחיב את התקציב?

פורסם
  • מחבר

ארחיב את התקציב

פורסם

יש את ה970 שהוא כרגע בסביבות 330 דולר,אבל כנראה יהיו עליו הנחות בבלאק פרידיי

פורסם
  • מחבר

GTX970? ואם כן, אז אפשר המלצה לספק שיחזיק טוב? ומבחינת מסך עצמו לא יהיו בעיות נכון?

פורסם

קודם כל על איזה רזולוציה המסך שלך? ועל איזה משחקים והגדרות מדובר?

פורסם
GTX970? ואם כן, אז אפשר המלצה לספק שיחזיק טוב? ומבחינת מסך עצמו לא יהיו בעיות נכון?

לא אמורות להיות בעיות עם המסך,אבל אם הוא לא FHD אז אולי כדאי לשדרג גם אותו כדי להנות מכל היכולות של הכרטיס.

הSEASONIC S12II 520W מומלץ ויש גם את הגרסה המודולרית שלו עם M במקום S.

פורסם
  • מחבר

הרזולוציה של המסך היא 1440x900 ומבחינת משחקים...ארצה להריץ משחקים כמו AC:U על הגדרות סבבה, GTA V בעתיד...בגדול המשחקים שאני משחק בהם בתדירות גבוהה לא דורשים יותר מדיי אבל לא ארצה להיות מוגבל באופציות...

והבנתי שכדי למצות את הכרטיס מסך אצטרך להחליף מסך, אז כנראה שאעשה זאת, אבל בנתיים חשוב לי הכ.מסך והספק.

תודה רבה, אבדוק את ה 970 ואת הS12, אם יש עוד המלצות או הארות/הערות אשמח לשמוע :)

פורסם

לדעתי כל עוד אתה לא מתכוון בשבועיים\חודש הקרוב לשדרג מסך הייתי מחכה עם קניית כרטיס

אם אתה בכלל לא מתכוון להחליף מסך פשוט חבל לבזבז כסף על רזולוציה כזו ... FHD זה מינימום היום ( מסך טוב השקעה של 700-1000 שקל )

פורסם

למה?

זאת אחלה השקעה לעתיד.

במיוחד כשהוא קונה אותו בסביבות 300 דולר לעומת המחיר של 2000 שקל בארץ

פורסם

שוק כרטיסי מסך ... בידיוק תחילת שנה חדשה ...

דעה שלי ... עדיף מסך ברזולוציה נורמלית והגדרות סבירות מאשר רזולוציה נמוכה והגדרות גבוהות ... התמורה עדיפה

בחודש המחירים יכולים לרדת וכרטיסים חדשים יכולים לצאת ...

פורסם
  • מחבר

חשבתי על להחליף מסך בלי קשר לקניית הכרטיס מסך, ועכשיו כשאני יודע שאני משדרג ועדיף לי מסך חדש אז אעשה זאת. יש הצעות רלוונטיות? (בהנחה שאני קונה את ה970). מבחינת גודל מסך...לא יותר מ24 אינץ' אני חושב...בכל שאר הפקטורים אני לא כ"כ מבין...חחח

פורסם

תקציב?

פורסם
  • מחבר

גם סביבות ה1000 ש"ח, מוכן לחרוג במעט אם צריך...

פורסם

מציע לך להסתכל על המסכים הקוריאניים למיניהם.

תמורת 300 דולר אתה מקבל מסך 1440p,עם פאנל pls ואופציה לoc עד ל120hz אם נפלת על אחד טוב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים